Skoči na vsebino

Vpliv progresirane lune

Primavera

Recommended Posts

(popravljeno)
Zanima me, kakšen vpliv ima prehod progresirane Lune na natalno Sonce? Že nekaj astrologov, ki je preučevalo mojo karto, mi je omenilo, da imam od lanske jeseni "na programu" progresirano Luno v Ovnu, ki bo dve leti prehajala moje sončevo znamenje (oven). To naj bi nakazovalo spremembe na čustvenem področju. A zaenkrat vse po starem, sploh se ni nič blazno pomembnega zgodilo. Prebirala sem kar nekaj astrološke literature, a nikjer ne najdem prave razlage. Ali mi lahko nekdo, ki je bolj doma na tem področju razloži, kaj naj človek sploh pričakuje od takega položaja? Popravljeno -> Primavera
Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
  • Komentarji 64
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ko progresirana Luna prehaja nat. Sonce, je pravi čas za spremembe. Se pa lahko takrat pojavi notranji nemir.

Spremembe na čustvenem področju?...Ja, lahko, ker ti prav v tem obdobju Jupiter prehaja hišo partnerstva.

Sicer pa gre pri progresiji, ki jo omenjaš, bolj za to, da se v nas samih pojavi potreba po spremembi. Ali bomo dejansko kaj naredili, pa je odvisno od nas samih in od tranzitov, ki so trenutno dejavni.

Drugače pa sama menim, da progresije nakazujejo nek psihološki razvoj, nekaj, kar se dogaja v nas samih, tranziti pa so tisti, ki sprožijo dogodke.

x;)x

• 4 weeks later...

Primavera lahko, da v tem obdobju, ko je progresija natančna - spoznaš osebo, s katero te čaka partnerski odnos, a tega takrat še seveda ne veš. Imela boš konjunkcijo progresirane Lune na natalnem Soncu šele v januarju. Tako, da ti priporočam, da greš čimveč v družbo! Veselo silvestruj in nato prva dva tedna skušaj opažati kakšne "Sončke" okoli sebe. Cel januar 2005 bo v teh energijah, najbolj pa prav prva dva tedna. Vse je še pred teboj!!

Zanima me, če si čutila prehod progresirane Lune, kajti prehod iz Rib v Ovna bi moral biti zelo občuten! grem poiskat kdaj je to bilo...

Glej tako mislim, da je bilo: oktobra 2003 je bila progresirana Luna v težkem položaju na zadnji stopinji Rib, kjer je tudi zvezda Scheat, ki pomeni precej težav, najbolj tipično je za to zvezdo povezanost z vodo, brodolomi, obup, solze, občutenje, da si na koncu sveta, od nečesa se posloviš, a takrat še ne veš, da te čaka super začetek, največja maximalna moč Marsa z začetkom progresirane Lune v Ovnu, kar se je pri tebi začelo novembra 2003, gotovo nov ritem, dinamičnejši?

Sama se zelo spomnim prehoda iz Kozoroga v Vodnarja kot eno veliko olajšanje iz introvertiranosti v ekstravertiranost, naenkrat polno druženja in novi krogi prijateljev (obenem seveda veliko novih mojih astro.spo+znanj), obenem nama je ta vpliv zelo dobro vplival na partnerski odnos in naju preko prijateljev spet močneje povezal.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Hvala ananta, ker si mi spremenil, obogatil pogled na astrologijo!

Obenem, ko planeti delajo aspekte med sabo, se dogajajo še aspekti z zvezdami, zvezdicami in drugimi svetlimi pikicami v vesolju. Ampak se gotovo strinjaš, da je obdobje prehodov v Ovna gotovo občuteno oz. saj sem narobe rekla, tu v Ovnu so tudi v bistvu zvezdice... :inocent:

• 4 months later...

a je bilo pestro januarja in se nadaljevalo še v pomlad,

ali te je mama že omožila? x;)x

sama sem to pomlad občutila prehod pr.Lune v Ribe in ker je prečkala mojega vladarja, sem konec Vodnarja -zač. Rib videla tako jasno, a obenem, da ni čas, da razrešujem svojo situacijo... nato v Ribah pa kar malo ujetosti, manj tiste razmetane veselosti, več zatišja znotraj mene, ob raznih pretresih se bolj zatekam v svoj notranji ribji mir

Pestro je itak vedno, omožila pa me jasno še ni, samo nekaj vedno omenja, da bi bil že čas, da se zresnim...

