Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Ej, jaz tud danes! (sam to zato, ker ze dva dni nic ne jem, sam caj pijem, pa mi po mojem primanjkuje kaksne snovi). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 še vedno krči in bolečine? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 ne, bolecine ne vec, pac pa krci vsake tolk pa 'driska' (kolkor je sploh lohk, ker nc ne jem). zdajle izpod tusa, pa recem, ajd se grem stehtat... 51 kg!!! to je res zelo malo, sam jest pa ne sam da si nic ne upam, tud nic mi ne pase. Spijem kake 1/2 litra tavzentroze dnevno pa kak liter (vsaj) rooibosha... Voda mi je sumljiva...Morda je tud z vodo kaj narobe... Pa ker ne pijem kave, me boli glava pa tak. aja, Selene, hvala za skrb. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 voda je tudi pri meni sumljiva... jaz sem pa v zadnjih dveh tednih kg gor dobila, samo glede na to, da sem vse gibanje razen tibetančkov hočeš nočeš opustila (prekmalu tema, škoda mi je pa trenutno vsakega tolarčka, da bi se vpisala v fitnes) pa se mi ta kg niti ne zdi tako veliko... 51 kg, še dve dol, pa boš na teži moje hčere... Marsa, malenkost Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 coccinelle, marsa, selene...pa saj veste, kaj čem pisat... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2004 Avtor Prijavi Deli 10. november 2004 Thanx Amis, selene, saj sem cist kul, pac, prestajam, zdaj sem pac glih v tem. Nic takega, sam kile mi niso vsec, imam 10 let konstantno med 53-55. Pa pac pocutje, ker imam ful za naredit, pa nimam fizicne energije, potem pa delam kup manjsih zadev, da je vsaj nekaj pod streho... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 [color="blue"][b]Pobož zate Marsa [/b] , mislim, da bo kmalu bolje, saj marsikatera ribica ima trenutno težave, lep dan, B. [/color] FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Kitajska tradicionalna medicina povezuje ušesa z ledvicami..... -torej pozdravit ledvica in pozdraviš tudi uho.... -obkladki iz ingverja-naribaš in zaviješ v gazo , oziroma uživanje le tega v hrani - ledvica so povezana s čustvom strahu ( modro je transformirat svoje strahove, jih najprej prepoznat in jih eliminirat na najmanjšo možno mero....) -vnetje ledvic ( čaj iz kapucinke, njivske preslice, rman,......) - pred spanjem je modro stopala vtakniti v lavor vroče vode in jih nežno zmasirati... -sešijte si platneno vrečko in vtaknite noter mivko (v pečico na 70 stopinj za eno uro, zavijte v frotirasto brisačo, in položite na predel na križu v bližini ledvic, mehur, stopala in na boleče uho......) -v akutni bolečini ušesa kakor so že zgoraj napisali pomaga netresk,lahko pa tudi krompir skuhan in z lupkom vred pretlačen in še vroča zmes v obkladku položena na uho in vrat... -za ubit raznih sort virusov ino bacilov si pripravite naslednji zvarek iz česna, jabolčnega kisa in medu (šest glavic česna zmiksajte na drobno in namakajte dvanajst ur, ne sme pozeleneti, precedite in zmešajte z litrom medu, dodajte pol deci jabolčnega kisa in zmešajte v sirup, shranite v temno steklenico in uživajte po žličkah ali pa v štamperlu)-ta zvarek preizkušeno deluje na vse sorte jesensko zimskih težav od vnetij do kroničnega bronhitisa....pazljivo in počasi le pri zelo majhnih otrocih in osebkih z občutljivim želodcem... -No drugače pa mejte se radi, veliko smeha , lahko tudi črni humor, samo da se sprostite..... Pomaga, da človek prej okreva..... Ma tak ....nea vem zakaj vam to pišem...nisn lih dohtar.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 O, pridna, Lia Pa lepo od tebe, ves kaj bi blo pa se boljs - da bi dala tole v preventivo-kurativo (tu pa kar pust). Dobri recepti. En podoben temule cesnovemu je tudi na LN v zdravju, res ucinkovito. Ja, jaz tudi povezujem ledvica u usesi, a nisem nic poudarila, no saj ni vazno, fajn, ko si povedala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 A glavobol smo kaj omenili? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Ne vem, ce sem ga, Oona, mislila sem ga, jasno omenit. Mene tud glava boli ze od vceraj, sam pri men je tud zato, ker sicer velik kave spijem, zdaj pa je ze nekaj dni ne pojem. Boris, hvala ti, nisem videla prejle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Lia, hvala ... sem že sama uočila tole, no, šele včeraj mi je kapnilo, kaj (v resnici) dogaja... jasno, ledvica in, ja, strah ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Konec tedna povečana verjetnost kriminala, policijskih akcij... nevarnost požarov, eksplozij... Tole vse v malem se je res dogajalo ta vikend... v soboto zjutraj je kar nekaj jeklenih konjičkov ostalo na parkirišču s prebodenimi gumami ... izgleda, da so imeli huligani nočno akcijo (moj na srečo ni bil med njimi). Če se ne motim, je Ribica Katja v dnevniku opisala, da jo je predramila eksplozija parkiranega vozila pred stanovanjem Sinoči prideva domov, koridor zaprt s trakom, spredaj stojijo policisti... očitno se je nekaj vnelo v notranjosti ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 O, thanx, Coccinelle, prima, ko gre teden mimo, nanj pozabimo, zelo koristno je tole, ceprav se zdi manj zanimivo, ker je ze passe'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.