Marsa 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 [url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=47"][b]Napoved za 47. teden[/b][/url] - [b]15. - 21. november 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 [quote]V tem tednu pa bo tvorilo zelo ugoden aspekt s Saturnom in zdaj je pravi čas za pomembne (poslovne) korake; uvajanje novih strategij in sistemov, podpis pogodbe (še posebej velja to za Škorpijone, sicer pa za tudi za ostale predstavnike zemeljskih in vodnih znamenj, posebej tiste, ki so rojeni v zadnji tretjini znamenj). Poslovni dogovori utegnejo biti zdaj plodnejši in bodo dali boljše rezultate, prav tako je s političnimi zadevami. Pomembne zadeve se bodo končno odvijale v pozitivnejše smeri.[/quote] Precej sem delal na raznih stvareg predprejšnji in pa tudi prejšnji teden. Pričakujem torej lahko odgovor ta teden. Hm. Se bom še česa lotil. Sicer pa kot naročeno Marsa, sem ti ravno danes en podoben mail napisal. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 hm, a je torej čas, da jaz svojega Marsa spravim v pogon, da ne bo samo govoril in nič anredil ter lahko spet omenim, da si zaslužim drugačno pogodbo... do sedaj sem vedno slišala samo, ja se bomo pogovorili.... sadni dan, tole ne bi bilo slabo... Marsa, želim ti, da uživaš pri preurejanju kopalnice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Oj! Hvala, Andres, sem samo kuknila, nisem si nic vzela cajta za maile, pogledam. Selene, thanx, so ze tukaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Tale napoved se pa lepo sliši http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Oj. Zobobol že imam - nekaj me zdajle zbada tam Torej bo tole fini čas za oddajo še več prošenj za službe (Sami šokirani smeški mi padajo pod roke).. Sicer pa bomo videli - bog ne daj,da me zaustavijo policaji - še vedno imam letne gume gor.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Tole zgleda kar dobro, se bo treba malo spraviti v akcijo Grem še v 46. teden nekaj dodati ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Kakšna mega napoved Marsa! Sem vedela, da mi bo uspelo vse izpeljat, kot sem se namenila! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2004 Avtor Prijavi Deli 15. november 2004 Aja, policaji, nataly, to pa le pazi, pa se velik se furas. Zob te boli? A mas pripomocke kaksne, si se ze narocila pri zobarju? Men je pa plomba odpadla. Contesa, me zelo veyseli, sem se tudi nate spomnila, ker vem, da zate tudi pride v postev tole. Upam, da vse cimbolj uspesno izpeljes in sploh! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ta teden je našponan, koledarček, totalno popisan, stalno nekaj dogaja.... Sem pa bolj v ospredju jaz sama. [color="red"]Privoščimo si v tem tednu nekaj zase, saj si to tudi zaslužimo; obiščimo terapevtko ali terapevta[/color], Jaz in samo jaz res, ta teden, totalno dela na sebi. Je že potrebno, kak remont naresti. Včeraj, bile neke napetosti grrrrr [color="red"]nenehno nas bo k nečemu gnalo in venomer si bomo dali z nečim opraviti[/color] špona, total Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Tole s poslom definitivno drži. Danes sem dobil mail in tisti ki sem ga napisal prejšnji teden, je šel naprej do drugih rok odkor nazaj k meni z odgovorom, da pač so vsi za. Hmm. Vedno so seveda vsi za ko je treba prodajati. Blago je težje spravit k pravemu preprodajalcu. Še ena akcija se je torej začela. