Kasandra 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Midva z 10 letnim sinom greva za nekaj dni v Berlin, pa me zanima, če ima kdo kakšno svežo informacijo glede letala iz Brnika ali Celovca, pa prenočišča (bolj poceni varijante) pa če je kakšna fajn finta za kak popust , vtisi in podobno Veliko sva snela že z interneta, zmeraj je pa fino slišat še kakšno informacijo od koga, ki je pred kratkim bil tam in njegove vtise Hvala vam že vnaprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Dobra stran je naslednja KLIKNI SEM Glede letov ti ne morem povedat, je 2 leti odkar sem bila nazadnje v Berlinu. Sem pa slisala, da je nekje za 5 jurjev zdaj. Rezerviraj cimprej. Pojdi mal na easyjet in ryanair pogledat. To je zdej to Glede hostlov, ti lahko prilepim par linkov ( ce ne bos na zgornjemu nic nasla), sicer sem bila pa jaz v starem centru in je bilo precej drago. Berlin je pa drugace se kar v prenovi. Jaz sem obiskala vse polno muzejev ( naprimer najboljsi mi je bil Muzej 2.svetovne vojne), mislila sm, kaksna atrakcija je berlinski zid, pa sploh ni. So pa fajn grafiti gor. Recimo nocno zivljenje je pa divje. Res zur. Drugace mi pa Berlin sam po sebi ni tako vsec. Ni toliko zanimivosti, kot jih ima kak Pariz, London, Dunaj...Lahko ti povem kaj vec, ce te zanima, samo razen muzejev, veliko stvari nisem videla ( edin parlament, mesto, zivalski vrt pa tak).Aja, je pa fajn mesto za soping LP Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 Michelle, pravo srce si, ful si mi pomagala, tale link je danes zelo eksploatiran, printam, iščem, berem!! Zelo veliko koristnih informacij, glede na to, da imava čas in si bova kar nekaj stvari prej pripravila in prebrala, da ne bova izgubljala časa tam. Hvala ti in lep dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 heh...Berlin....mam jaz tud željo it tja...hja...sej sem bla...kakšni dve uri..na letališču..ko smo zasilno pristali ...ampak to je žal vse... Kasandra....uživajta koliko lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 No, prav zanima me, ce sta kaj nasla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.