borism 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 Kokica, hvala za povratno informacijo, lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Hojla, saj ne vem tocno, ce sem prev preracunala, ampak tole je pprislo ven:1 v 12 v 13 v 104 v 125 v 26 v 37 v 18 v 19 v 1110 v 711 v 1112 v 11 kaj to pove o meni??? custvena sem ful, druzinska niti ne nekak, kariera tak tak.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 če si preračunala prov, velja zate zelo na splošno tole (sam res zlo na splošno, če bi želela vedt bolj podrobno bi moral vedt za katere vladarje gre, kako so aspektirani ): <{POST_SNAPBACK}>Hojla, saj ne vem tocno, ce sem prev preracunala, ampak tole je pprislo ven:1 v 1 močna osebnost, ne oziraš se veliko na druge2 v 1 denarja ni malo3 v 10 intelektualna kariera, ukazovalen brat /sestra (če imaš)4 v 12 srečna bi bila na zelo oddaljenih krajih5 v 2 to je položaj umetnikov, dobro za igre na srečo6 v 3 dobro pišeš7 v 1 položaj za javno osebo, zelo si/boš povezana s partnerjem8 v 1 veliko razmišljaš o smrti, misterioznih zadevah,... (za tole nisem prepričana)9 v 11 veliko prijateljev iz tujine, višja izobrazba10 v 7 dober položaj za javno osebo11 v 11 za prijatelje bi veliko naredila12 v 11 preveri malo svoje prijatelje, niso vsi to za kar se izdajajo kaj to pove o meni??? custvena sem ful, druzinska niti ne nekak, kariera tak tak.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Hvala Aishah zelo si prijazna. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.