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 uau..tole mi je pa všeč...sploh ta del, da se ne pustim zvečt v filme, ki mi ne pašejo, je bilo dobrodošlo opozorilo....ostalo pa itak prva liga... : marsa, ti bo zgleda s kopalnico vse laufalo kot namazano you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 [quote name='cosma' date='15. Nov 2004 ob 18:04'][post="324672"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ta teden je našponan, koledarček, totalno popisan, stalno nekaj dogaja....[/quote] kaksen sele bo, Cosma (ker ga pirhodnje leto ne bo). Normalno, privosci si. Ta Satrun naredi, da smo tudi do sebe bolj strogi in vse, zdaj pa si tud saturn koncno lohk privosci oz. koncno dopusti soncu malo pravega toka, celo nasmehne se mal. [quote name='Andres08' date='15. Nov 2004 ob 21:24'][post="324841"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Tole s poslom definitivno drži. Danes sem dobil mail in tisti ki sem ga napisal prejšnji teden, je šel naprej do drugih rok odkor nazaj k meni z odgovorom, da pač so vsi za. Hmm. Vedno so seveda vsi za ko je treba prodajati. Blago je težje spravit k pravemu preprodajalcu. Še ena akcija se je torej začela. Andres[/quote] Kul, Andres, porocaj, naj ti mega rata!! [quote name='Amis' date='16. Nov 2004 ob 11:09'][post="325092"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]uau..tole mi je pa všeč...sploh ta del, da se ne pustim zvečt v filme, ki mi ne pašejo, je bilo dobrodošlo opozorilo...[/quote] Pametna punca! - samo sebi skodo delamo, vrtamo... zaradi kombinacije sco/strelec. Pa se siknemo kaj prevec, posvinjamo kaj lahko in tko... Boljse se je usmerit v poslovne stose in podobno. Ja, Amis, direkt - ko podpisujemo pogodbe, je skorpijon in pluton, ko razbijamo zidove, je kozorog. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 aaa tako je to....super. swem ugotovila, da znam marsa dobesedno uporabit, kadar ga potrebujem. nekako vklopim aspekt marsa v strelcu in gre delo z več humorja in lažje čez, jaz pa nisem zdelana. sem prav v teh dneh razmišljala, kako lahko vklopim tudi druge aspekte, na katerih področjih in na kakšen način. zdaj vem spet eno več. jupiter in pluton v poslu...dobro tole. kozorog pa za omejitve. moram mal sprobat, tle mi manjka vaje...thx marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Bravo Amis, vec pogresam tega od tebe, vcasih ti tale vodnar zelo dobro vozi s skorpijonom, potem pa se (predvidevam) pridruzi se devica, pa vse skupaj razseckas, pa se 'izgubis', ptem pa vklopis dvojcka, da se skomuniciras nazaj in spravis v tek... aha in se marsa imas v strelcu, vidis, kok imas hecno, si sco, a imas pa kar dva nestalna med tremi najpomembnejsimi... V bistvu kot jaz... Sam da ti lohk boljs vklopis svoj mars oz. ze ob vklopu imas ti ful fore.. Zzzvvvvvvvvvvizz! Preden pa se mars v ribah spravi, ko je 'prava atmosfera' in podobno. ... jaz jemljem plutona kot zaveznika, ker mam tolk fajn - vse se mi tja spelje, na koncu koncev pa se tarot. No in ko sem delala vozniskega denimo al ko je bilo KARKOLI takega, res pomembnega, je bil pluton zraven ali je bilo v sco ali je bila luna v sco, ce pa nic od tega, pa smo bili vsaj 13 (je pa seveda bilo celo tudi ze petek 13. NOVEMBRA . - moja prva samostojna razstava, prav samostojna likovna, prva sicer je bila v okvriu mesta zensk in multimedijalna, nekaksna 'retrospektiva' dela do tedaj). Ampak znam nekako optimalno izkoristit njegove moci - ceprav zraven zal prinasa tudi sopojave... :||| in so-lastnosti.... :||| (nestrpnost, krutost itd.) No a mi nekako najbolj sede, najbolj sem to jaz (mislim samo energetsko nekako). Ma meni vse sede, ker imam dbest logiko. Aha, tole, o fino, se boljs! recem ponavadi. Pa tudi ko nimas vpliva. kako sem bila npr. narocena po rojstvu tamalega k dohtarjem: prvo dojenje - sem imela v luni v raku. prvo tehtanje - v luni v tehtnici ono meritev kolkov ali kaj je ze pa v luni v kozorogu. A ni mega? Kot bi si izmislila (pa si seveda nisem, zato pa sem si to tolk bolj zapomnila za vse vecne case). Ko se je pa prvic nasmehnil, pa je bila Luna v ribah (pa mislim da je bil datum 28., ampak to pa nsiem vec ziher). