Skoči na vsebino

Vpliv progresirane lune

Primavera

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Sem po spominu skonstruirala tvoj čart, malo falila  x^x , no, sem se spomnila tiste tvoje nabasane 6. hiše  x;)x

Tvoja progresirana Luna je danes  skoraj na 23. stopinji Bika. In je ravnokar šla v 12.hišo. Maja 2006 se ti prestavi v Dvojčka. V Biku jo torej imaš že slabi dve leti in do sedaj je bila v 11. hiši. Daj mi malo časa, da preštudiram kako in kaj, morda pa se kakšen forumovski strokovnjak oglasi vmes!  :palec:

Amis  xsrcx , kar pošlji podatke, za pozicijo progresirane Lune lahko vedno pogledam (za interpretacijo sem bolj švoh  xrolleyesx  :o|o:  :sori: )!  :palec:

ej hvala ti ruby!

sicer ne razumem, kaj pomeni....ampak ce je ravnokar sla v mojo 12. hiso...dobrodosla! :vio:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 64
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Amiska, xsrcx

nč bat, ta huda škorpijonska Luna je mimo! :switz:

V Ško je vstopila pred petimi leti in je bila tam dve leti in pol. Verjetno eno težko obdobje, v simboliki 3. in 4 hiše. xrolleyesx

Trenutno je na 2. stopinji Kozoroga in je pravkar zakoračila v 5.hiško x;)x

Samo ti ambiciozno naprej, pride tudi plačilo za vložen trud! :palec:

Verjetno boš pošteno prerešetala vso svojo okolico, naredila rošado v zvezi z ljudmi, s katerimi se družiš in imaš neke odnose. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Amiska, xsrcx

nč bat, ta huda škorpijonska Luna je mimo! :switz:

V Ško je vstopila pred petimi leti in je bila tam dve leti in pol. Verjetno eno težko obdobje, v simboliki 3. in 4 hiše. xrolleyesx

Trenutno je na 2. stopinji Kozoroga in je pravkar zakoračila v 5.hiško x;)x

Samo ti ambiciozno naprej, pride tudi plačilo za vložen trud! :palec:

Verjetno boš pošteno prerešetala vso svojo okolico, naredila rošado v zvezi z ljudmi, s katerimi se družiš in imaš neke odnose. :palec:

ruby72... x:Xx xsrcx

jp...sco me je zrolala, da je blo joj...adijo pamet...sem prežvela zgleda brez trajnih posledic...bravo zame

upam, da ne bom kje najdla uzija... x^x thx za opozorilo....u bistvu bi rekla, da so take čistke kdaj ful koristne....

hvala ruby72!

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>amis  x:Dx   :palec:

ruby, kaj bom potemtakem jaz pocela? ful klepetala naslednji dve leti?  xcivx

Tinka, ti si minuli dve leti gradila, iskala neko stabilnost, pa si zato močno prizadevala, da bi dinarčke služila. In se družila in spoznavala vse živo jasno, saj je bila Luna v 11. hiši x:px x;)x

Ko bo enkrat Luna v Dvojčkih, pa si morda ubodeš novo stopnico študija :palec: , ti si tak intelektualni tip :palec:

P.s.

A se ti kaj toži po retro Merkurju? Glede na efekte, ki nama proizvaja, bi stari lahko spet malo rikverc x:px :inocent: x^x :vio:

Jao, danes (kao) delam od doma, pa samo zabušavam, še šalco od jutranjega kafeta mam na pisalni :o|o: :xx!:

• 2 weeks later...

Ni mochan vpliv. Mochne so primarne direkcije. Lunu ni tako enostavno izrachunati natanchno. Ja sem svojo komaj nekaj let nazaj ugotovil.

Za natanchne sekundarne progresije imamo astronomsko metodo angularne konjunkcije. To delamo v primeru ko denimo Luna iz Rib dela 15 stopinj konjunkcije z 2003 UB313 v Cetus. Bill Gates se rodil z tako luno.

True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant

Moja progresirana luna pa je ravno na prvi stopinji bika in to v 12 .hiši. Istočasno imam pa še progresirano sonce in ASC v biku. Huh, pa ravno v nekem tako bedastem znaku. Nekako ga ne maram.

Lahko kdo na kratko opiše, kaj pomeni progr. luna v biku in to v 12 hiši, kjer bo ostala naslednji dve leti in pol?

Guest SaTurNina

Prosm nekoga od vas, ce bi mi lahko povedu..kAJ pomen PROGRESIRANA KARTA?

Se prav...se neki planeti kukr sm gledala svojo karto premaknejo v drugo znamenje al pa celo v drugo hišo

Recimo v svoji natalni karti mam Sonce(Devica), Jupiter(Lev), Venero(Devica), Merkur(Lev), Severni vozel(Devica) in Crno luno(Devica) v 9 hisi.. v 10. hisi mam samo Saturn in to v devici

po progresirani karti pa se mi zriše da mam Plutona, Venero in pa Merkur v 10 hisi in to v znamenju Tehtnice x?x , ceprov mam Plutona v natalnni v 11.hisi v tehtnici.

pa Mars mam v Levu, v 8 hisi, ne pa v Raku, kot v natalni. Luno pa v strelcu in ne v Kozorogu kot v natalni.

