sokrates 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Mogoče je bilo o tem že govora.............. zadnje čase sem imel možnost opazovati "politike na delu", pa me zanima, kako se kaže politik ali celo diktator ali izjemen vodja v natalni karti??Ima mogoče kdo kakšen konkreten primer še živečih ali že pokojnih liderjev? sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Politik ima ponavadi povdarjeno deveto hišo, vladarja ASC. v 10, 1, 7 ali 4.hiši.Mnogo njih ima ASC, dvojčka, Merkurja v 10.hiši in Jupiter v v dvojčkih, je pa še lahko dosti drugih pokazateljev, bi bilo dobro videti kakšno karto uspešnega ali neuspešnega politika, spomnim se karte Kubanskega vodje Castra, ki ima tako postavljenega Merkurja in še retro, pa še Jupiter zraven pomešan, ki daje veličino, da vse govore vleče v nedogled in jih ponavlja , ubogi poslušalci, lp . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 aha, jst sem pa mislil, da ima tu veliko prstov vmes kak lev ali saturn v 10. hiši.............. a mogoče obstajajo kje kakšni podatki o velikih politikih /Napoleon, Stalin itd........?? kje se da to dobiti?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 A hočeš raziskovati, počakaj ti takoj najdem bližnjico, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Tule si lahko pogledaš znane osebnosti, oziroma njihove rojstne podatke, kar je ključ, lp, B. Znane osebnosti! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 ej, hvala ti , grem prec gledat..............., da vidim, kje stojim s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 A si že v kakšni stranki , glej ga lumpa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 boris, sokrata sicer ni - kar sem predvideval .............. a zato, sem našel zelo dobre stvari. takole na hitro sem si ogledal in opazil, da imajo vsaj nekateri gnečo na MC-ju, zanimiva je recimo Lucrezia Borgia............. hvala ti za to................ p.s.: ne nisem v stranki, tko hitr se pa tud ne prodam, sploh pa ne za male denarje, pa še da bom v ozadju.............. to pa ne................. x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Prav imaš, vsi imajo gnečo blizu vrha karte-poldneva/MC-ja, še posebej, če je tam sonce in veliki planeti ali pa če so ti v vogalih kart, prav imaš glede prodaje, najbolje biti neopredeljen, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 res boris - pojavlja se vzorec, sonce, venera, jupiter na mc-ju, sicer je pa zanimivo to, da jih veliko ima uran v sco, oziroma nasploh je sco zelo prisoten. trenutno gledam Erwina Rommla -sco, z gnečo na mc jupiter saturn in uran.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Spomnil sem se še, kateri ima Merkurja na ribjih stopinjah-veliko!!(12 ali 24!), je prav gotovo velik govorec, če je pa ta retrograden, pa kot sem omenil ponavlja svoje govore, kjer se pač pojavi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 boris, ali lahko razumemo preveliko natlačenost planetov v enem znaku za neuravnoteženost. npr. sonce in asc v levu, poleg tega še merkur in pluton ter venera, nato trije planeti v biku itd............ne vem no, ampak zdi se mi, da je to lahko v človeku v breme, va napor, ga duši............ mogoče potem navzven to sprošča kot diktatorstvo.......... glede merkurja - zanimivo, jst sem namreč mislu, da je merkur v ribi slabo položen, da se oseba težko izraža, čeprav sam nimam takšnih težav............pa čeprav je merkur v ribcah............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Lahko bi pomenil stelij planetov v levu to, ampak zacementirano pa le ne....glede Merkrja me pa nisi povsem razumel, ker obstoja skrivnost posameznih stopinj in če je planet na teh stopinjah, dobi tudi lastnosti teh znamenj, to pride tako, če je na 1. stopinji bilo kje ima lastnosti ovna, na 2.stopinji bilo kje ...bika, itd. ....ribje stopinje so pa 12-ta in 24-ta, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. november 2004 Avtor Prijavi Deli 2. november 2004 hvala ti boris............ prava enciklopedija si................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hvala ti boris............ prava enciklopedija si................ pa KNJIGA MODROSTI 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pa čeprav je merkur v ribcah............heh, ˝oseba je nema kt riba ali pa zgovorna kot sraka´ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Asc. v Levu - da lahko mal rjove pa se slaven je povrhu ( Clinton) Asc. v Tehtnici - da lahko mal tehta...diplomat kao...pravica pa to ( Lenin, Kennedy, Hitler) Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 stalin - kozorog sonce in asc, mc sco in venera............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 oogromno ljudi, ki so imeli moč nad množicami, imajo lahko tudi plutona blizu ASC, to je kot neka magnetna moč, ki pritegne folk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Avtor Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>heh, ˝oseba je nema kt riba ali pa zgovorna kot sraka´ le kam jst spadam................ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 oooooo.......sedaj sem se spomnila, da je men en rekel, da se bom mogoče nekoč ukvarjala tudi s politiko ..sedaj pa nevem ali je bla to lucna, boris ali pa kdo drug....... zakaj pa je mislil tako , pa ne vem..... .. ASC imam v levu... pluton pa ni tako zelo blizu... I. hisa - Ascendent (ASC) Lev 16°14`42 ( VENERA - Lev - 09°56`24)PLUTON Tehtnica 20°36`56 3 hiša ( MERKUr - Tehtnica - 11°16`33) Lp.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> le kam jst spadam.... HEE, SM VEDU, DE SE BOŠ spodtaknu ,ker te še nism vidu, ti ne morem rečt, sm pa le prepisau iz bukve, kot piše...smej se zdej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>oogromno ljudi, ki so imeli moč nad množicami, imajo lahko tudi plutona blizu ASC, to je kot neka magnetna moč, ki pritegne folk. seveda kot, slabo in kot dobro Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>stalin - kozorog sonce in asc, mc sco in venera............ Če študiraš Stalinov horoskop, se ne ustavljaj samo pri njegovemu Soncu, Kozorogu itd. Stalinov horoskop je šolski primer konfiguracije "zmaja", ki ge je treba jemati posebej in je tolikšna zbrana energija (žal slaba!), da so posamezni planeti kar nekako manj izraženi. Če ga jemlješ tako, potem postane marsikaj jasno. Samo Kozorog ni dovolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.