Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 To je res, Astra, a saj ga ohranjamo, se mi zdi.celo stevilni hrvasko govoreci kar precej sodelujejo in tudi po slovensko...pri pesmih pa je malo drugace, misli, itd.saj je tudi Nino objavljal komade beatlov v anglescini. Je pa res, da bi malo hecno izpadlo, ko bi se pojavilo par francozev in bi nenadoma ves forum zacel govoriti francosko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Marsa, nisi razumela...komentirala sem Dolores, ko je rekla, saj je vseeno...kaj smo in kakšen jezik govorimo... In jaz pač ne spadam med tiste..ki naenkrat ne razumejo hrvaščine.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 ja, sem razumela, saj vidis, da sem rekla, saj ga ohranjamo - o cem drugem pa naj bi na tak nacin govorila? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 dragoj alenki zorman, predsjednici haiku drustva - slovenije, moja cestitka na prekrasnu haiga fotogra-fiju. "haiku je poljubac pjesmi zivota" na ovom linku susrecu se samo i iskljucivo CISTE DUSE,pozdrav tim prekrasnim i svjetskim dusama.... lp borivoj --- Ban'ya Natsuishi <haikubanya@mub.biglobe.ne.jp> wrote: > Dear all,> > Happily WHA website announces the results of> > The 19th WHA Haiga Contest ?ʱ1/2004).> > http://www.worldhaiku.net/haiga_contest/19th/haiga019.htm> > Everyone can submit one haiga per month to WHA haiga> contest, even if he or > she is not a WHA member.> Some of haiga will be included in "World Haiku 2006"> (autumn 2005, > Nishida-shoten).> > Shortly WHA will announce WHA Junior Haiku Contest> 2005.> > Best wishes,> > Ban'ya Natsuishi> > 3-16-11 Tsuruse-nishi, Fujimi, Saitama> 354-0026 JAPAN> > tel & fax 81-49-252-9823> > World Haiku Association> http://www.worldhaiku.net/> > > Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Sem samo malo prišla sem pokukat... ...nič jasno...nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Zdravo Borivoj in Stardragon!Evo ovde i jedna moja u stranom jeziku..hehe zelo primerna za današnjo belo noč. U ponoćnoj buci gradarađa se tišina snova,koji kao novo zapadnut snegugušuju zvukove.Bela noć leti ka bezdanu. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 draga sedna, ako je u ljubljani pao snijeg, i da samkojim slucajem tamo, vec bi bila izgrudana i povaljana po snijegu. tako ti je to... i jedan moj haiku: Zametenivrhovi planina imoja brada. tebi sedna ljep pozdrav a dolores da ce shvatiti jednogljepog dana, ako ne u ovom onda u jednom od buducihzivota. lp bora Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 borivoj....ma nemoj ti mene farbat * ....aja....čiste duše... ...povaljana po snegu pa to? Hehe borivoj, ne znam dal mi treba još jedan život za to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Snega nema ali možemo ga dočarati )) Prelepi snežni haiku! Hvala.Iako je snežna brada, duh ostaje mlad! Na grudvanje uvek pristajem.Pozdravi! Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 30. november 2004 Avtor Prijavi Deli 30. november 2004 dragi BOBNAR ako me pitas koji mi je jezik najdrazi,recu ti: "GOVEDJI"! draga DOLORES procitaj si GLAS TISINE od HelenePetrowne Blavatskaya, pa se meni javi! tamo ces nacisve o ono sto se ne tegli hadajuci po kaljuzi zivota isto treba odbaciti, jer teret moze posteti pretezak iodvuc te tamo gdje nebi trebalo. CISTE DUSE ne noseto za sobom, one znaju da se taj teret treba odbaciti. draga SEDNA, ljubi te bata bora, i javi mi kad padneprvi snijeg, valjat cemo se po snijegu, ako treba i tantratpoput shive i sahti. svima pozdrav, voli vas sve bata bora. Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 4. december 2004 Avtor Prijavi Deli 4. december 2004 Tudjih medju nama nema!Svi smo mi bracapod visnjama u cvatu. /Kobajasi Issa/ Glasnik mi najprijepruzi visnjevu granu,zatim pismo. /Takara Kikau/ lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Krist na krizui zakrecena vrata kapelice Christ on the crossand the locked doorof the chapel. Jedan moj haiku na temu Krista,i molim, s punim postovanjem irespektom prema njemu,- ubuduce! lp boro. Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Torej, Dolores! Beseda čefur, je samo spremenjena beseda čufut, ki izhaja iz besede čiftluk! V času turških osvajanj, so Turki razdelili Srbijo na čiftluke, prebivalci, pa so se imenovali čifuti! To je zelo na kratko! Če mene vprašaš, čefur ni nekdo, ki ni slovenskega porekla, ampak oseba, ki se ne želi niti malo prilagoditi družbi in kulturi, v kateri živi. Ne pravim, da mora pozabiti svojo domačo kulturo, pravim samo, da sprejme tudi našo, z jezikom vred! Navsezadnje tu živi. Spoštujem vsakega, ki se vsaj približno trudi govoriti slovensko in pokaže vsaj nekaj volje!In pa, Dolores, kdo pa bo ohranjal našo kulturo, običaje, jezik,..., če ne mi! Glede tega ima Astra prav! Saj se strinjam, da je treba ohraniti kulturo naroda. Tudi sama