Marsa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=46"][b]Napoved za 46. teden[/b][/url] - [b]8. - 14. november 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 hvala za napoved, Marsa "...Morda se pojavijo pri občutljivejših tudi težave na področju ušes, tako vnetje kot tudi poslabšan sluh ipd...." menda prvič, kar pomnim imam tole... boli za pop*****! Grem k dohtarju zdele, ker je tumač funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 o Mateja, pobož hja virozice so se tule v naših krajih spremenile v epidemijo... ja agrumi, sem lenobno pred tednom ali dvem prenehala z jutranjim obredom soka, sedaj pa imam... pestro v službi, emn se pa tud telefona ne da dvignit, za p.... aja pazi, da ne boš kaj podpisovala ta teden Marsa, kakšno pogodbo se mi zdi, da sem nekaj tud o tem zasledila, ti si pa nekak zelo bila v dnevniku... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 O Mateja? Jaz upam, da dobis kaj, kar ti bo pomagal... in da bo hitro minilo (uho je res grozna bolecina, mene tud malx, ampak me je ze, tolk da vem)... Bos povedala, kaj so ti dali, najbrz ti pac nekaj bodo, sicer pa se javi za kaksen 'receptek' naravni. Pa cimprej brez bolecin! Selene, thanx, - imas prav, ampak tale najin projekt sega ze nazaj malo, hocem reci, v bistvu je dogovor ze bil, zdaj se mora sam se zgodit, pogodbe (D) pa itak menim da ne bova v teh dneh podpisovala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Hitro se pozdravita! http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 [quote name='Marsa' date='9. Nov 2004 ob 08:06'][post="319869"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Bos povedala, kaj so ti dali, najbrz ti pac nekaj bodo, sicer pa se javi za kaksen 'receptek' naravni. [/quote] O, hvala za vse pobožke in dobre želje ... dobila sem antibiotike in v uho so mi natlačili nek trak.. menda je tko zatečeno vse, da se sploh ne vidi nič in mora najprej oteklina splahnet... ... grem zdaj v 'zdravje' mal poiskat kaj zame funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 Ja, saj, ko je vnetje usesa, skorajda ne morejo dati cesa drugega. ce bi prej, bi lohk z netreskom zdravila ali celo z olivcem, samo mora bit toplo, pa lohk zapackas kaj, moras zelo malo dajat. O, uboga, potem te kar ves oni predel najbrz boli. Morda ne bi bilo odvec kljub temu se s kaksnim brinom ali sivko za uesom namazat... Nic, ni druge kot antibiotiki - ampak FUL pij, da ti ne bi kaj na ledvica pritisnilo pol. Saj antibiotiki pa k sreci hitro primejo navadno v teh primerih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Hvala Marsa za nasvetke .. saj ni tole nekaj hudo resnega, samo boli pa ko strela... grem si rooibos skuhat, pa probat mal zaspat (je bla tkoooo dolga noč)... ja, antibiotiki niso ravno moja omiljena firma, samo, včasih je tud to treba (nazadnje so me kar zdelali, ko sem lani al kdaj, dobila tri škatle sumameda za pojest ... sem si pol pomagala s povečano dozo alg in slanimi kopelmi) nč, gremo dalje, ne funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 ja, kaj tacga, pametno, alge, naredi si recimo eliksir al kaj tacga, da bodo centri za samozdravljenje zalaufal, pa hkrati z usesom zdravili ze sprotne morebitne stranske ucinke antibiotikov. Rooibos je kul! (*sem ga posebej hotla dat v nasvet, pa se mi je zdelo, da bo izpadlo, da se nekaj zdaj vazim in navadno priporocam to, kar imamo doma, rooibos pa ? - za vecino najbrz. Sem pa ugotovila, da celo ZDRAVILNO dleuje, torej ne sam obredno, caj ali splosno zdraivlno pac pa tudi v nekaterih akutnih primerih, recimo zelodcnih oz. trebusnih krcih (ko mi je zmanjkal tavzentroze). Aja!!! FUL MEDU pojej - kaksen zgleda med, barvno, kot nekak mal usesno maslo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Marsa, špica! Super napoved,ker veliko stvari bo potrebno uredit in vidim, da bo vse šlo! Za vikend pa se bomo malo sprostili v zabaviščnem parku in pognali adrenalin po žilah! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 Dbest Contesa! Uzivaj, tebe zdaj ziher kar razmetava, ko je merkur v strelcu. Nocem bit negativna, sam ti mroam rect; ste imeli par stosev v kratkem, mal pazte, na kaksne poskodbe pa tko, pa na cesti izjemno previdno (ne zarad tebe, ampak zarad drugih, saj ves, ko si imela)... No sam tolk, pa da se ti ne bi tamali kam izgubil, treba imet skoz na uchu. Drugace pa kar pestro res in nasponano, energija se bo v bistvu nenehno spreminjala tudi, ne sam te 'glavne spremembe', je tolk enih aspektov, trenj, da bo kar ornk dogajalo, ziher. