Skoči na vsebino

Test

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Cudn, tu pa nobenga, vsi znajo vse, :) jaz pa vmes ze spet par postov popravla.. ;)

O,cool, jaz tudi tole znam! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem začetno šolo prešpricala...pa bom zdajle v naknadnem roku probala... x;)x

Astra

Astra sem jo jaz tudi, pa mi zgleda, kar gre! :palec: x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>še vedno ne vem, kako vi tiste barve namešate v tekst... ne, te, ki so tam na voljo, tiste roza pa neke  xscratchx  xnckrivx

Mateja, izbereš pač eno barvo, ki je na voljo, njeno ime v oklepaju izbrišeš in ga zamenjaš z barvo, ki jo želiš uporabiti(pink,violet,brown,magenta) in tako naprej! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ta pa ne dela! x:Dx

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Borism (in ostaki, ki vam citiranje dela probleme), najprej poskusi čisto navadno citiranje ene objave... desno spodaj pod tistim postom, ki ga želiš citirati, klikni gumb "Citiraj" in v okvirčku boš dobil ves tekst tistega posta. Za začetek lahko pustiš ta tekst z vsemi ukazi nedotaknjen, pod njim pa pišeš svoj komentar.

Sicer pa je Marsa že večkrat razložila in tudi prijazno podala link, kjer je vse lepo obrazloženo.

<{POST_SNAPBACK}>sej si citiral, da je Marsa dala link x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kako je možno sestaviti več citatov iz različnih tem in jih potem sestaviti v eni temi poleg svojega komentarja, to poskušam, ampak mi vedno ostane le zadnji citat :eek:  xrolleyesx

Možno je. Še meni je ratalo in to v barvah

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Prosim lepo, ne sam dvojno citiranje..ampak samo tisti deli, ki sem jih želela citirati... x^x

huh, kolk sem jaz pametna...no, za eno biondo mislim sm kr kul, ane?  x:px

Astra

<{POST_SNAPBACK}>aha, to je to... kul

Pa tole mi je končno ratalo, ko sem vse citiral iz te teme, iz drugih pa ne moreš menda prenašati, hvala Cocci xsrcx in Selene xsrcx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Meni pa tole ni delalo težav  x;)x

Upam, da meni tudi ne bo...ma ne sme. :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>iiii, kul, zdej pa samo še v temle zaporednem citiranju pogruntam, da izpustim del posta... mater pa nisem blond x;)x

Ajde da vidimo, če meni tudi gre, še nisem nikoli tako citirala...

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>

iz drugih pa ne moreš menda prenašati, hvala Cocci xsrcx  in Selene xsrcx  x;)x

Mislim da lahko, Boris. :palec:

Pustit morte snapback - to vas najbrz mede.

Ostalo rezete, sam ukazi morajo bit vedno zakljuceni.

Velik jih odreze prvi ali zadnji ukaz, potem jasno ne more delovati.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...