Skoči na vsebino

Politik

sokrates

Recommended Posts

Mogoče je bilo o tem že govora..............

zadnje čase sem imel možnost opazovati "politike na delu", pa me zanima, kako se kaže politik ali celo diktator ali izjemen vodja v natalni karti??

Ima mogoče kdo kakšen konkreten primer še živečih ali že pokojnih liderjev?

sokrat x^x

Deli na socialnih omrežjih

Politik ima ponavadi povdarjeno deveto hišo, vladarja ASC. v 10, 1, 7 ali 4.hiši.

Mnogo njih ima ASC, dvojčka, Merkurja v 10.hiši in Jupiter v v dvojčkih, je pa še lahko dosti drugih pokazateljev, bi bilo dobro videti kakšno karto uspešnega ali neuspešnega politika, spomnim se karte Kubanskega vodje Castra, ki ima tako postavljenega Merkurja in še retro, pa še Jupiter zraven pomešan, ki daje veličino, da vse govore vleče v nedogled in jih ponavlja :sori: , ubogi poslušalci, lp x;)x .

boris, sokrata sicer ni - kar sem predvideval .............. a zato, sem našel zelo dobre stvari.

takole na hitro sem si ogledal in opazil, da imajo vsaj nekateri gnečo na MC-ju, zanimiva je recimo Lucrezia Borgia............. x;)x

hvala ti za to................

p.s.: ne nisem v stranki, tko hitr se pa tud ne prodam, sploh pa ne za male denarje, pa še da bom v ozadju.............. to pa ne................. x!x x!x x;)x

res boris - pojavlja se vzorec, sonce, venera, jupiter na mc-ju, sicer je pa zanimivo to, da jih veliko ima uran v sco, oziroma nasploh je sco zelo prisoten.

trenutno gledam Erwina Rommla -sco, z gnečo na mc jupiter saturn in uran..............

boris, ali lahko razumemo preveliko natlačenost planetov v enem znaku za neuravnoteženost. npr. sonce in asc v levu, poleg tega še merkur in pluton ter venera, nato trije planeti v biku itd............ne vem no, ampak zdi se mi, da je to lahko v človeku v breme, va napor, ga duši............ mogoče potem navzven to sprošča kot diktatorstvo.......... x?x

glede merkurja - zanimivo, jst sem namreč mislu, da je merkur v ribi slabo položen, da se oseba težko izraža, čeprav sam nimam takšnih težav............pa čeprav je merkur v ribcah............

Lahko bi pomenil stelij planetov v levu to, ampak zacementirano pa le ne....glede Merkrja me pa nisi povsem razumel, ker obstoja skrivnost posameznih stopinj in če je planet na teh stopinjah, dobi tudi lastnosti teh znamenj, to pride tako, če je na 1. stopinji bilo kje ima lastnosti ovna, na 2.stopinji bilo kje ...bika, itd. ....ribje stopinje so pa 12-ta in 24-ta, lp, B. x;)x

oooooo.......sedaj sem se spomnila, da je men en rekel, da se bom mogoče nekoč ukvarjala tudi s politiko ..sedaj pa nevem ali je bla to lucna, boris ali pa kdo drug....... zakaj pa je mislil tako , pa ne vem..... :inocent: :inocent:.. ASC imam v levu... pluton pa ni tako zelo blizu...

I. hisa - Ascendent (ASC) Lev 16°14`42 ( VENERA - Lev - 09°56`24)

PLUTON Tehtnica 20°36`56 3 hiša ( MERKUr - Tehtnica - 11°16`33)

Lp.... x:Ix xDDx xDDx :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>stalin - kozorog sonce in asc, mc sco in venera............

Če študiraš Stalinov horoskop, se ne ustavljaj samo pri njegovemu Soncu, Kozorogu itd.

Stalinov horoskop je šolski primer konfiguracije "zmaja", ki ge je treba jemati posebej in je tolikšna zbrana energija (žal slaba!), da so posamezni planeti kar nekako manj izraženi.

Če ga jemlješ tako, potem postane marsikaj jasno.

Samo Kozorog ni dovolj.

:palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...