Skoči na vsebino

Magnetno resonančni sistem

Recommended Posts

Ne morem mimo, da vas ne obvestim o delovanju magnetno resonančnega sistema - aparata, ki vam lahko spremeni življenje. (O tem sem napisala tudi članek na LNM)

Na kratko naj omenim bistvo delovanja - Kot vemo, je vsako živo bitje sestavljeno iz 50-70 biljonov celic, več celic sestavlja tkivo, več tkiv organe, le-ti pa skupaj sestavljajo funkcionalne sisteme, kateri imajo določeno organizacijsko funkcijo. Vsi organski sistemi skupaj sestavljajo človeški organizem. Da naše telo normalno deluje, potrebujemo zdrave celice, ki nihajo z določeno frekvenco. Za vzpostavitev celičnega ravnovesja moramo celico okrepiti v njenem osnovnem delovanju. Na tem nivoju deluje magnetno resonančni sistem s svojim regeneracijskim učinkom na celico in njeno pravilno delovanje. Celici povrne energijo, da se lahko ponovno oskrbi s kisikom, s tem se izboljša energetska oskrba organov in tkiv.

CL

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 108
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane

Po moje ne, obe metodi skušata spraviti frekvenco na pravo vrednost, ena s frekvenčnim modulatorjem, druga z naravno frekvenco posameznih naravnih snovi. To me spominja na rosno mladost, ko smo si delali detektorje na kristale, kar pomeni naravno, fiksno frekvenco in pozneje s spremenljivim nihajnim krogom, kar pomeni, dirigirano frekvenco, ker radioaparatov nismo imeli x;)x

Toda, dekleta se za take stvari nisi zanimale :o|o:

Naj se kdo izpostavi financno plat bioresonance.

Gospod, ki ga jaz poznam (iz Podcetrtka) racuna za eno 'seanso' 15 000 SIT.

Mimogrede, vcasih jih je potrebnih nekaj deset.

Pa ne me prepricevat, da je zdravje neprecenljivo in podobno...jaz to vem.

Nein, danke x;)x

Guest sstane

Že, ampak cene zdravnikov in zdravilcev ne izhajajo toliko iz izbrane metode, pač pa njihovih stroškov na uro. Tako, da tu ne moreš kaj dosti. :o|o:

Najbolje in najceneje je, če si znaš pomagati sam x;)x x:Dx

vsak berač svojo malho hvali in to v višave

se strinjam s krokodilom, najlažje je reči, za zdravje boš pa ja dal, ja bom, če imam in če vem komu in zakaj

če nimam se bom pa požrla ker nisem nič naredila za svoje zdravje

zdravilcev pa vsak dan več, mašin tudi, jaz pa se še komaj znajdem med njimi in nič ne naredim za svoje zdravje

malo heca, ampak je tudi nekaj resnice v tem

Krokodil, tista cena 15.000 je res malo zasoljena. Jest imam zaenkrat MRS napravo v Šempetru pri Celju in računam eno ležanje 2.400 sit, žal pa ni dovolj 1x, zato imam pakete po 10 terapij in dam 2x zastonj, 15 terapij in 3 zastonj.

Mislim, da je to zelo sprejemljiva cena. V Ljubljani bo pa nekaj podobnega.

<{POST_SNAPBACK}>Krokodil, tista cena 15.000 je res malo zasoljena. Jest imam zaenkrat MRS napravo v Šempetru pri Celju in računam eno ležanje 2.400 sit, žal pa ni dovolj 1x, zato imam pakete po 10 terapij in dam 2x zastonj, 15 terapij in 3 zastonj.

Mislim, da je to zelo sprejemljiva cena. V Ljubljani bo pa nekaj podobnega.

Lahko poves malo vec o tem...kaj pravzaprav 'zdravis' s tem.

Gre za alergije, ... ?

Ce bo vse skupaj nezazeljeno na forumu, kot reklama (sprasujem, ne trdim) , pa lahko tudi na os.

Hvala

Stane leži se 8 min na veliki blazini, potem pa še lokalna manjša blazina 16 minut

Krokodil, kot sem omenila čisto zgoraj v povabilu, naprava vzpodbuja delovanje celic in tako "zdravi" karkoli se na telesu dogaja.

Napisala sem članek v LNM pa še ni objavljen, ti ga bom poslala na OS, da si ga boš lahko prebral.

xDDx Tvoje obvestilo je res nekaj novega na podrocju zdravja in nacina kako naj si pomagamo h ohranitvi zdravja x:)x ....veliko sem o tem slisala in videla v tujini...pri nas je to zacetek...in menim, da je lepo, da tudi k nam prihajajo dobre stvari in ucinkoviti sistemi kateri nam pomagajo k zdravju.

Upam, da boste kaj vec nam povedali kako je bilo s prvimi pacienti in obiskovalci kateri so se prepustili tvoji metodi magnetnega spodbujanja krepitvi celicnega delovanja in obnavljanju zdravja.

Veseli me, da je malo takih ljudi a vseeno veliko si naredila ko si nam vsem to predstavila v kratkem clanku in prosim te se kaj nam javi ali nas redno obvescaj. :palec:

Hvala ti in zaupaj vase in uspela bos ljudem pomagati. x:)x

Lep pozdravcek in dobrega zdravja!!!

Hvala galaksija za tvoje spodbude in pohvale xsrcx

glede poročanja, kakšne rezultate imam v zvezi z magnetno resonančnim sistemom, bi bilo pa preveč pisanja, ker kar veliko ljudi hodi na to napravo in zelo veliko kombiniram z akupunkturno masažo......na posebno željo pa lahko tudi o tem kaj povem :2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...