Skoči na vsebino

Test

Marsa

Recommended Posts

:palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
oj
*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Mikica in ostali - ukaz mora vedno biti tudi ZAKLJUCEN.

Npr [citat]blablabla[/citat] - namesto citat je seveda quote, sam ce dam tko, ne boste nic videli, ker bo ukaz pravilno napisan in bo sam qotano. :D

[barva=rdeca]Civcivciv[/barva]

[velikost=7]HEEEJ![/velikost]

Postopajte torej tako, le da so ukazi v anglescini, torej namesto citat je quote, namesti barva je color in namesto velikost je size. Capisch?

Pa vidim da se ful motite nekateri, dajte mal prit probat sem najprej, ker je vcas mal tecno brat post, ko ne ves kaj kdo pise in pravi. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eh, saj je bilo ok, sicer pa kar se mal poskusaj(te).

Tu se pa res lohk totalno motite in vse. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Marsa za spodbudne besede....namreč men to čist španska vas....mi lahko poveš kako/kje so navodila za nastavitev pripisa pod komentarjem- pod črto? (Pri tebi:Zaupaj svoji osebni moči....)hvala

pa-pa

Oh, malo bolj moras raziskati moznosti, to je vse na tvoji osebni strani:

Tvoja ikona

Tvoj podpis

Tvoja osebna fotografija

Itd.

No in to urejas v svojem osebnem podpisu.

Klikni na 'Osebno stran'. Tam imas ful moznosti...

Pa preberi Pomoc - je smiselno napisana, kratko in jedrnato, predvsem pa razumljivo, ni kar eno lapanje. :D

Picasso

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...