rdeča hrenovka 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 matr je dela s tem Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 upsi, ena napakica ze obvladam ...jess Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2005 Nisem - sem marsa s s - kot mars. ( http://www.lunin.net/html2/copyright.php ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. februar 2005 mogoce si pa riomare ali safcol. Nic hudega, te je zmedlo najbrz, ker me sem pa tja kdo tako klice (pa se mi niti ne da vec popravljat pa tezit). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2005 kaj si pa to nasel!!!178. stran Fotk 2! Ampak ja - direkt na objavo lahko celo linknes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Posluste... Blazno cajta mi vzame popravljanje vasih objav, predvsem v primeru citiranja... poleg tega da je itak tecno, ker je nepregledno...Stekam, da zacetniki ne morejo popravljat, pa tako po defoltu jaz popravim, ce opazim, vendar vecina aktivnih clanov LAHKO popravlja svoje objave. Msilim saj jih ni treba popravljat, dovolj da se preprosto naucite nekaterih pravil.Potem pac stekas in znas in se ti napaka zgodi res izjemoma... TUKAJ poskusajte. Ja, vem - ne bi mi bilo treba popravljat (ostalim clanom, ki si lohk sami), samo me vcasih zelo moti, ker tako ne ves, kdo je in kaj napisal. Ce ne znate uporabljati funkcije citiranja ali se vam ne da nauciti, pac uporabite druge nacine citiranja: recimo: ta in ta pravi: "... ... ... ..." Ali kaj podobnega. Pliz, no, ker je tecno, se tolk bolj se moras matrat, da postekas, kaj nekdo sprasuje ali odgovarja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Kdaj pa začetnik dobi(mo) možnost popravljanja?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2005 Ne vem.. Moram chekirat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 (popravljeno) wiiiii tole je pa zabavno...tralalala Popravljeno 13. marec 2005 -> Sabina Sabina Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Pih!!! Dobrodosla, zivjo! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 al pa tud ne....ker sm cist leva s tem....nc mi ne lata...weeeeeeeee Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Živjo Marša Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 kaj leva, ratal ti je najt temo, citirat, popravljat... saj zato pa je TEST.Dbest, zato pa sem rekla pih, ker si kar rocno se lotila pac. Ti se kar moti pa muti pa vse, bos prec not padla, bos videla (*naj ti prisepnem, da sva navodila kar fajn napisala in dost jasno in kolikor se je pac dalo, kratko in jedrnato - ker mensezdi cist nihce ne gre brat navodil ).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po (pametnem) predlogu Krokodila odpiram tole temo.No, tko.Text cist ok, da je, probajte rezat, boldat, vse. Ko se bo nabralo nekaj postov, boste lahko preizkusili dodatno citiranje (citat +) itd. Mi je uspelo? <{POST_SNAPBACK}>Saj...ampak to je tema TEST.In tu se testira... (tudi potrpljenje in strpnost) TEST <{POST_SNAPBACK}> x:Dx Še tole sprobam <{POST_SNAPBACK}>Ker je res dbest, da lohk nekje mal vadis, pa tko. Zakaj mi ne rata citirat sam enga dela....tk kot tole Bomo vidl, kaj bo men ratal. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> al pa tud ne....ker sm cist leva s tem....nc mi ne lata...weeeeeeeee Me zanima, če mi bo tole ratal Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me zanima, če mi bo tole ratal Kak pa to? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 ukaze moras vedno zakljucit,v primeru color ali size das samo /color oz. /size (in brez =x) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> (*naj ti prisepnem, da sva navodila kar fajn napisala in dost jasno in kolikor se je pac dalo, kratko in jedrnato - ker mensezdi cist nihce ne gre brat navodil ).. jp Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 kukuruz rastena poljuin se smeje[SIZE=14]soncu[/size] Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ukaze moras vedno zakljucit,v primeru color ali size das samo /color oz. /size (in brez =x) Evo barva, pa da vidmo, če deluje? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo barva, pa da vidmo, če deluje? Zdaj pa še velikost in barva? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Še malo vaje pa bo ups link Pa postrani Tud bold bo vredi Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Da vidm tole Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo barva, pa da vidmo, če deluje? Deluje x!x <{POST_SNAPBACK}> Zdaj pa še velikost in barva? Tud deluje <{POST_SNAPBACK}>Še malo vaje pa bo Ti kar gre ups link Pa postrani Tud bold bo vredi Nč posebnga Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Še nekaj me zanima x!x Ja to je pa bilo enostavno. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.