Skoči na vsebino

Zakaj nam določeni ljudje pridejo na pot?

Melodie

Recommended Posts

vprašanje...

V mojemu življenju je že nekaj časa eden človek, ki mi res puno znači.

Že v tem momentu ko sem ga srečala sem imala vtis da ga sto leti znam -ker sam se mogla z njim o vsemu pogovarjati, in ker sam ga popolnoma razumela tako kot i on mene. Med nami so se dogajale razne zgodbe, in je dvaput čak i odšel z mojega življenja - ampak se nekak vsakič ko ode ,najini poti nekje križajo in se vrne nazaj v njega.

Moram še reči, da me nigdo ne razume tak dobro kot on in da ja nikoga ne razumem tko dobro kot njega. Ampak me telesno ne privlači (razen v nekih retkih momenti ko osečam veliko duhovno povezanost, ampak to verjetno mešam s duhovnostjo).

Zato se duhovno tko fest razmemo, da otkar sem prebrala neko literaturo o prejšnjimi življeni in reinkarnaciji se mi zazdelo logično da je on moja srodna duša. Tudi taj part da se vedno znova vrati v moje življenje in to vedno v pravem trenutku.

Kaj pa vi menite?

p.s. Nisem dolgo v sloveniji, pa molim da oprostite za napake v slovenščini

Deli na socialnih omrežjih

• 2 years later...
  • Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

enkrat retromerkur....drugič retrovenera....pa smo tam....a ni fajn, ko so planetki lahko krivi...... x:Dx x;)x ......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

enkrat retromerkur....drugič retrovenera....pa smo tam....a ni fajn, ko so planetki lahko krivi...... x:Dx x;)x ......

x:Dx x:Dx :vragec:

Zdaj si pa predstavljaj da bi okol Sonca krožila samo Zemlja... :eek:

Po možnosti še brez Lune... :wOOt: :cry:

Kdo bi bil potem kriv za vse p****je? http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/g030.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a060.gif x:o)x x;)x :frog:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

p.s. Nisem dolgo v sloveniji, pa molim da oprostite za napake v slovenščini

ti me kr za kšn nasvet upraš x;)x

za začetek... mal več k frizerju pa na kšn pir x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Verjetno ne pride nihče v našem življenje slučajno, ostane dokler mu dovolimo in tudi vrne se lahko samo na ta način. Ko prihaja nekdo z darilom, je zelo dobro pogledati, kaj prinaša v drugi roki x:)x .

Zdi se mi tudi, da včasih slučajna srečanja in dogodki, najavljajo spremembe v našem življenju - zato jih verjetno opazimo, vendar preredko upoštevamo kot nebolečo lekcijo.

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

• 3 weeks later...
Zanimiva tema.

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Tudi meni se dogajajo nenavadna in nepozabna srečanja s posebnimi ljudmi.

Mislilm, da je tle veliko odvisno od osebne naravnanosti in odprtosti, dojemljivosti

pa tudi poguma ... in mogoče zvezd, karme ;) Če poslušaš, boš slišal, če imaš pokrita ušesa

pa malo težje in manj...

Roses are red, violets are blue...

joj, ta plevel.

A se vam ne zdi, da je vseskupi mal preveč enostavno, da bi vse tako komplicirali?

In kdo ima korist od tega?Čisti običen primer, crv.V imenu zaslužka so iznašli miljon čudnih parafraz, ki jih vojska nikoli ni uporabljala, ne zaradi misterioznosti, ki obdaja vsako nepoznano stvar, ampak zaradi tiste čiste enostavne PRAKTIČNOSTI.

Karma, dolgovi, obnašanje, geštalt, nezavedno, ego, skriti vzorci..

Zakon privlačnosti, vibracije, barve, zvoki, kristali, ..

Moj oseben primer.Iskal sem točno določeno informacijo, potreboval sem človeka, ki bi mi to informacijo lahko nudil.

Na eni vaški veselici, ki je štela cca 2000 ljudi v tistem momentu, sem po "naključju" naletel na nekega nepoznanega človeka.Debata je stekla in izkazalo se je, da sem "po naključju" naletel na pravega moža.Povedal mi je vse, kar me je zanimalo etc..

Joooj, pa kaka majcena možnost, naključje?Usoda?Karma?Namen?

Sej, če bi dejansko znali brat brez začudenja, brez "magičnosti" in dojemali stvar čisto, naravno, brez WAAAAA efekta.

Bi vam lahko clo povedal iz moje strani, kako stvar zgleda.Sam tko, k mora bit narejeno po kalupu že ustaljenih vzorcev WAAA začudenja, čutim močno dolžnost v sebi, da dodam moja dva centa o tem.

Ko vas :2src:

protestno masturbira na marsino sliko.

joj, ta plevel.

A se vam ne zdi, da je vseskupi mal preveč enostavno, da bi vse tako komplicirali?

In kdo ima korist od tega?Čisti običen primer, crv.V imenu zaslužka so iznašli miljon čudnih parafraz, ki jih vojska nikoli ni uporabljala, ne zaradi misterioznosti, ki obdaja vsako nepoznano stvar, ampak zaradi tiste čiste enostavne PRAKTIČNOSTI.

Karma, dolgovi, obnašanje, geštalt, nezavedno, ego, skriti vzorci..

Zakon privlačnosti, vibracije, barve, zvoki, kristali, ..

