contesa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Ojoj,potem si zavrgla najboljše! To je pa narobe, ker so nekateri recepti tako nejasni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 kakšno lepo presenečenje zdele ... sestra me kliče, če bi mogoče imela smrekco in jaz nekaj cmokam, da nimam placa niti, da nimam filinga pravega, da... ... potem pa le rečem, hvala, kolk lepo, da si pomislila na naju... gledam po stanovanju, kam bi sploh lahko postavila... začnem rihtat in pucat in metat stran (R merkur ) in se izkaže, da imam idealen plac za eno smrečico... ravno, ko sem zvlekla ven še lučkice, ki sem jih imela nekje spravljene, pozvoni pri vratih in sestra in nečakinja s smrečico in okraski (takimi cortkanimi malimi, doma narejenimi, rdečimi ) ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zdaj pa imava smrečico, tako luškano, z lučkicami in okraski ... čist se mi je zasukalo razpoloženje - prejle prišla vsa crknjena iz službe, cel teden do večera v Lj, špon total, zdalje pa sem ful dobre Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. december 2004 Avtor Prijavi Deli 18. december 2004 Mateja še slikico smrekice prilepi sem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 joj, conti, saj bi... pa jo lahko edino narišem Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Danes smo naredili končno jelko, pred tem pa zaprli našo mačko v spalnico . Letos smo se dotaknilI podna:imamo najgršo jelko v Evropi (vsaj tako slišimo vsako leto od naših prijateljev ), nema veze, nam je všeč A vi kupujete okraske vsako leto? SpRašujem zato, ker sem zasledila debato v tej temi o različnih modnih barvnih kombinacijah bunk in drugega jelko-lišpa. Jaz pa imam lučke iz leta 1955 . So jih nonoti kupili v Trstu in so čudovite in delajo brezhibno . V bistvu gre za živopisane hišice, lampijončke, mline na veter in vrtne ute z diodo, nanizane na žico . Res dbest. Osebe, ki so mi res blizu, si lahko izberejo svojo lučko. Do sedaj sem tako'oddala' že 4 lučke. Moja je pa roza hiška z zeleno streho Imam pa še nekaj okraskov, ki so bili od očija in strica, celo v stanjol papir zavita čokoladna Plutka in Jako racmana, ki imata okoli 50 let Potem je tu še serija raznih bunk iz mojega otroštva, časov s starši in nonoti, pa kakšna suhoparna novodobna, kak doma narejen okrasek . Glavna stvar naše jelke pa so na cvirn obešene sladkarije Obvezno: čokoladne banance, mini mandorlati, pomarančni želeji obliti s čokolado in letos sem kupila neke madžarske cukerbonbon Jelka je z estetskega vidika res malo nagravžna , zato pa pristna, radi jo imamo in jo naskrivaj lepo obiramo Aja. Jelka je umetna. Srce bi mi počilo, da bi zaradi nekih okraševalnih štosov moralo umreti drevo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu gre za živopisane hišice, lampijončke, mline na veter in vrtne ute z diodo, nanizane na žico . Res dbest. Osebe, ki so mi res blizu, si lahko izberejo svojo lučko. Do sedaj sem tako'oddala' že 4 lučke. Moja je pa roza hiška z zeleno streho joj, Ruby, kere lepe spomine si ven zbezala... prav ene take lučke smo imeli doma... ene hišice in kajvem, ... stare kot zemlja, ki jih je mama obesila na smrekico... prav spomnim se ene hišice, ki je bila 'moja', taka mlečna svetloba, robovi roza, pa zelena streha mamina jelka ima še tiste 'taprave' bunke (ki so ful krhke, ste že poskusili ) in mi je tko čarobno lepa... itak, da imamo umetno... čeprav... brat pa je menda letos (ko se je preselil v novi domek) kupil tapravo... ampak tako, v lončku in jo bo potem posadil na vrt Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. december 2004 Prijavi Deli 18. december 2004 Mateja Očitno sva si izbrali isto hišico, ja, mlečna svetloba, ma da dol padeš, svet je majhen in imamo še veliko skupnega, kar je treba negovati in razvijati Tastare bunke pa resnično krhke, pa občutljive :sori Pri maminih starših , pa je imel nono navado prinesti brin- v vazi. Po treh kraljih(vsaj mislim ), pa ga je komu podaril za v vrt.Pa smo ga okrasili. Brin-primorska jelka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Mi tudi ne kupujemo bunk vsako leto...letos smo morali zlate, ker jih nismo meli od prej In tako ja nastala zlato-rdeca kombinacija jelke - krhke bunke, zvoncki, lucke in tisti..."traki"-ne vem kako se rece Veliko je tudi sveck - prav tako zlatih in rdecih, sam v mejah normale...dajejo poseben car. Pa se kak okrasek se najde-teh imamo cisto prevec...Zunaj sva se s fotrom mucila in dala lucke po strehi To je pa to.Zelo bozicno vse skupajx;)x Zdaj se moram sam se odlocit, kaksno sladkarijo bom spekla za Bozic ( ker to je pac tradicija ).Z darili sem pa tudi koncala, sam za enega miska moram se neki kupit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 kot bi mignil 1 dan, prideta dva bratca in en deda, in smrekca utripa, tam v verandi... prav nice... nič več izgubljenega tavanja sred noči skozi vhod pa to.. sem pa okrasil mojo kitaro z rdečimi strunami... