Skoči na vsebino

Vpliv progresirane lune

Primavera

Recommended Posts

• Komentarji 64
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oooo Mantis, na mojem Ascendentu. x;)x

Sem šla preverit; ko sem se poročila, je moja prog. Luna zajadrala v 12.hišo. :C:

xrolleyesx xrolleyesx Moja progresirana luna je spet v 12 hiši ravno tako kot natalna luna. Kakšen pokazatelj za koga je to iz prakse? No Oona poročila se verjetno ne bom. x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Glede odgovorov v Jani bom samo nekaj povedal, da je velika večina veljavnih (kajti v Ha so pravila) in če planeti želijo dati odgovor, ga pač posredujem...

Na forumu pa so ljudje, ki naj bi imeli intuicijo, pa tudi sprašujejo neumnosti, ampak življenje teče dalje...

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Kaseje ko bo Luna ze mimo ascendenta globlje v 1. hisi, pa je kul ; tisto, kar sem ze opisala, sik s seboj, telesom, potrebami... Tole jaz govorim bolj tako tako, na splosno...in ko sem imela v casu pro. Lune v 1. hisi tezave -v glavnem zaradi nerazumevanj kaksnih- je bil "kriv" kaksen drug negativen tranzit na kaksen planet.

Ob progresirani Luni v 1. hisi pac v vsakem primeru bolj pokazemo obcutke, ker tezje skrivamo sebe.

.

stik sam s seboj, hm... zanimivo, če prav gledam imam jaz trenutno progresivno luno v prvi hiši... tnx xsrcx

xrolleyesx xrolleyesx Moja progresirana luna je spet v 12 hiši ravno tako kot natalna luna. Kakšen pokazatelj za koga je to iz prakse? No Oona poročila se verjetno ne bom. x;)x

Ojla Lunca,

kako spet? Tako hitro pa spet ne koraka po zodiaku x:Dx

Nikoli ne reči nikoli .Vsekakor naj se ti ,ob tejle Lunci,ne mudi nikamor.Delaj bolj na izi in čakaj,da pride v I.hišo.

Potem lahko streljaš iz vseh topov hkrati bendx x:Dx

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

oj!

mene pa smo zanima kam lahko grem pogledat kje mam luno (sumim da je v moji 12 hiši :C: ) x:Dx

hvala!lp

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

V 6. hisi jo imas. Razlago naj pa kdo drug pove.

hvala mantis! bom poskusla mal po netu pobrskat kaj to pomeni, ce ne najdem pridem pa sem zatezit x^x x:Dx x^x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

(popravljeno)
hoj.prebral o progresijah...moja luna (v fiksnem vodnarju)mi je progresirala v znamenje rib...ful se mi pozna.mir,tišina,refleksija so mi stalni spremljevalci.zelo se rad držim zase,čeprav se tu pa tam s kakšnim frendom vidim...delujem zelo skrivnostno,tiho,ne povem vsega,kar mislim...ni mi do tega da se postavljam v ospredje. nenavadno pa imam ascedent v levu...hm!a mi tko ustreza...no,moj saturn v 1.hiši me pa sooča z marsičem,kar je treba utrditi v lajfu...postaviti temelje.ni lahko,je pa vredno.nimam časa da se sam sebi smilim...rojen 24.09.1977 ob 00.50 derventa bih...p.s: me prav zanima kaj bo z mano ko mi bo sonce(v tehtnici) progresiralo v škorpijona...najs... lep pozdrav Popravljeno -> libraleo

Ojla Lunca,

kako spet? Tako hitro pa spet ne koraka po zodiaku x:Dx

Nikoli ne reči nikoli .Vsekakor naj se ti ,ob tejle Lunci,ne mudi nikamor.Delaj bolj na izi in čakaj,da pride v I.hišo.

Potem lahko streljaš iz vseh topov hkrati bendx x:Dx

:o|o: :palec: :palec: Hvala Čveka, veš kako se oven počuti, če gre vse počasi?? x;)x

cau!

sm našla eno fino stran, kjer piše kaj pomenijo tranziti in progresije po naših hišah. evo link:http://www.dkfoundation.co.uk/BookTransitsBook6.htm

sam še pa vseen ne vem kam je treba pogledat da izveš kje maš progresirano luno. danes mi na astrodienstu piše da mi vstopa luna v 6. hišo (sam ker pa nisem subscriber... pa nc ne bo :o|o: )

- C. G. Jung

kar pomen da če si zadam neki to tud nardim... DEluje mi zdej natalna luna.. :vragec: x:Ix

prej ko sm mela progresivno luno v strelcu ..ni šans...da sm bla tok trmasta...saj za moje šolske zadeve ne.

?? Kaj se gleda? ko se analizira progresijo? za ta moment?, Progresijski aspekti med sabo? al Progresijski pa natalni skup? x?x

:palec: :palec: A vidiš kakšna razlika, deluje vztrajnost in resnost kozoroga, do konca, pa čeprav malo z zamudo. x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...