tije£C 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Prvič se javljam na ta forum in na žalost nimam časa brskat nazaj. Sigurno ste že govorili o tem.No, zanima me za tiste, ki so rojeni poleti, v tem času kar imamo poletni in zimski čas, ali se pri izračunu horoskopa vpiše čas rojstva iz rojstnega lista, ali uro prej.Se pravi na roj. listu piše npr. ob 12h Vpišem uro 12 ali 11? Hvala za odgovor, pa veliko se smejte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Ojla, dobrodosel, imamo podobno, a ne cist take teme, tako je cist ok. Ja, softveri zdaj praviloma to ze upostevajo, tako da ce si rojen v tej casovni coni itd., se to steje, pri nas ze, moras pa oznacit upostevaj poletni cas, mislim da je zacel laufat to po letu 80'. V casu med koncem marca in koncem septembra je treba namesto ene pristeti dve uri in torej za to obdobje klikniti upostevaj poletni cas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 no...velike astrologinje...na plano z bistrimi odgovori 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 - hitrejsa kot misel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 zlomk je miselzlomk je idejazlomk je zheljazlomk je hrepenenjezlomk je potreba ( ) 666 zlomkou...kot sistemou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tije£C 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Najlepša hvala za odgovore!Lp,Tina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tije£C 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Marsa, pozdravljena!Na vaši strani sem računala horoskop za sina in nikjer nisem našla okenca za poletni čas.V glavnem te prosim če lahko ti izračunaš ascedent, ker če napišem uro iz roj. lista dobim škorpiona, drugače pa tehtnico. No če lahko, bi prosila za izračun.Podatki: 1.9.2000 ob 11:51 dopoldne, ljubljana Lp, tina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.. nisem našla okenca za poletni čas.O? Dobro, da si povedala, ja, seveda, bom sla izracunat, ze zato, da preverim, hvala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Oh, smo vmes napredovali, jaz pa nekako sem pozabila na tole oz. nisem hotela obljubljat, smo naprogramirali ze to in je avtomaticno ze vsteto, torej Luno ima v Tehtnici (18:44) v 12. hisi, asc. pa na 9:43 Skorpijona. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tije£C 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Marsa, hvala! Lp,Tina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.