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 hi hi hi rdeče strune!!! pri nas mamo tako luštno smrekco, ki je v zlato okrašena in ima pisane lučke. obožujem pisane lučke... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 hi hi hi rdeče strune! --> ene bodo iza praznike kaj drugega oblekle v rdeče, ane Aiwa! Ampak, El Niño, glavno da bodo strune na kitari tudi igrale! Tema mi je prišla prav, da nisem čakal na četrtek za postavitev zelene smrečice! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 22. december 2004 Avtor Prijavi Deli 22. december 2004 Pa še naša smrekica! Že tretje leto jo okrašuje Chris! Pridem iz službe in smrekica je okrašena! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ČOKOLADNI POLJUB Z MANDELJNI 16 dkg margarine20 dkg sladkorja3 beljaki10 dkg mletih orehov12 dkg čokolade v prahu (lahko se pa z milko zamenja! )1 vanili sladkor1/2 pecilnega1 velika žlica ruma50 dkg moke Testo pusti počivati 1 uro na hladnem. Napravi klobaso in jo nareži na 1 cm in oblikuj krogce in daj notri 1/2 mandelja. Peci dokler ni pečeno. Mislim da kakih 15 min. na 190°.. sicer pa bomo notr kukali.. Nisem jih še pekla, sem jih pa probala in so taki full fajni zraven toplega mleka.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 Mushi,dober recept! Samo tisto margarino bom zamenjala z maslom(dam vedno maslo v vsa peciva) margarina me nekaj čudno peče na jeziku! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Ko sem bil majhen, smo imeli na smrečici obešen tudi kak bombon, piškotek... Danes pa ... Saj res, kako posuti novoletno jelko z zdravo soljo, da ne pade vsa po tleh? In bi jo potem lizali dol s smrečice... Vsem Vesel božič. Piko (da ne bi kdo bral Božič Pika) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Ker mam temo rada...juhej.... še sama prpopam eno sem... Mam enako mnenje kot Ruby ... nikakor naravnega dreveščka... kljub temu, da jih "kao"" gojijo ravno za to priložnost, vseeno drevo umre... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Jaz imam tudi že nekaj let umetno smrečico. Pa še to čisto mini. Je pa hitro okrašena. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Lep pozdrav vsem skupaj! Sem si nabrala receptov, nimam pa toliko izkušenj, da bi napisala svoje... Me pa zanima naslednje, je treba vino kuhati toliko, da zavre ali ne sme sploh zavreti? Ker vsak pove drugače... contesin recept je da ne sme zavreti? Se mi zdi kar verjetno. Pa brez dodajanja vode? HVALA! ps. ima katera recept za munchmallow (se tako napiše?) pa še to: jaz sem okraske za na smrekico naredila iz fimo mase -zvezdice in podobno, zgleda ful lepo. Za darila pa sem naredila tudi čisto posebne unikatne svečke. Kaj pa novoletna voščila? (mislim ideje...) obstaja kakšna tema? Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Za Ajdo:poglej v temo bozicni in novoletni verzi! T!Ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 evo leto je naokoli in spet bo treba malo okrastit smrekice in narediti kakšne dodatke ta popestritev božičnega in novoletnega časa Jaz imam do sedaj samo eno idejo...v pomarače bom potisnila nekaj nageljnovih žbic, in pomaranče okrasila še z okrasnimi trakovi, dala jih bom v pleteno košarico katero bom obložila z vejicami smreke, storži ipd. Imate še vi kakšne ideje Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ooooooo contesa kako smo? ---------Mateja še slikico smrekice prilepi sem! Uaaaaaaaaaaaaa.. pa Mushi je prsla Kako si ? Zdrava? -----------ČOKOLADNI POLJUB Z MANDELJNI Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Free je vse v redu s teboj...da ti ni kej hrana naškodila najverjetneje pa svež alpsko eskimski luft frižiderski Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 ejga free ka te trga drgač majo pa v merkurjo za tistga k ma kartico njihovo za tri jurje ful dobro knjigo na temo božiča......recepti pa ideje razne.....kr kul Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 kwa zdej?? matr, vam babncam pa tut nkol ni prav ce mam spermo u glavi pa pisem, vam ni prou; ce koga oz. kero vidm k spet tuki pise, pa sm jo pogresu, pa povem tko iz srca, vam pa spet ni prou no, ja, kdob zenske razumu spljoh zgleda da je vsem res nemogoce ustrezt; zatorej se nagibam, raj k temu, da sam seb ustrezem! tist ta drugo bi mogoce slo! vsekakor je prislo iz gorenjske strani ---------- Free je vse v redu s teboj...da ti ni kej hrana naškodila najverjetneje pa svež alpsko eskimski luft frižiderski ja, verjamem. sam kle mislm da skor ni osebe na forumu k ne bi bla sama dost kreativna! ------------ ejga free ka te trga drgač majo pa v merkurjo za tistga k ma kartico njihovo za tri jurje ful dobro knjigo na temo božiča......recepti pa ideje razne.....kr kul Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.