V bistvu se zdaj sprogresirano luno v ovnu, ki je skoraj še vedno na ASC emocionalno gledano kar dobro počutim in se s starimi , že preživetimi zadevami ne obremenjujem več. Baje pa ta čas prinese vedno nekaj novega...

Ena razlaga pravi, da progresirana Luna na asc nas odpre za tisto, kar nam je usojeno, da smo bolj občutljivi, dojemljivi in da so to novi začetki...

Če se ne motim imaš nekaj v Ovnu, to ne bi rekel Oven, ker ta sam preseneča, se nič ne pusti presenečat... Akcijaaa! :palec:

Aha polna Luna je, ni lih najbolj pravi čas... x:Ix

• 4 months later...

Osvežujem temo :palec:

Počasi, še dva meseca :switz: , pa se za 30 let znebim progresirane Lune v Škorpijonu :bomb: :sniky: . V enem znaku se Luna zadrži 2 leti in pol, vsak mesec naredi 1. stopinjo.

:o|o: Samo da gre. Pa čez natalno Sonce je šla :cry: . Pa vse skupaj še 8. hiši. :O: Jaz umrla med tem časom (večkrat). xzzzx :xx!:

No, preživela tudi to! x^x

:madpro:

sem opazila da je pri meni trenutno na natalnem Plutonu v drugi hiši (tehtnica) in na istih stopinjah je progresiran Pluton - a je tole kaj pvoezano s tem, kar se mi trenutno dogaja (smrt tasta, razmišljanje o finančni varnosti, ki naj bi prevladala nad čustvi ), mah verjetno sem čisto mimo udraila, a? grem še enkrat nazaj brat temo...

..jaz mam pa progesirano luno v levu in mi gre totalno na zivce... len sem ko prasica, tolk se nikoli...

ko sm mel v sco sem mel tut jaz resne pizdarije... sem si spodnjo celjust izpluil, ves porezal, polomil... ni fajn zadeva ne... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

šit! a take stvari povzroča prog luna v sco :eek: ....groza in strah....

samson, ti ki že poznaš moj chart, a mi ti lahko pogledaš kako je z mojo progresirano luno?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:o|o: jst pa do lan....pa se glih tko prežvi x;)x več al manj porezan x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec: sam una u ribah me je pa skor ubila....užas....kaj si to sentimentaln, pa kr neki se smiliš sam seb, pa sanjaš ...kr za pokopat :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>18:13

24.11.71

a to pomeni, da sm ful pridna? ker ce ja, je res!  :vragec:

thanx ruby bejbi  xsrcx

Sem po spominu skonstruirala tvoj čart, malo falila x^x , no, sem se spomnila tiste tvoje nabasane 6. hiše x;)x

Tvoja progresirana Luna je danes skoraj na 23. stopinji Bika. In je ravnokar šla v 12.hišo. Maja 2006 se ti prestavi v Dvojčka. V Biku jo torej imaš že slabi dve leti in do sedaj je bila v 11. hiši. Daj mi malo časa, da preštudiram kako in kaj, morda pa se kakšen forumovski strokovnjak oglasi vmes! :palec:

Amis xsrcx , kar pošlji podatke, za pozicijo progresirane Lune lahko vedno pogledam (za interpretacijo sem bolj švoh xrolleyesx :o|o: :sori: )! :palec:

ej...js sem se pa že veselila, da bom mela razlog za sekirancijo....ti mi pa zdej plane miniraš.... :cry: :sniky: ..... :fiju:

brez heca...ene stvari mi je zanimivo opazovat....in včasih so te stvari s planetki kar posrečene, pa čeprav ne zmer prijetne.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...