Skoči na vsebino

Obisk Berlina

Kasandra

Recommended Posts

Midva z 10 letnim sinom greva za nekaj dni v Berlin, pa me zanima, če ima kdo kakšno svežo informacijo glede letala iz Brnika ali Celovca, pa prenočišča (bolj poceni varijante) pa če je kakšna fajn finta za kak popust , vtisi in podobno

Veliko sva snela že z interneta, zmeraj je pa fino slišat še kakšno informacijo od koga, ki je pred kratkim bil tam in njegove vtise

Hvala vam že vnaprej

Deli na socialnih omrežjih

Dobra stran je naslednja KLIKNI SEM

Glede letov ti ne morem povedat, je 2 leti odkar sem bila nazadnje v Berlinu. Sem pa slisala, da je nekje za 5 jurjev zdaj. Rezerviraj cimprej. Pojdi mal na easyjet in ryanair pogledat. To je zdej to :palec:

Glede hostlov, ti lahko prilepim par linkov ( ce ne bos na zgornjemu nic nasla), sicer sem bila pa jaz v starem centru in je bilo precej drago.

Berlin je pa drugace se kar v prenovi. Jaz sem obiskala vse polno muzejev ( naprimer najboljsi mi je bil Muzej 2.svetovne vojne), mislila sm, kaksna atrakcija je berlinski zid, pa sploh ni. So pa fajn grafiti gor. Recimo nocno zivljenje je pa divje. Res zur. Drugace mi pa Berlin sam po sebi ni tako vsec. Ni toliko zanimivosti, kot jih ima kak Pariz, London, Dunaj...

Lahko ti povem kaj vec, ce te zanima, samo razen muzejev, veliko stvari nisem videla ( edin parlament, mesto, zivalski vrt pa tak).

Aja, je pa fajn mesto za soping x:o)x

LP

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:palec: :palec: :palec:

Michelle, pravo srce si, ful si mi pomagala, tale link je danes zelo eksploatiran, printam, iščem, berem!! Zelo veliko koristnih informacij, glede na to, da imava čas in si bova kar nekaj stvari prej pripravila in prebrala, da ne bova izgubljala časa tam.

Hvala ti in lep dan ti želim

xsmx

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...