Skratka, rabm samo eno enostavno obrazlozitev kaj je to progresirana karta.

PROSM xrolleyesx

Denimo da Luna na svoji poti sreča Jupiter po rojstvu. Vzamemo datum ko Luna dela natančni angularni aspekt z Jupiterjem. Temu se pravi progresirana Luna.

Eno leto v življenju bo potemtakem ena stopinja progresije ali direkcije.

Obstaja več metod direktiranja. Progresiranje je samo naziv za eno direkcijo. Tranzit je tudi direkcija. O tem je dovolj literature.

Primarna direkcija je edino kaj rabite, pa programi to ponavadi nimajo. Poskusite Naibod direkcijo za ta hip ali to leto.

http://ipy.95mb.com/zine

<{POST_SNAPBACK}>Moja progresirana luna pa je ravno na prvi stopinji bika in to v 12 .hiši. Istočasno imam pa še progresirano sonce in ASC v biku. Huh, pa ravno v nekem tako bedastem znaku. Nekako ga ne maram.

Lahko kdo na kratko opiše, kaj pomeni progr. luna v biku in to v 12 hiši, kjer bo ostala naslednji dve leti in pol?

Kakorkoli ,ko pride progresirana Luna v XII.hišo naj človek ne bi podvzemal ,novih,večjih akcij.To je čas ko naj bi se ukvarjal s seboj, se notranje očiščeval.

XII.hiša je pač hiša sanj,spanja .... tako,da ....počakajte,da progresirana Luna pride na vaš ascendent oz. prvo hišo:Takrat pa veselo v nove akcije.

Progresirana Luna je v enem znamenju 2.5. leti...

Progresirana Luna v Biku...na tapeti so finance . Poglej si aspekte Venere v natalni karti tako,da boš ugotovila kaj se bo dogajalo (so morda,trenutno,finance tvoj problem? Kot rečeno, odvisno je od natalnih aspektov)

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 2 months later...

Tolele po Samsonovem nasvetu selim iz teme Igralci. Ker sodi sem. (Če bi bi bili tu vsi tisti "poročitveni" posti z "lauženki" vred, bi bilo bolj jasno, za kaj gre, a poskusimo vseeno.

Tamle je bila namreč debata o tem, kje naj bi bila progresirana Luna za poroko, ker kao čakati ponovno na to, da pride spet v prvo hišo, kjer je tudi zdaj, pa se kao nič ne dogaja, bi bilo predolgo za čakati (25 let recimo) (= Mantis).

Nataly, nisem se razjezla:)

Tvoja progresirana Luna je v konjunkciji s Soncem in Merkurjem v 1. progresirani hisi, stik s seboj je to, koncentracila v Kozorogu, ambicije, saj ves... je ze sla ven iz 12. hise ja! In ko si imela tiste šoke, je bla pro. Luna tudi v 1. hisi, ne v 12. hisi. Mislim da smo celo bolj obcutljivi, kadar je v 1. hisi. Nisem pa ziher! Astrologi se s tem ne strinjajo najbolj, ce berem C.V.E.K.O, ki hodi na predavanja. Razen ce nisem kaj zabrkljala. Poroka pa ne vem, ce se sploh lahko kako vidi v tvojem primeru po 20 letih zveze. Ker ti si ZE zavezana tvojemu. En papir gor ali dol je bolj nepomembna stvar v tem primeru. Mogoce pa kdo drug to zna povedat in se jaz motim x:)x

Kaj pa z Luno v drugi hiši ali v tretji hiši? V drugi nam zbudi dogajanje okoli lastne vrednosti in potrditve, v tretji pa govori o dogajanju na področju odnosov, da o SPREMEMBAH ne govorimo. Marsikdo svoje partnerstvo gleda skozi ti dve hiši.

In potem se zadeva naenkrat ne zdi več tako hudo nemogoča, anede. Ker je treba "čakati" samo dve do pet let, anede.

x;)x :palec:

Hec.Zdaj sem šla pogledat, kje sem imela progresirano luno, ko sem se poročila... :eek:

Bila je v raku, v konj s progresirano venero...in v natančni konj z natalnim soncem v deveti hiši...

Astra

Per aspera ad astra

Tamle je bila namreč debata o tem, kje naj bi bila progresirana Luna za poroko, ker kao čakati ponovno na to, da pride spet v prvo hišo, kjer je tudi zdaj, pa se kao nič ne dogaja, bi bilo predolgo za čakati (25 let recimo) (= Mantis).

