Marsa 8. april 2005 Avtor Prijavi Deli 8. april 2005 vaja dela mojstra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 No, tko.Text cist ok, da je, probajte rezat, boldat, vse. Sam neki čm probat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ma kako citiraš samo del besedila? Naj mi, prosim, kdo pove! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma kako citiraš samo del besedila? Takole Spodaj kliknes citiraj in enostavno zbrises, kar noces, da bi bilo objavljeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Spodaj kliknes citiraj in enostavno zbrises, kar noces, da bi bilo objavljeno. No, da vidimo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Sem zbrisala tisto, kar nisem hotela, da bi blo objavljeno, sam zdej mi je pa tko nardilo, da se sploh ne vidi, da gre za citat - kot da je vse skupi moje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Na zacetku citata moras pustiti ukaz quote , (vpisan v [ ] oklepajih )in na koncu /quote , pa bo. (vpisan v [ ] oklepajih ) Na koncu si, kakor vidim, naredila prav, si pa izbrisala prvo vrstico, v kateri je bil tudi quote (vpisan v [ ] oklepajih ), in zato tudi taksen rezultat. Brez oklepajev ([ ] ) sem pisal zato,ker bi drugace zgledalo kot citat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Naj mi, prosim, kdo pove! Upam, da zdaj bo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 [quote name=smrketa' date='12. Apr 2005 ob 20:24Sam neki čm probat[/quote] Zdej pa še brez presledka Krokodil, ful hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Sam neki čm probat Ohjejej , sem prej neki zašuštrala; en zaklepaj na začetku se mi je zbrisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..men pa ni jasn kako se naredi LINK.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Tako http://www.salesalute.com/forum/forum_showactivegroups.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ..pomoc pa taka... RESNO, NUJNO....plis Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ena možnost ti je enostaven copy/paste naslova, druga pa, da klikneš na okvirček 'http://' in slediš navodilom. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pomoc pa taka... RESNO, NUJNO....plis Hočeš tako Ljubim te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hmmm 1 2 1 222 a me SLIŠTEEEEEEEEEEEEE!!!!! :xx!: potegnn žeeeeeee!!!!!!!!!!!!! A BO AL NEBO..PRIŠLO NAMREČ.....J...CCCCC...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 ja. en poskus in se odneha... Osvezujem tole, ker vidim, da vas ful ne zna citirat.Dajte se naucit ali pa rpeprosto skopirAJte in dajte v navednice. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ..KAKO SE PRIPOPA SLIKA??? + ..A SE DA NAREDIT LINK ZA FILMCEK..AL KAKO..??? x!x Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ..POMOC..PROSIM x!x x!x Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>..POMOC.Testiramo citiranje testiramo smeske :!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2005 res ne?Cudno, vcasih sem celo mislila da se ne da do dolocenega accounta (st. postov), vendar eni so pa lohk popravljal..ne stekam tega... Shit ko ne morem videt kaj dobis... nimam kam pogledat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 vprašanje... kako se citira samo en del sporočila v postu? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2005 preprosto, tko da zbrises vse ostalo, ne pa tud [citat] blablabla... to pac kar hoces povedati, sklepajmo, da si ostali del, ki ga nisi hotel citirat, ze katnil... [/citat] *namest citat moras uporabit quote, ostalo ravnas kot sem napisala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 da vidimo, če dela Ne, ne dela... slikc ne morem gor dajat... pih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.