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Hvala, Marsa, bom pazila! Nekam težko nogo imam zadnje čase(sem prišla zadnjič v desetih minutah iz Kodeljevega pa do Šiške-pa ne po obvoznici) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 "tezko nogo"... Poznamo to... Malo jo odtezkaj raje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 [color="red"]Pa sem jo dočakala. [/color] [color="orange"]"Končno so se najmočnejši in predvsem najbolj težki vplivi nekoliko razkadili... "[/color] [color="blue"]Hvala Bogu! Ker je že vreme ta dva mrka tedna tako slabo vplivalo name, da sem ugotovila, da bi v primeru, da živim kje v VB ali na Irskem, se verjetno kar fentala . Pa sem preživela. Huh. Super. [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 No poglejte, kaj najde dandaLun. In me zanima, kaj bi/bo nasla sanjalica... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 [color="red"]Danda Luna našla še to: [/color] [color="orange"]"Že v torek bo energija nekoliko drugačna, ko bomo postali mehkejši in družabnejši in nasploh bolj židane volje in bomo na vse gledali pozitivneje." [/color] [b][color="blue"]Madonca, da drži! Kot pribito! [/color][/b] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 That's the spirit! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Na kratko espešelyfor Sanjalica Zdaj bo spet nekoliko lažje dihala. Postala bo mehkejša in družabnejša in nasploh bolj židane volje in bo tako na vse gledala začuda pozitivneje. Dnevi v sredini tedna bodo zelo plodni (pazi na zanositev!) ustvarjalni in uživaški (khmm….) Te dneve lahko izkoristi za dogovore intimne narave. [color="yellow"] Kaj delam jaz konkurenco Marsi z napovedmi [/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 mi je všeč napoved... sam... no... ne bi lih težek vikend... bom bl počivala pa na kšn izlet bom šla... mal si bom cajta zase vzela... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Shit, Mateja ... naj se ti tole vnetje čim prej pozdravi ... tole antibiotično kuro bo treba dati skozi... potem pa menda že bo Končno malo lahkotnejša napoved ... samo čutim Merkurja v Strelcu... se že nekaj dni zapletam v komunikaciji, ker hočem vse nekaj na hitro... pri tem pa pozabljam, da mi Saturn (natalni) ne dopušča nepremišljene komunikacije Drugače pa... gremo naprej ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 [quote]V ponedeljek bomo bolj ali manj napeti, pod streho bomo skušali spraviti kup stvari, pomembni nam bodo predvsem posli in vse v zvezi z njimi, energijo pa bomo usmerjali predvsem v organizacijo in realizacijo načrtov. Že v torek bo energija nekoliko drugačna, ko bomo postali mehkejši in družabnejši in nasploh bolj židane volje in bomo tako na vse gledali pozitivneje.[/quote] Joj kak to drži. Vsaj zame no. Sem do enih ponoči pisal za organizacijo in priprave. Je pa res, da sem danes bolj mehek predvsem me bistveno bolj goni. Morda bi moral najprej do konca horoskop prebrati, če je to kje omenjeno. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Coccinelle tnx, že prijemlje in je bolje ... ... neki po triangelcah tolče ... mah, kje ... to se me sam neki delamo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Sem opazil, da je večkrat omenjena agresija, torej tudi možne eksplozije. Do 11.11. nas loči še dva dni. Bodimo pozorni na svet, ne le na nase. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 ja, merkur kvadrat uran, mars preide v sco, pa kup enih konjunkcij mars pluton, shtala v glavenm (za takle). Oj, Mateja, me veseli, da je bolje. 'sem ti rekla' (da hitro primejo). Uh tolk ne maram fizicne bolecine, psihicno lazje prenasam. Neko ono, da telo trpi, uah, groza. ceprav je res, da lahko tud psihicna prav fizicno boli, vendar to predvsem zarad nasega spotenciranja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 [quote]...tudi krči utegnejo biti spet pogostejši...[/quote] Tole smo pa jemali danes ponoči... krči v mečih, sicer blagi, a dovolj moteči, da prekinejo spanec ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.