Skoči na vsebino

Test

Marsa

Recommended Posts

Kaj sem pa to ušpičla! :D

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>aha, to je to... kul

Hm,ja res! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>iiii, kul, zdej pa samo še v temle zaporednem citiranju pogruntam, da izpustim del posta... mater pa nisem blond x;)x

Malo je treba brisat, pa gre! :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Aha, tole vmes, da briše je ostalo kot je treba x^x  x:px , kako se pa potem iz večih različnih citatov sestavi en post, pa še moram v 1. razred ali kje imate to snov x:Dx  x:o)x  x:Ix

Hm, tole pa še ne gre čisto! :sori:

Vse se da! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Multi quoting :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Kaj sem pa to ušpičla! :D

<{POST_SNAPBACK}>Hm,ja res! x:Dx

Malo je treba brisat, pa gre! :inocent:

Hm, tole pa še ne gre čisto! :sori:

Vse se da! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Crno belo

barvno

nevidno (verjetno je treba zraven mizati, ali kako ?)  x:Dx

navadno

krepko

nagnjeno

podcrtano

link

<{POST_SNAPBACK}>Kaj sem pa to ušpičla!

Kaj sem pa to ušpičla!

Kaj sem pa to ušpičla!

Dela.

Sem testiral odmev.

:madpro:

<{POST_SNAPBACK}>Pripenjanje 'neslike', pripenjanje wordovega dokumenta:

Ja, big dil... +, +, + in ciao.

Zakaj pa so ti citati tu, mislim vmes se kaj napise al kaj al jih sam pac 2x gledamo? :D

Prevec razmaka delate med quoti... pa je tecno brat...

Pod citatom ni treba pustit tolk:

placa.

Pisete kar za ukazom] Blablabla.

In bo itak v novi vrsti.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, ja, saj vem, zato pa tu to povem. :)

Ker je tudi v temah tako vcasih, kar nanizani pac citati. Ja in? Kaj z njimi? :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Kaj sem pa to ušpičla!

Kaj sem pa to ušpičla!

Kaj sem pa to ušpičla!

Dela.

Sem testiral odmev.

:madpro:

Kroko, a ti malo zezaš! x:Dx :vragec:

HONORE DE BALZAC

Je že nekaj časa od tega! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Saj vem, pa je taka rec, da ful v oci pade. :D

Saj kroko je predlagal, ko je rpedlagal tud to temo, da bi se brisali posti oz. tema refreshala kar sama (samo sistem tega ne omogoca, pa sem v zacetku mislila, da bom kar zbrisala po dolocenem casu recimo 1 mesecu), pa nekak namenoma nisem hotla, da ni kar prazno, da si sploh upa kdo kaj pol, pa itak - boljs tukaj. :)

Ker je res dbest, da lohk nekje mal vadis, pa tko. :)

Picasso

Ker je res dbest, da lohk nekje mal vadis, pa tko. :)

Zakaj mi ne rata citirat sam enga dela....tk kot tole

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Aja, pa kk lahk v en post spraviš več citatov- tk kot je na tej strani npr. naredu Krokodil, pa kk nardiš to, da med citati komentiraš- tk kot je npr. nardila contesa?

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Aja, pa kk lahk v en post spraviš več citatov- tk kot je na tej strani npr. naredu Krokodil, pa kk nardiš to, da med citati komentiraš- tk kot je npr. nardila contesa?

<{POST_SNAPBACK}>V tejle objavi mas razlozeno, pa se pol parx v podani temi:

http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=315808

Ha, uspelooooo

thnx :palec:

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Aja, pa kk lahk v en post spraviš več citatov- tk kot je na tej strani npr. naredu Krokodil, pa kk nardiš to, da med citati komentiraš- tk kot je npr. nardila contesa?

Glej,glej,čist dobr mi gre! x:px

Dobre inštrukcije! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ha, uspelooooo

Men tud! x^x :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Saj vem, pa je taka rec, da ful v oci pade. :D

Saj kroko je predlagal, ko je rpedlagal tud to temo, da bi se brisali posti oz. tema refreshala kar sama (samo sistem tega ne omogoca, pa sem v zacetku mislila, da

Lahko odrežemo del teksta, ki ga nimamo namena citirat...pa rata tole.

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...