izgubljen 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...škrpjoni in škripjoni... čez Strelce ga pa itaq ni AIWA-KAJ SO SE PA TI SEDAJ UŽALJENI NAŠLI????? JIM JE ZAVIST VDARILA NA PLAN?? POGLEJ JIH KAKŠNI SO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 eh... se ne obremenjujem... niti mal me ne gane... važn da mi uživamo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 [quote=aiwa,31. Dec 2004 ob 15:59]<{POST_SNAPBACK}> eh... se ne obremenjujem... niti mal me ne gane... važn da mi uživamo.... SE VIDI DA SI PRAVA ŠKORPIJKA PA KAJ JIM MI MOREMO?? NISMO MI KRIVI SAM NAS NAJ PROBAJO PA BODO ZVEDLI KAJ POMENI SEX SAJ SE TUDI KAKŠNE STRELKE KDAJ USMILIM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 ja je treba bit kdaj s kom drugim... da pol vemo kaj je dobr... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> ja je treba bit kdaj s kom drugim... da pol vemo kaj je dobr... imaš prav! tudi slabše je potrebno spoznati ,da znaš ceniti dobro!! : 2src: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... od juter njegova nasledna runda ... sicer pa dva sco skup....hm...frčijo iskre, pa v vesolje te odpuli...pozdravljene zvezde... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> AIWA-KAJ SO SE PA TI SEDAJ UŽALJENI NAŠLI????? JIM JE ZAVIST VDARILA NA PLAN?? POGLEJ JIH KAKŠNI SO hehe napača... nisem strelka (ok, v ascendentu ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe napača... nisem strelka (ok, v ascendentu ) JA DRAGA RIBICA TUDI RIB SE USMILIMO-PA V NOVEM LETU TI ŽELIM FUL VELIK DOBREGA SEXA IN SEVEDE SREČE.KJIR KO BO SREČA BOŠ NAŠLA TUD ŠKRPIJONČKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 superca men tud eno tako željo ja! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>superca men tud eno tako željo ja! Ja da ne bo pomote tudi tebi in vsem lunatkam-om želim enako.No pa saj ni važno če je škrpijon (bolje je) saj je uspeh bolj siguren Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>superca men tud eno tako željo ja! No zate upam ,da se ti že uresničila ta želja nocoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 hvala... no men se ne mudi tok... ampak sam da k bo da bo tko k je treba. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> JA DRAGA RIBICA TUDI RIB SE USMILIMO-PA V NOVEM LETU TI ŽELIM FUL VELIK DOBREGA SEXA IN SEVEDE SREČE.KJIR KO BO SREČA BOŠ NAŠLA TUD ŠKRPIJONČKA Wow, kakšna želja Seveda tudi tebi in vsem škorpijončkom (pa tudi strelcem, kozorogom, vodnarjem, ribam, ovnom, bikom, dvojčkom, rakom, levom, devicam in tehtnicam) želim, da varno krmarite barko življenja z vsem, kar spada zraven Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 1. januar 2005 Prijavi Deli 1. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala... no men se ne mudi tok... ampak sam da k bo da bo tko k je treba. NO!Muditi se ti res ni treba!Fajn pa je da pride lepo čimprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 2. januar 2005 Prijavi Deli 2. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala... no men se ne mudi tok... ampak sam da k bo da bo tko k je treba. Se bom potrudu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.