contesa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Kaj sem pa to ušpičla! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aha, to je to... kul Hm,ja res! <{POST_SNAPBACK}>iiii, kul, zdej pa samo še v temle zaporednem citiranju pogruntam, da izpustim del posta... mater pa nisem blond Malo je treba brisat, pa gre! <{POST_SNAPBACK}>Aha, tole vmes, da briše je ostalo kot je treba , kako se pa potem iz večih različnih citatov sestavi en post, pa še moram v 1. razred ali kje imate to snov Hm, tole pa še ne gre čisto! Vse se da! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Crno belo barvnonevidno (verjetno je treba zraven mizati, ali kako ?) navadnokrepko nagnjeno podcrtano link Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj sem pa to ušpičla! Kaj sem pa to ušpičla! Kaj sem pa to ušpičla! Kaj sem pa to ušpičla! Dela.Sem testiral odmev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Multi quoting <{POST_SNAPBACK}>Kaj sem pa to ušpičla! <{POST_SNAPBACK}>Hm,ja res! Malo je treba brisat, pa gre! Hm, tole pa še ne gre čisto! Vse se da! <{POST_SNAPBACK}>Crno belo barvnonevidno (verjetno je treba zraven mizati, ali kako ?) navadnokrepko nagnjeno podcrtano link <{POST_SNAPBACK}>Kaj sem pa to ušpičla! Kaj sem pa to ušpičla! Kaj sem pa to ušpičla! Dela.Sem testiral odmev. <{POST_SNAPBACK}>Pripenjanje 'neslike', pripenjanje wordovega dokumenta: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Ja, big dil... +, +, + in ciao. Zakaj pa so ti citati tu, mislim vmes se kaj napise al kaj al jih sam pac 2x gledamo? Prevec razmaka delate med quoti... pa je tecno brat... Pod citatom ni treba pustit tolk: placa. Pisete kar za ukazom] Blablabla.In bo itak v novi vrsti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Saj...ampak to je tema TEST. In tu se testira... (tudi potrpljenje in strpnost) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 Ja, ja, saj vem, zato pa tu to povem. Ker je tudi v temah tako vcasih, kar nanizani pac citati. Ja in? Kaj z njimi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Kaj pa vem...najboljse, da vsem temam v vseh podrocjih damo naslov Test, pa s tem globalno resimo vse nepravilnosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Pa še tole osvežim... če se bo komu ljubilo kaj poskusit Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj sem pa to ušpičla! Kaj sem pa to ušpičla! Kaj sem pa to ušpičla! Dela.Sem testiral odmev. Kroko, a ti malo zezaš! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Ja kwa s pa to uspicla Contesa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Je že nekaj časa od tega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Saj vem, pa je taka rec, da ful v oci pade. Saj kroko je predlagal, ko je rpedlagal tud to temo, da bi se brisali posti oz. tema refreshala kar sama (samo sistem tega ne omogoca, pa sem v zacetku mislila, da bom kar zbrisala po dolocenem casu recimo 1 mesecu), pa nekak namenoma nisem hotla, da ni kar prazno, da si sploh upa kdo kaj pol, pa itak - boljs tukaj. Ker je res dbest, da lohk nekje mal vadis, pa tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Ker je res dbest, da lohk nekje mal vadis, pa tko. Zakaj mi ne rata citirat sam enga dela....tk kot tole Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Aja, pa kk lahk v en post spraviš več citatov- tk kot je na tej strani npr. naredu Krokodil, pa kk nardiš to, da med citati komentiraš- tk kot je npr. nardila contesa? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 V tejle objavi mas razlozeno, pa se pol parx v podani temi:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=315808 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pa kk lahk v en post spraviš več citatov- tk kot je na tej strani npr. naredu Krokodil, pa kk nardiš to, da med citati komentiraš- tk kot je npr. nardila contesa? <{POST_SNAPBACK}>V tejle objavi mas razlozeno, pa se pol parx v podani temi:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=315808 Ha, uspelooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V tejle objavi mas razlozeno, pa se pol parx v podani temi:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=315808 thnx Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pa kk lahk v en post spraviš več citatov- tk kot je na tej strani npr. naredu Krokodil, pa kk nardiš to, da med citati komentiraš- tk kot je npr. nardila contesa? Glej,glej,čist dobr mi gre! <{POST_SNAPBACK}>V tejle objavi mas razlozeno, pa se pol parx v podani temi:http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=315808 Dobre inštrukcije! <{POST_SNAPBACK}>Ha, uspelooooo Men tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem, pa je taka rec, da ful v oci pade. Saj kroko je predlagal, ko je rpedlagal tud to temo, da bi se brisali posti oz. tema refreshala kar sama (samo sistem tega ne omogoca, pa sem v zacetku mislila, da Lahko odrežemo del teksta, ki ga nimamo namena citirat...pa rata tole. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ma pazt morš da snapbacka ne odrežš,pa quote more bit tud zravn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.