delam veliko na temu, končno imam dva nadobudneža, ki čutita pripadnost...Ne strinjam se z nacionalnostjo v tem smislu, da se pobijajo, tepejo, pljuvajo, grdo gledajo samo zato, ker niso pripadniki iste (ali pomembne) nacije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 namig: ce se bomo v tej temi (haiku, hrvaska haiku poezija, v forumu Misli na za vse gostoljubnem LNF), pogovarjali o takih temah [nestrpnost, cefur, slovenec, murat, nacionalist itd.], se utegne zgodit, da bi zajadrala v kake cudne vode, cesar pa nocemo. Tako bomo torej to temo prepustili postanju haiku poezije in se bomo v temo oglasali in komentirali le, ce bomo imeli kako haiku poezijo ali pa ce bomo imeli komentar na kak haiku v tej temi. Ker pa je kot receno forum odprt za vse (ker nas je tako preprosto pichilo in smo tako zaenkrat postavili), lahko vsakdo objavi SVOJO temo, kamor pa bo postal svojo pezijo, misli... whatever... Upam da smo zmenjckani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Pošteno! Zmenjeno! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 8. december 2004 Avtor Prijavi Deli 8. december 2004 Drustvo haiku pjesnika - RijekaDrustvo prijatelja Hrvatska - Japan Cast nam je pozvati Vas na predstavljanje zbirke haikupoezije "POLJUBAC DALJINA/THE KISS OF DISTANCES" JADRANA ZALOKARA Knjigu ce predstaviti:BORIVOJ BUKVA, recenzentSINISA POSARIC, urednikZARKO MILENIC, knjizevni kriticar i prevoditeljU glazbenom dijelu na gitari ce muzicirati ERNESTPAVIN Predstavljanje ce se odrzati 13. prosinca 2004. u18,30u dvorani Filodrammatice (1.kat) U sklopu haiku veceri odrzat ce se redovita godisnjaskupstina Drustva haiku pjesnika - Rijeka Djeca prolaze/u plavoj boji/nebaChildern pass/in the blue color/of the sky ------------------------------------------------------ Nova adresa KAROLINE RIJECKE, Drustva haiku pjesnika -Rijeka je: http://karolina-rijecka.com------------------------------------------------------ lp, Borivoj Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 molio bih urednicu da od zacetka ove teme "karolina rijecka"izmjeni adresu na sada vazecu: http://karolina-rijecka.com ljep pozdrav uz jedan moj haiku: dobro vinou grlu se smjestilo -put mu lagan lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 Dragi prijatelji, NOVA ADRESA KAROLINE RIJECKE JE: http://karolina-rijecka.com----------------------------------------------------- KAROLINA RIJECKA link Drustva haiku pjesnika - Rijekanije vise na staroj adresi "karolina-rijecka.9cy.com" molim vas tu adresu IZBRISITE. Adresa je bila registrirana na inozemnoj web stranici"www.9cy.com" koja nam je udijelila besplatni prostoruz ono obavezno njihovo reklamiranje, s kojim smo biliucestalo bombardirani u samome vrhu iznad natpisa Ka-rolina Rijecka, da bi nam unazad mjesec dana otkazaliprisutnost na toj web stranici.Adresa Karoline Rijecke: "karolina-rijecka.9cy.com" =MORA SE IZBRISATI. "karolina-rijecka.9cy.com" = IZBRISI!----------------------------------------------------http://karolina-rijecka.com = NOVA ADRESA > UPISI! Za novu adresu Karoline Rijecke mi smo kupili domenu i ona od sada pa u buduce biti ce nasa stalna na adresa:http://karolina-rijecka.com ----------------------------------------------------p.s. ukoliko se jos gdje nalazi stara adresa, naprimjerna forumu, molim vas upisite novu adresu. Srdacano Vas pozdravljaju urednici: Borivoj BukvaLora DoberJadran Zalokar iwebmaster: Borna Cuk Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Pa saj smo, pejt najprej pogledat, samo se mi ni dalo pac se komentirat, sam popravila sem in ciao. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 10. december 2004 Avtor Prijavi Deli 10. december 2004 hvala dragoj marsi, kako njoj tako i svim haiku prijateljima jedan moj haiku: Drhtaj tijelai leptirov poljubac.Plamen u dusi. lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 jedan moj haiku: Kisne kapi uborovim iglicamatankocutnosti. draga marsa, ispod prvog pisma iispravljene adrese, jos je nize 5adresa na karolini sa 9cy molim tei to mi ispravi ili izbrisi ta pisama... na google sam nasao pod b.b. i hvala ti. svakako ne zaboravite na karolinu rijeckuhttp://karolina-rijecka.com lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 14. december 2004 Avtor Prijavi Deli 14. december 2004 jedan moj senryu: narogusenanajezena od zimedlaka na ruci ne zaboravite na karolinicu rijecku:http://karolina-rijecka.com lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 20. december 2004 Avtor Prijavi Deli 20. december 2004 jedan moj senryu: zaljubljeni pasu nemogucoj misiji -voli macku lp boro http://karolina-rijecka.com Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borivoj 21. december 2004 Avtor Prijavi Deli 21. december 2004 jedan moj senryu: mocim nogeu loncu iz kojegvoda curi lp boro Citiraj budi to sto jesi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.