Mk_cebelarstvo 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 zanima me kako napraviti medeni kis? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Odvisno kaj bi delal če čisti medeni kis potem postopek enak kot za medico razen štartna osnova medenega mošta nekje 18Bx bi recimo bilo dovolj. Pustimo povret do konca in potem kasneje se postavi na 26 stopinj ali višje ter konstantno zračenje najbokje kot vodomet lahko pa tud premešamo večkratna na dan, da cikne ...Lahko dodamo kak deci jabolčnega kisa, da pospešimo ocetnokislinski cik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 js sem pa mislil da je tole medeni kiss Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Nino, kaj ne veš, da se lahko skisa marsikaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Ja tud tisto kar najmanj hočemo!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
T!Ti 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Ja tut mozgani se lohk! Poznam vec primerov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 A moraš kar naravnost zinit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.