Unicorn 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Pozdravljeni forumovci, dober forum, zanimiv s svojim namenom pomagati vam, ki vas astrologija, duhovnost ... zanima, privlači ter nam, ki smo v krizi ter iščemo določene odgovore o tem zakaj se nam je nekaj zgodilo. Prihajam iz družine, kjer se mama ukvarja s tem področjem od kar pomnim ampak mene kaj preveč ni zanimalo, sem imel distanco do tega.Seveda se vse spremeni in v zivljenju se ti zgodijo dogodki, ki so zate v danem trenutku tragedija, za druge samo ena od žalostnih stvari v življenju. S punco sva se po 6 letih razšla, krivda pri obeh in stvar je pač dejstvo. Trpim, priznam a se tudi zavedam, da je prebolevanje nek proces iz katerega moram veliko potegniti in duhovno rasti, da bom v naslednji vezi ali ponovni vezi z njo bolje fukcionira. Preboleti pa moram sam, da se naucim ziveti sam s seboj. Sej nekatere napake se bodo tudi ponavljale v naslednjih vezah, a jih bom lazje dojemal in reseval. In ker se zmeraj upam, da se ponovno najdeva na najinih poteh - iracionalno razmisljanje - in ker mi racionalno razmisljanje pravi, da je konec, da spoznaj resnico in pojdi naprej, sem se odločil, da o moji usodi povprašam tri vedeževalce, ki mi jih je mama opisala, kot dobre. Tako se jaz odpravim mesec in pol po razhodu s partnerico na svojo misijo polen upanja, strahov, pomislekov ... In kaj se zgodi. Vsi napovejo sledeče, seveda z drugimi besedami:Obstaja drugi moški, do katerega goji neka čustva, ki pa niso tisto pravo. On goji do nje zelo velika čustva. Z njim ne bo ostala. Ko bo ugotovila, da to ni to ter bo začela dajati signale za vrnitev. Jaz bom sicer to sprejel, mogoče celo poskusil z dialogi, a se bom kasneje umaknil in zazivel svoje zivljenje brez nje, ker bom ugotovil, da je bilo tako prav.. Kar so imeli problem je ta. Prvi je rekel tri tedne, ko bo dala sporocilo. Drugi je rekel tri mesece in tretji je rekel, da ne bo to nek praktični čas, mesec ali dva ampak prej 1 leto. Zame šok, prej sem pričakoval, da bodo rekli, da tole ne gre več, ne bo se vrnila, živi naprej, povejo nekaj lepega za moj ego, ranjeno dušo, dajo upanje, ki ni najboljše pri soočanju z dejstvi, a čas postavijo na glavo. Sedaj naj jaz čakam 1 leto. Vem da je pri astrologiji čas relativen, da lahko razna dejanja nas ali iz okolja podaljšujejo čas napovedi a mi vi povejte, kako lahko trije vedeževalci podobno napovejo samo pri času se tako zmotijo? Jim je za verjeti? Sedaj bo minilo že tri mesece in prvi je že padel. Hvala za komentar ali odgovor in hvala ker sokreirate tako dobro stran, ki pomaga tudi ljudem, ki smo v različnih stiskah.Unicorn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 to je tko, kokr bi svoj PC dal za par mescou drugmu v uporabo :xx!: najt si drugo babo al pa se zapij 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Oj, no zdaj me je Aakhut takorekoc 'prisilil', da se oglasim (sem videla temo, fina, pa nimam casa se kvalitetno posvetit)...Dobrodosel, Unicorn, fajn tema, kul da si postavil takole. Glej, moznosti je ful; odvisno katerega sistema vpogleda se lotis, kajti nacinov je ful, denimo ze znotraj same astrologije (solarni povratek, tranziti, horarna astrologija, primerjalni horoskop itd. ...), da ne govorimo o klavrnem dejstvu, da se stevilni predstavljajo za astrologe, ne glede na to, skozi kateri sistem se lotevajo vpogleda; pa s tem ne mislim samo samozvanih astrologov, kamor pravzaprav sodim tudi jaz, kajti saj nimam sol in tega, torej ni treba, da ima astrolog nujno solo oz. ni to moj point zdaj, pac pa hocem reci, da stevilni, ki se lotevajo vpogleda na druge nacine, denimo iz kart, celo fizolckov, kaj jaz vem, sebe predstavljalo za slednje (namrec 'astrologe').Ker tele cifre, 3 in to, ki omenjas, to bi lahko bilo v horarni astrologiji, sicer pa v pogledih v karte, recimo. In to ze pri postavljanju odgovora praviloma povejo; recimo recejo v casovnem obdobju v znamenju stevila 3, torej gre lahko za 3 mesece, tedne, dni, leta... itd. No, praviloma smo pri astrologiji, tranzitih, solarnem povratku precej natancni v nekih splosnih zadevah, kot je denimo sprememba sluzbe, dodatno izpopolnjevanje, nova zanimanja, ljubezni, zdravje itd.In morda je bilo vprasanje postavljeno prevec splosno, kajti se da videti kar konkretne stvari. Po drugi strani pa ce gledamo npr. v karte, pa slednje najveckrat pokazejo krajse obdobje, sredi katerega priblizno je sprasevalec, pa potem res ne vemo vedno, ali 'krajse obdobje' pomeni pravzaprav mesec, tri, pol leta ali celo leto. Ce ti jih tako veliko razlicnih govori zelo podobno, pa bo najbrz ze drzalo vsaj v svojem bistvu, cajt pa si morda sprasevalec tud sam... zmestra malo... se skratka mesa v to in se lahko kaj kasneje manifestira (kot je bilo iz one tocke videno), kajti vEdenje, da nekaj bo, ni vedno spet tako koristno, vcasih pobrkamo ali ne znamo ziveti casa vmes. Uh, se velik bi se dalo skratka nakladat, morda si bos ogledal tudi druge teme, Dober astrolog ali kaj jaz vem katere so se, sory, zdajle imam v glavi cisto desete stvari, pa se ne morem spomnit. Saj se kdo kaj pove. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Dragi Unicorn,na kak način so ti vedeževali? Če s pomočjo astrologije, se da čas bolj opredeliti, vsaj okvirno: kot ugoden ali neugoden in poudarki na katerih področjih se bodo odvijale spremembe. Te tri napovedi imajo precej različno opredeljen čas, včasih vedeževalec niti ne more reči česa bo: 3, lahko dni, tedne, mesece, če gleda v neke simbole. Poskusi poslušati sebe, opazujem ljudi, ki tekajo od enega do drugega, na koncu pa jim vse skupaj ne koristi. Raje se okupiraj s stvarmi, ki te zanimajo, dobrimi prijatelji, ne zapiraj se vase. Skušaj imeti to partnerko še raje, kakor si jo imel kadarkoli, tako zelo, da jo lahko spustiš in ji zaželiš vse dobro za vnaprej. Želim ti, da te v prihodnosti čaka tako lepa in skladna veza, kot si nikoli nisi niti mislil, da je možna Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Unicorn 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 Eden samo iz kart, eden iz kart in z neko kabalistično metodo, kaj ti jaz vem ter iz horoskopov obeh(3 tedne in tri mesece), in eden iz primerjalnega horoskopa in kart (1 leto).ja sej se družim s prijatelji, se pogovarjam in zivim ter delam. Je tezko a vseeno lepo ker se spoznavas in ni me strah da ne bom zazivel se lepse, razocaran sem ker nama ni uspelo.A karte so slabo vedezevanje? lp Unicorn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Pozdravljen Levček, vse se bo lepo izšlo. Sedaj je še hudo, vendar bo kasneje toliko lepše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.