candlelight 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Ne morem mimo, da vas ne obvestim o delovanju magnetno resonančnega sistema - aparata, ki vam lahko spremeni življenje. (O tem sem napisala tudi članek na LNM) Na kratko naj omenim bistvo delovanja - Kot vemo, je vsako živo bitje sestavljeno iz 50-70 biljonov celic, več celic sestavlja tkivo, več tkiv organe, le-ti pa skupaj sestavljajo funkcionalne sisteme, kateri imajo določeno organizacijsko funkcijo. Vsi organski sistemi skupaj sestavljajo človeški organizem. Da naše telo normalno deluje, potrebujemo zdrave celice, ki nihajo z določeno frekvenco. Za vzpostavitev celičnega ravnovesja moramo celico okrepiti v njenem osnovnem delovanju. Na tem nivoju deluje magnetno resonančni sistem s svojim regeneracijskim učinkom na celico in njeno pravilno delovanje. Celici povrne energijo, da se lahko ponovno oskrbi s kisikom, s tem se izboljša energetska oskrba organov in tkiv. CL Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Uf, zdej sem vidla, da je tole ušlo med "misli", spada pa seveda v zdravje ......mogoče bo pa Marsika lahko premaknila .....pa kr kej me vprašajte o tem .....kr korajžno, sej ne grizem Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 Škoda, ker tole nobenga ne zanima....je res dobra stvarca x!x x!x Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Tam pri meni nekdo sprašuje nekaj o bioresonanci. Povej mu kaj, če želiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 Stane, bioresonanca je pa nekaj drugega Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Po moje ne, obe metodi skušata spraviti frekvenco na pravo vrednost, ena s frekvenčnim modulatorjem, druga z naravno frekvenco posameznih naravnih snovi. To me spominja na rosno mladost, ko smo si delali detektorje na kristale, kar pomeni naravno, fiksno frekvenco in pozneje s spremenljivim nihajnim krogom, kar pomeni, dirigirano frekvenco, ker radioaparatov nismo imeli Toda, dekleta se za take stvari nisi zanimale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Naj se kdo izpostavi financno plat bioresonance. Gospod, ki ga jaz poznam (iz Podcetrtka) racuna za eno 'seanso' 15 000 SIT. Mimogrede, vcasih jih je potrebnih nekaj deset. Pa ne me prepricevat, da je zdravje neprecenljivo in podobno...jaz to vem. Nein, danke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nein, danke Krokodil, ti si nepoboljšljiv, muda bi si dal trest z resonanco, žepa pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Stane, ne vem, ce si me pravilno razumel. Das, ce imas.Ce nimas, je pa tezje. To, da pa nekdo postavlja bizarno visoke cene, v opravicilo ti pa zabrusi: gre za tvoje zdravje, ne glej na denar....pa mi nekako ne disi najbolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Že, ampak cene zdravnikov in zdravilcev ne izhajajo toliko iz izbrane metode, pač pa njihovih stroškov na uro. Tako, da tu ne moreš kaj dosti. Najbolje in najceneje je, če si znaš pomagati sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Najbolje in najceneje je, če si znaš pomagati sam Sem ze mislil, da se ne bo nikoli zgodilo, pa se je le :Stane je koncno povedal nekaj pametnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stane, bioresonanca je pa nekaj drugega aja..ali lahko tehnično razložiš v čem je razlika.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 vsak berač svojo malho hvali in to v višave se strinjam s krokodilom, najlažje je reči, za zdravje boš pa ja dal, ja bom, če imam in če vem komu in zakaj če nimam se bom pa požrla ker nisem nič naredila za svoje zdravje zdravilcev pa vsak dan več, mašin tudi, jaz pa se še komaj znajdem med njimi in nič ne naredim za svoje zdravje malo heca, ampak je tudi nekaj resnice v tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Krokodil, tista cena 15.000 je res malo zasoljena. Jest imam zaenkrat MRS napravo v Šempetru pri Celju in računam eno ležanje 2.400 sit, žal pa ni dovolj 1x, zato imam pakete po 10 terapij in dam 2x zastonj, 15 terapij in 3 zastonj. Mislim, da je to zelo sprejemljiva cena. V Ljubljani bo pa nekaj podobnega. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Kako dolgo pa traja eno ležanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Krokodil, tista cena 15.000 je res malo zasoljena. Jest imam zaenkrat MRS napravo v Šempetru pri Celju in računam eno ležanje 2.400 sit, žal pa ni dovolj 1x, zato imam pakete po 10 terapij in dam 2x zastonj, 15 terapij in 3 zastonj. Mislim, da je to zelo sprejemljiva cena. V Ljubljani bo pa nekaj podobnega. Lahko poves malo vec o tem...kaj pravzaprav 'zdravis' s tem.Gre za alergije, ... ? Ce bo vse skupaj nezazeljeno na forumu, kot reklama (sprasujem, ne trdim) , pa lahko tudi na os. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Stane leži se 8 min na veliki blazini, potem pa še lokalna manjša blazina 16 minut Krokodil, kot sem omenila čisto zgoraj v povabilu, naprava vzpodbuja delovanje celic in tako "zdravi" karkoli se na telesu dogaja.Napisala sem članek v LNM pa še ni objavljen, ti ga bom poslala na OS, da si ga boš lahko prebral. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Pošlji ga še meni, če ti ni pretežko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. november 2004 Avtor Prijavi Deli 13. november 2004 Stane, tvoja prošnja je uslišana Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
galaksija 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Tvoje obvestilo je res nekaj novega na podrocju zdravja in nacina kako naj si pomagamo h ohranitvi zdravja ....veliko sem o tem slisala in videla v tujini...pri nas je to zacetek...in menim, da je lepo, da tudi k nam prihajajo dobre stvari in ucinkoviti sistemi kateri nam pomagajo k zdravju.Upam, da boste kaj vec nam povedali kako je bilo s prvimi pacienti in obiskovalci kateri so se prepustili tvoji metodi magnetnega spodbujanja krepitvi celicnega delovanja in obnavljanju zdravja.Veseli me, da je malo takih ljudi a vseeno veliko si naredila ko si nam vsem to predstavila v kratkem clanku in prosim te se kaj nam javi ali nas redno obvescaj. Hvala ti in zaupaj vase in uspela bos ljudem pomagati. Lep pozdravcek in dobrega zdravja!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 Hvala galaksija za tvoje spodbude in pohvale glede poročanja, kakšne rezultate imam v zvezi z magnetno resonančnim sistemom, bi bilo pa preveč pisanja, ker kar veliko ljudi hodi na to napravo in zelo veliko kombiniram z akupunkturno masažo......na posebno željo pa lahko tudi o tem kaj povem Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aja..ali lahko tehnično razložiš v čem je razlika.... še vedno čakam na obrazložitev...tehnično..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>še vedno čakam na obrazložitev...tehnično.....Ne bodi siten, sam si razloži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Zanima kolikšno je magnetno sevanje te naprave, mislim v enotah Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 odvisno je na kakšno jakost nastavimo aparat: - velika blazina pri nastavitvi 200% = 30 mikro Tesla 400% = 60 mT- mala blazina = 80 mT- sonda = 160 mT Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.