Kaj pa z Luno v drugi hiši ali v tretji hiši? V drugi nam zbudi dogajanje okoli lastne vrednosti in potrditve, v tretji pa govori o dogajanju na področju odnosov, da o SPREMEMBAH ne govorimo. Marsikdo svoje partnerstvo gleda skozi ti dve hiši.

In potem se zadeva naenkrat ne zdi več tako hudo nemogoča, anede. Ker je treba "čakati" samo dve do pet let, anede.

x;)x :palec:

tole sem pa spregledala :inocent:

Resnica je,da je za sklenitev zakonske zveze(pred matičarjem itd) popolnoma neustrezen čas ko Luna progresira po XII.hiši.V vsaki drugi hiši,predvsem pa v osebnih,je veliko bolje.

Pa saj ni tko hudo počakat dve leti in pol noooo :o|o: Bo pa potem trdno sklenjena in držala namesto,da

razpade ker ste ugotovili,da se pač niste pravilno odločili.

Mimogrede:tudi v VIII hiši ni njen najboljši položaj.

...trenutno mam progresirano luno v 9. hisi v levu... v tem cajtu sem diplomiral... drugac pa vec al manj po levovsko uzivam, zabusavam in neki sanjam o tem da bi se pobral cez mejo... v bistvu mi niti ni vem kwa vsec ta lunca... komi cakam, da pride v devico in 10. hiso... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Bern, a si mogoce vidu moj osebni msg tebi?, Kjer te sprasujem v zvezi z studijskim potovajem, ce se v karti vidi kaj?

a si tud 2 minute ne mors vzet casa...da bi mi kej napisu,tle...pa skoz neki nabijas.

No ja sej te razumem, ce bi delu z srcem pa ce nebi bil zafrustrirana oseba...pol bi ze dobila odgovor....tko k si pa isti materialisticni nabijalec...je pa to tko...pa kaj pol.... SEJ samo povem., da te razumem.

Ej, Saturnina, malo ponižnosti in hvaležnosti ti ne bi škodilo, kaj praviš????

Kot da je kdo tukaj komu DOLŽAN odgovarjati... :xx!:

Če tako rabiš nasvet, idi h komu in mu plačaj za odgovor, takrat pa boš lahko zahtevala..

Astra

Per aspera ad astra

Astra lepo opravljeno! :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Bern, a si mogoce vidu moj osebni msg tebi?, Kjer te sprasujem v zvezi z studijskim potovajem, ce se v karti vidi kaj?

a si tud 2 minute ne mors vzet casa...da bi mi kej napisu,tle...pa skoz neki nabijas.

No ja sej te razumem, ce bi delu z srcem pa ce nebi bil zafrustrirana oseba...pol bi ze dobila odgovor....tko k si pa isti materialisticni nabijalec...je pa to tko...pa kaj pol.... SEJ samo povem., da te razumem.

saj ni res pa je :o|o:

Kako si tole dovoliš? Vseeno kdo je ,kakšen je ,ti je všeč ali ne ..zavedaj se,da takih in podobnih prošenj na OS,vsak dan dobi toliko,da tudi časovno ne znese,da nanje odgovori. vse pa je nujno.

Kadarkoli nekoga, preko OS, prosite,da vam kaj pove o določenih dogodkih se zavedajte,da je potrebno najprej izrisati karto potem pokukati za tranziti,se poglobiti še v kaj drugega ....temu sledi odgovor.

Zato tudi vsakemu napišem,da je'tole odgovorjeno na blitz'.Jaz pač s tem ne služim tako,da si to,pa tudi kakšno napako,lahko privoščim.Bern tega ne more.

Ne,da ga zagovarjam...ampak bodimo pošteni do sebe in drugih. Predvsem pa pustimo ,kar se tega tiče,vprašanje srca čisto pri miru.

Srečno!

A res? x:Dx :o|o:

Kje je to?Podani linki oz.s tem povezani sajti, se ne odpirajo. Tudi če bi se verjetno ne bi vedela kaj več. :sori:

Tudi moje mnenje je, da si šla čez mejo dobrega okusa. Žal se ne zavedaš koliko časa, znanja in truda je potrebno, da se posvetitiš v nek odgovor in s tem prevzameš odgovornost. Vsekakor je dobro, da razmišliš o sebi, ker moje mnenje je, da si ne zaslužiš odgovora, ker ljudi žališ. Možno je, da si bila prizadeta in vendarle nekaj spoštovanja je potrebno.

In še nekaj, sam delam kot profesionalen astrolog in vem, da človek več kot delati ne more in da ti ljudje ne rečejo niti hvala, tudi če jim odgovoriš brezplačno. Še več, sprašujejo te o tem in onem in potem bi lahko to delal 24 ur. Pojdi v šolo in se izuči za astrologa, potem pa odgovarjaj brezplačno na forumu, pa bomo videli, koliko časa ti bo zneslo in ne gre za denar, ampak za energijo.

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...