Andres08 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Imam eno vprašanje. Nekako bi rabil najboljše dneve za posel v novembru. Smer, turizem. No. Naj bom malo bolj konkreten. Tu se ne gre za direkten posel, recimo prodajo, temveč dogovarjanja, pogajanja, sestanki ipd. Bi bil zelo hvaležen, če bi se kdo name spomnil in mi to uslugo naredil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Hmm, a dogovarjanja? Po mojem gledanju ta mesec ne bo najbolj ugoden. Merkur bo konec meseca postal Retrograden na 26° stopinji Strelca in bo potem potoval nazaj do 10° stopinje...in prvic se znajde na teh stopinjah(10°) ze 12. novembra ...se pravi: komplikacije in propadanje dogovorov. Ker je povrhu vsega se v Strelcu, po moje cas ni najbolj perspektiven... naredi cimvec do 12. novembra. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Imam eno vprašanje. Nekako bi rabil najboljše dneve za posel v novembru. Smer, turizem. No. Naj bom malo bolj konkreten. Tu se ne gre za direkten posel, recimo prodajo, temveč, dogavrjanja, pogajanja, sestanki ipd. Bi bil zelo hvaležen, če bi se kdo name spomnil in mi to uslugo naredil. Andres 10. začetek11. nadaljevanje12. korigiranje13. ali 14. podpis - dogovor, če ne uspe pa 16. enak cikel velja za dneve od19. naprej 28. naprej Načelno pa je ZATE to mesec za načrtovanje in sanjarjenje.Po 6. decembru pa čas za hitro in natančno akcijo. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 Hvala vama obema za ta odgovora. Moram potem v tem času nekako na hitro zabluzit. S tem turizmom sem malo predolgo čakal, tako da me sedaj čas baše, vsekakor pa se bom oziral na te omenjene datume. Edino kar je dobrega v teh dnevih je to, da so vsi dnevi delavniki, kar mi daje dodatne motivacije. Čez vikend ali po tretji uri itak nobenega ne dobiš več. Še enkrat hvala obema. Šibam naprej maile pisat. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Vojko, a smem vprašat zakaj samo za njega? A za druge smrtnike pa drugačen režim? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 Lia. Po moje si je Vojko zapomnil moj datum rojstva. Ti itak lahko furaš 365 dni na leto. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.