sokrates 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Juhu, that's me opa, ti pa nis' kr tko............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Juhu, that's me :xx!: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Stalinov horoskop je šolski primer konfiguracije "zmaja", ki ge je treba jemati posebej in je tolikšna zbrana energija (žal slaba!), quote] .je kdaj tut pozitivne strani glede tele Zmajevske linije? povej kaj.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Mačona, lepo si napisala svoje mnenje, kolikor jih pa poznam, veliko politikov mnogo obljublja nemogoče preden pride do teh plač in položajev, potem pa vse enostavno pozabijo, ker sit ne bo nikoli razumel lačnega :xx!: , politika me ne zanima, me že brez nje kdaj boli glava, naj se z njo ukvarjajo tisti, ki jih veseli, jaz nimam tako močnih adutov v tej smeri, pa mi ni nič žal, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Prijavi Deli 6. november 2004 Mačona, jaz te razumem, zato pa nisem politik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Težko bi bil , sem raje kar tak kot sem , lepo nedeljo Mačona , pogrešam Leva v ikonci Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 kaj pa če vidimo samo tiste, ki obljubljajo in nič ne naredijo?Pri nas imamo že nekaj časa za župana nekoga, ki je bil ob prvi izvolitvi mislim da eden izmed mlajših županov. Trudi se in to se vidi tudi v mestu. Živi za mesto in ostaja tu. Pravi, da je pripravljen izgubiti tudi poslansko mesto za to, da se ne bi neko dodatno onesnaženje, ki se obljubja uresničilo... ok, to je eden primer, ampak mislim da jih je veliko več in neglede na to, v kateri stranki se pač nahajajo... nekateri se borijo, vendar so osamljeni in zato spregledani...aja kaj je po horoskopu, če se ne motim Dvojček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 ....tak žalostinko prestrašen je bil moj, k sem ga domov prnesu......zdaj je pa CAR Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Meni pa je lep ta mujcek, nežen in prestrašen. Levo okico ima žalostno in tigrasti je. Naveličala sem se Leva. OK, tvoja volja, tvoj okus, saj je ta zelo lepa, ker imam sam rad mucke, se mi pa zdi, da ima še nekdo tole ikonco v etru, tako, da moram sedaj bolj pozorno brati ,..... ko si imela levjo ikonco, sem se te malo bal, šalim se , lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Sploh pa, kaj imajo politiki od življenja? Kljub temu, da imajo denar, so 24 ur na dan pod hudim stresom, v nenehni naglici... Je to sploh življenje? Zame ni življenje to, da se puntaš za vedno več in več, ob tem pa pozabljaš živeti. zdi se mi, da nekateri ljudje ne znajo živeti brez tega stresa, če ga ni, jim manjka..... prepričan sem, da poznaš koga, ki je v času dopusta živčen, skoraj da nesrečen. In zakaj? Ker je na dopustu - manjka mu tisti delovni adrenalin.............smo si pač različni, tako da mi take ljudi ni težko razumeti....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.