Primavera 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 (popravljeno) Zanima me, kakšen vpliv ima prehod progresirane Lune na natalno Sonce? Že nekaj astrologov, ki je preučevalo mojo karto, mi je omenilo, da imam od lanske jeseni "na programu" progresirano Luno v Ovnu, ki bo dve leti prehajala moje sončevo znamenje (oven). To naj bi nakazovalo spremembe na čustvenem področju. A zaenkrat vse po starem, sploh se ni nič blazno pomembnega zgodilo. Prebirala sem kar nekaj astrološke literature, a nikjer ne najdem prave razlage. Ali mi lahko nekdo, ki je bolj doma na tem področju razloži, kaj naj človek sploh pričakuje od takega položaja? Popravljeno 23. maj 2005 -> Primavera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Psycha 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ko progresirana Luna prehaja nat. Sonce, je pravi čas za spremembe. Se pa lahko takrat pojavi notranji nemir. Spremembe na čustvenem področju?...Ja, lahko, ker ti prav v tem obdobju Jupiter prehaja hišo partnerstva. Sicer pa gre pri progresiji, ki jo omenjaš, bolj za to, da se v nas samih pojavi potreba po spremembi. Ali bomo dejansko kaj naredili, pa je odvisno od nas samih in od tranzitov, ki so trenutno dejavni. Drugače pa sama menim, da progresije nakazujejo nek psihološki razvoj, nekaj, kar se dogaja v nas samih, tranziti pa so tisti, ki sprožijo dogodke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Primavera lahko, da v tem obdobju, ko je progresija natančna - spoznaš osebo, s katero te čaka partnerski odnos, a tega takrat še seveda ne veš. Imela boš konjunkcijo progresirane Lune na natalnem Soncu šele v januarju. Tako, da ti priporočam, da greš čimveč v družbo! Veselo silvestruj in nato prva dva tedna skušaj opažati kakšne "Sončke" okoli sebe. Cel januar 2005 bo v teh energijah, najbolj pa prav prva dva tedna. Vse je še pred teboj!! Zanima me, če si čutila prehod progresirane Lune, kajti prehod iz Rib v Ovna bi moral biti zelo občuten! grem poiskat kdaj je to bilo...Glej tako mislim, da je bilo: oktobra 2003 je bila progresirana Luna v težkem položaju na zadnji stopinji Rib, kjer je tudi zvezda Scheat, ki pomeni precej težav, najbolj tipično je za to zvezdo povezanost z vodo, brodolomi, obup, solze, občutenje, da si na koncu sveta, od nečesa se posloviš, a takrat še ne veš, da te čaka super začetek, največja maximalna moč Marsa z začetkom progresirane Lune v Ovnu, kar se je pri tebi začelo novembra 2003, gotovo nov ritem, dinamičnejši? Sama se zelo spomnim prehoda iz Kozoroga v Vodnarja kot eno veliko olajšanje iz introvertiranosti v ekstravertiranost, naenkrat polno druženja in novi krogi prijateljev (obenem seveda veliko novih mojih astro.spo+znanj), obenem nama je ta vpliv zelo dobro vplival na partnerski odnos in naju preko prijateljev spet močneje povezal. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 lahko natančno izračunamo to sekundarno progresijo. Luna je lahko marsikjer in je neverjetno komplicirani objekt za rachun, pa imamo tehnologijo (imenovano angularna konjunkcija) sicer astronomski štos. Sonce Jupiter je bolj pomemben pri Vas. Vsekakor ste astrolog. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Hvala ananta, ker si mi spremenil, obogatil pogled na astrologijo!Obenem, ko planeti delajo aspekte med sabo, se dogajajo še aspekti z zvezdami, zvezdicami in drugimi svetlimi pikicami v vesolju. Ampak se gotovo strinjaš, da je obdobje prehodov v Ovna gotovo občuteno oz. saj sem narobe rekla, tu v Ovnu so tudi v bistvu zvezdice... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 a je bilo pestro januarja in se nadaljevalo še v pomlad,ali te je mama že omožila? sama sem to pomlad občutila prehod pr.Lune v Ribe in ker je prečkala mojega vladarja, sem konec Vodnarja -zač. Rib videla tako jasno, a obenem, da ni čas, da razrešujem svojo situacijo... nato v Ribah pa kar malo ujetosti, manj tiste razmetane veselosti, več zatišja znotraj mene, ob raznih pretresih se bolj zatekam v svoj notranji ribji mir Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 Pestro je itak vedno, omožila pa me jasno še ni, samo nekaj vedno omenja, da bi bil že čas, da se zresnim... V bistvu se zdaj sprogresirano luno v ovnu, ki je skoraj še vedno na ASC emocionalno gledano kar dobro počutim in se s starimi , že preživetimi zadevami ne obremenjujem več. Baje pa ta čas prinese vedno nekaj novega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Ena razlaga pravi, da progresirana Luna na asc nas odpre za tisto, kar nam je usojeno, da smo bolj občutljivi, dojemljivi in da so to novi začetki... