oona 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Moja progresirana Lunca je v Tehtnici. In v 9. hiši. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Oooo Mantis, na mojem Ascendentu. Sem šla preverit; ko sem se poročila, je moja prog. Luna zajadrala v 12.hišo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Oooo Mantis, na mojem Ascendentu. Sem šla preverit; ko sem se poročila, je moja prog. Luna zajadrala v 12.hišo. Moja progresirana luna je spet v 12 hiši ravno tako kot natalna luna. Kakšen pokazatelj za koga je to iz prakse? No Oona poročila se verjetno ne bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka71 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Živjo, Mene je kar malo strah ratalo ko sem prebirala te poste o progresirani luni, letos mi bo prišla na asc. v škorpijonu.Kaj mislite da bi to pomenilo? lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Glede odgovorov v Jani bom samo nekaj povedal, da je velika večina veljavnih (kajti v Ha so pravila) in če planeti želijo dati odgovor, ga pač posredujem... Na forumu pa so ljudje, ki naj bi imeli intuicijo, pa tudi sprašujejo neumnosti, ampak življenje teče dalje... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka71 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 (popravljeno) Ja super, pol ne bo tko hudo. Sem si že same črne misli ustvarjala.hvala za odgovorlp Popravljeno 20. januar 2006 -> Lenka71 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Kaseje ko bo Luna ze mimo ascendenta globlje v 1. hisi, pa je kul ; tisto, kar sem ze opisala, sik s seboj, telesom, potrebami... Tole jaz govorim bolj tako tako, na splosno...in ko sem imela v casu pro. Lune v 1. hisi tezave -v glavnem zaradi nerazumevanj kaksnih- je bil "kriv" kaksen drug negativen tranzit na kaksen planet. Ob progresirani Luni v 1. hisi pac v vsakem primeru bolj pokazemo obcutke, ker tezje skrivamo sebe. .stik sam s seboj, hm... zanimivo, če prav gledam imam jaz trenutno progresivno luno v prvi hiši... tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Moja progresirana luna je spet v 12 hiši ravno tako kot natalna luna. Kakšen pokazatelj za koga je to iz prakse? No Oona poročila se verjetno ne bom. Ojla Lunca, kako spet? Tako hitro pa spet ne koraka po zodiaku Nikoli ne reči nikoli .Vsekakor naj se ti ,ob tejle Lunci,ne mudi nikamor.Delaj bolj na izi in čakaj,da pride v I.hišo. Potem lahko streljaš iz vseh topov hkrati bendx Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 oj! mene pa smo zanima kam lahko grem pogledat kje mam luno (sumim da je v moji 12 hiši ) hvala!lp Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Kaj pomeni progresirana luna? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 V 6. hisi jo imas. Razlago naj pa kdo drug pove. hvala mantis! bom poskusla mal po netu pobrskat kaj to pomeni, ce ne najdem pridem pa sem zatezit Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
libraleo 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 (popravljeno) hoj.prebral o progresijah...moja luna (v fiksnem vodnarju)mi je progresirala v znamenje rib...ful se mi pozna.mir,tišina,refleksija so mi stalni spremljevalci.zelo se rad držim zase,čeprav se tu pa tam s kakšnim frendom vidim...delujem zelo skrivnostno,tiho,ne povem vsega,kar mislim...ni mi do tega da se postavljam v ospredje. nenavadno pa imam ascedent v levu...hm!a mi tko ustreza...no,moj saturn v 1.hiši me pa sooča z marsičem,kar je treba utrditi v lajfu...postaviti temelje.ni lahko,je pa vredno.nimam časa da se sam sebi smilim...rojen 24.09.1977 ob 00.50 derventa bih...p.s: me prav zanima kaj bo z mano ko mi bo sonce(v tehtnici) progresiralo v škorpijona...najs... lep pozdrav Popravljeno 22. januar 2006 -> libraleo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Ojla Lunca, kako spet? Tako hitro pa spet ne koraka po zodiaku Nikoli ne reči nikoli .Vsekakor naj se ti ,ob tejle Lunci,ne mudi nikamor.Delaj bolj na izi in čakaj,da pride v I.hišo. Potem lahko streljaš iz vseh topov hkrati bendx Hvala Čveka, veš kako se oven počuti, če gre vse počasi?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 cau! sm našla eno fino stran, kjer piše kaj pomenijo tranziti in progresije po naših hišah. evo link:http://www.dkfoundation.co.uk/BookTransitsBook6.htm sam še pa vseen ne vem kam je treba pogledat da izveš kje maš progresirano luno. danes mi na astrodienstu piše da mi vstopa luna v 6. hišo (sam ker pa nisem subscriber... pa nc ne bo ) Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 kar pomen da če si zadam neki to tud nardim... DEluje mi zdej natalna luna.. prej ko sm mela progresivno luno v strelcu ..ni šans...da sm bla tok trmasta...saj za moje šolske zadeve ne.?? Kaj se gleda? ko se analizira progresijo? za ta moment?, Progresijski aspekti med sabo? al Progresijski pa natalni skup? A vidiš kakšna razlika, deluje vztrajnost in resnost kozoroga, do konca, pa čeprav malo z zamudo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.