Moj oseben primer.Iskal sem točno določeno informacijo, potreboval sem človeka, ki bi mi to informacijo lahko nudil.

Na eni vaški veselici, ki je štela cca 2000 ljudi v tistem momentu, sem po "naključju" naletel na nekega nepoznanega človeka.Debata je stekla in izkazalo se je, da sem "po naključju" naletel na pravega moža.Povedal mi je vse, kar me je zanimalo etc..

Joooj, pa kaka majcena možnost, naključje?Usoda?Karma?Namen?

Sej, če bi dejansko znali brat brez začudenja, brez "magičnosti" in dojemali stvar čisto, naravno, brez WAAAAA efekta.

Bi vam lahko clo povedal iz moje strani, kako stvar zgleda.Sam tko, k mora bit narejeno po kalupu že ustaljenih vzorcev WAAA začudenja, čutim močno dolžnost v sebi, da dodam moja dva centa o tem.

Ko vas :2src:

sedaj moraš razložiti kaj teje zanimalo,sicer bo čista patetika

• 4 weeks later...

In all tests of character, when two viewpoints are pitted against one another, in the final analysis the thing that will strike you the most, is not who was right or wrong, strong or weak, wise or foolish.... but who would go to the greatest lengths in considering the other's perspective.

Don't you agree?

The Universe

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Zato, da se spoznamo?

Aham, da se spoznamo ja...

Eno je karma, recimo ko pritegnemo ljudi, ki nam kažejo nekaj kar v bistvu težko sprejmemo pri nas samih, al pa nam vzbujajo najslabše v nas, drugo je pa ko nekdo to sprejme, nekako ve kdo je, čeprav morda zavedujoč navidezno, pa vendar. Z nekim osnovnim avtentičnim mirom smo komaj lahko odprti za ljudi, ki nam lahko pokažejo svojo barvo in mi njim... xrainbowx

Aham, da se spoznamo ja...

Eno je karma, recimo ko pritegnemo ljudi, ki nam kažejo nekaj kar v bistvu težko sprejmemo pri nas samih, al pa nam vzbujajo najslabše v nas, drugo je pa ko nekdo to sprejme, nekako ve kdo je, čeprav morda zavedujoč navidezno, pa vendar. Z nekim osnovnim avtentičnim mirom smo komaj lahko odprti za ljudi, ki nam lahko pokažejo svojo barvo in mi njim... xrainbowx

Hojla Krhka

A lahko to mal razložiš mrbit, sploh ta drugi del.

Hvala xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

:inocent:

bom jutri probala...

Skratka, ne moreš bit odprt v bistvu, ker v resnici sploh ne vidiš prav človeka, torej najprej je potrebno določeno samospoznanje, do katerega pot traja, in je včasih grenko, samo ko pa si še pripravljeno vse videti in sprejeti, te izza vsega tega čaka pravi ti in le kako takšen bi ne mogel imeti drugih enako rad.

Sicer pa kaj točno te zanima? Ne gre kar tako: razloži... Povej kaj in kje si se ustavil, kaj ne razumeš in zakaj?

Lep pozdrav, butl x:Dx x;)x

Zanimivo....

Večinoma samo odreagiramo na prisotnost drugih in to reakcijo pokažemo,....tako se predstavljamo drugemu človeku in šele po tem vidi ta del nas.

Lahko pa je reakcija drugačna od nas samih, to se mi je danes zgodilo, kar pomoje pomeni da sem sprejela vlogo druge osebe in jo odigrala.Ne ni res, nezavedno sem odigrala del sebe, ki ga nisem poznala.....uh joj.

Reakcijam pravim igra, ki kaže dele nas- nam samim, da se lažje vidimo in zavedamo same sebe.Spet pa je vse na mislih naštelano, in ajoj zelo zelo kompleksna zadeva...kako vse pride do interakcij med ljudmi, kaj vse vpliva na nas, notranje sile, zunanje, sile od naših prednikov v nas, sile=energije=učenja staršev od druge osebe, situacija, čas, kraj, luna (včeraj evo...), ma kup stvari.....Po mojem so v glanem misli tiste, ki delujejo na vse, tudi ljudi.Miasli pa sklop vsega tega.

:inocent:

bom jutri probala...

Skratka, ne moreš bit odprt v bistvu, ker v resnici sploh ne vidiš prav človeka, torej najprej je potrebno določeno samospoznanje, do katerega pot traja, in je včasih grenko, samo ko pa si še pripravljeno vse videti in sprejeti, te izza vsega tega čaka pravi ti in le kako takšen bi ne mogel imeti drugih enako rad.

Sicer pa kaj točno te zanima? Ne gre kar tako: razloži... Povej kaj in kje si se ustavil, kaj ne razumeš in zakaj?

Lep pozdrav, butl x:Dx x;)x

Si v tem postu razložila, hvala.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Če gledamo samo trenutno življenje, izgleda kot da bi nekateri prišli na pot samo zato, da se čez njih spotaknemo. Če hočemo verjeti v razloge, moramo tudi v metempsihozo. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

hehehe, sam to vprašanje je lahko full dobra tolažba. Recimo si z nekom 1, 2, 20, 7, 50 let pa gresta narazen, pa se vprašaš, zakaj nam je ta človk pršu na pot. In pol se sprašuješ, iščeš odgovore, raziskuješ itd. in se lepo z drugimi stvarmi zaposliš v glavi. Najs :D

• 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...