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 Se bom pustila presenetiti..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Če se ne motim imaš nekaj v Ovnu, to ne bi rekel Oven, ker ta sam preseneča, se nič ne pusti presenečat... Akcijaaa! Aha polna Luna je, ni lih najbolj pravi čas... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2005 Mam veliko v ovnu in drži, kar praviš. Ni panike, če je polna luna, nisem nikoli zamerljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Osvežujem temo Počasi, še dva meseca , pa se za 30 let znebim progresirane Lune v Škorpijonu . V enem znaku se Luna zadrži 2 leti in pol, vsak mesec naredi 1. stopinjo. Samo da gre. Pa čez natalno Sonce je šla . Pa vse skupaj še 8. hiši. Jaz umrla med tem časom (večkrat). :xx!: No, preživela tudi to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 nic ne stekam, ampak sem vesela zate!a to zdaj pomeni, da gre v strelca in da bom jaz naslednji dve leti nastradala...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ne, to ne pomeni tega... je individualna zadeva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 sem opazila da je pri meni trenutno na natalnem Plutonu v drugi hiši (tehtnica) in na istih stopinjah je progresiran Pluton - a je tole kaj pvoezano s tem, kar se mi trenutno dogaja (smrt tasta, razmišljanje o finančni varnosti, ki naj bi prevladala nad čustvi ), mah verjetno sem čisto mimo udraila, a? grem še enkrat nazaj brat temo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Tinec Lasek Mislim, da imaš trenutno progresirano Luno v Biku Če mi zaupaš uro rojstva, ti točno pogledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 18:1324.11.71 a to pomeni, da sm ful pridna? ker ce ja, je res! thanx ruby bejbi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 punce, a se lohk še js mal šlepam za pogledat kje je moja progresirana luna? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ..jaz mam pa progesirano luno v levu in mi gre totalno na zivce... len sem ko prasica, tolk se nikoli... ko sm mel v sco sem mel tut jaz resne pizdarije... sem si spodnjo celjust izpluil, ves porezal, polomil... ni fajn zadeva ne... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 šit! a take stvari povzroča prog luna v sco ....groza in strah.... samson, ti ki že poznaš moj chart, a mi ti lahko pogledaš kako je z mojo progresirano luno? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ma brez panike...do danes sploh nisem vedela, da jo imam, pa se ne bom prevec sekirala zdaj, tudi ti se ne, amis Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 jst pa do lan....pa se glih tko prežvi več al manj porezan sam una u ribah me je pa skor ubila....užas....kaj si to sentimentaln, pa kr neki se smiliš sam seb, pa sanjaš ...kr za pokopat :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>18:1324.11.71 a to pomeni, da sm ful pridna? ker ce ja, je res! thanx ruby bejbi Sem po spominu skonstruirala tvoj čart, malo falila , no, sem se spomnila tiste tvoje nabasane 6. hiše Tvoja progresirana Luna je danes skoraj na 23. stopinji Bika. In je ravnokar šla v 12.hišo. Maja 2006 se ti prestavi v Dvojčka. V Biku jo torej imaš že slabi dve leti in do sedaj je bila v 11. hiši. Daj mi malo časa, da preštudiram kako in kaj, morda pa se kakšen forumovski strokovnjak oglasi vmes! Amis , kar pošlji podatke, za pozicijo progresirane Lune lahko vedno pogledam (za interpretacijo sem bolj švoh )! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ej...js sem se pa že veselila, da bom mela razlog za sekirancijo....ti mi pa zdej plane miniraš.... ..... brez heca...ene stvari mi je zanimivo opazovat....in včasih so te stvari s planetki kar posrečene, pa čeprav ne zmer prijetne..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.