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 tole z devico je nekako tako kot zadnje število v dzk-ju (6). si moram razložit stvari na koncu. pomembno mi je razumevanje, saj vpliva za vnaprej, pa čeprav okolici deluje butasto in lahko povzroča tudi nesporazume zaradi tega razčlenjevanja. se je pa dolgoročno vedno izkazalo za pozitivno. drži pa, da se veliko bolje počutim, kadar ne razčlenjujem. ima pa to drugo slabo lastnost. in to je, da je okolici potem tumač svobodnjaštva pa neuniformiranih pogledov na vset in življenje. recimo, da malček prehitevam čas . potreba po skomunicirat stvari, mi dela odnose vedno bolj iskrene. pa nekaj jih je izpadlo iz igre ...ne zato, ker bi tako hotela oz. bi mi bili ljudje zoprni, pač pa zato, ker se nimamo o čem pogovarjat. pogovori o čistilih so mi pa čista zguba časa. bolje če v luft gledam, kot se tako pogovarjam. se mi pa zdi, da me "rešuje" kombinacija plutona IN urana. je veliko manj kruta in hladna...kljub odštekanosti je nekako bolj "človeška". pa sem letos pogruntala, da ju na nek način vklopim, kadar slikam. takrat sem nekje v nekih drugih svetovih in dimenzijah...ima pa menda tudi neptun prste vmes. po drugi strani mi pa saturn včasih kažin dela, ker je čisto nasprotje uranu in plutonu. vendar daje zato določeno trdnost in stabilnost, ki ji pomaga še duh v kozorogu. na koncu ugotovim, da je smiselno poznati dobre lastnosti zoprnih aspektov. lepo je, da poznamo slabe in se z njimi soočimo, saj je itak VSE v nas. vsega, ma čisto vsega je sposoben vsak od nas, pod določenimi pogoji. vendar v enem življenju tako ne moremo vseh izkusit. zraven tega je delovanje v domeni naše lastne izbire. torej: če poznam pozitivne lastnosti aspektov, jih lahko uporabim v + namesto v -. in če zraven tega poslušam svoje srce in dušo imam najmanj možnosti da "falim" in nardim škodo sebi ali drugim. jah, bi se dalo še debatirat... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 Dobro si tole razmisljala, ponavadi ne govoris velik o sebi na takle nacin.. Strinjam se pa jasno z vsem, zelo kul si tudi ubesedila. Imas prav, uran IN pluton - tudi meni (aja saj res, ti ju imas na asc mensezdi, jaz pa na mc). In pri tebi je vladar sonca, pri meni pa ascendenta, kar je na nek nacin podobno. ja, sem tudi cesto razmisljala ze, kolk samoumevnega urana jemljem in da pravzaprav vpliva skoz - na plutona... ja, ja... fajn sta oba. Jaz imam ravno te, ki jih nihce ne mara ali se jih boji, najraje in z njimi tud najboljs vozim. Slikas, tole mi je pa uslo ali pa sem pozabila... fajn, ja, pride prav tud neptun, a saj ga omenjas nekaj... Ja, saj - karkoli pocnes v nekaksnem meditativnem stanju, recimo.... sicer te devica morda mal nazaj vlece, a ko govoriva o + izkoristku - ti daje pa devica recimo natancnost, kar je pa tud kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 No, tole moram pa zdaj napisat.. me je pravkar klical mož...in pravi, daj povej, kaj se z zvezdami dogaja, vsi so ful tečni, prepirljivi, samo grozijo...hočejo odpovedat neke pogodbe, na firmo prišel inšpektor, ki nekaj grozi...pa sploh ni prišel k nam...ampak najemnikom...svašta skratka... ko je prišel v lj...sta na cesti stala dva avtomobila...eden je zaparkiral drugega...in so se vozniki stepli... Sem mu potem prebrala tvojo napoved...pa je rekel, no dobro...samo da vem, zakaj vse to... hecno, jaz pa samo spim...in čist umirjena...bi morala ene stvari uredit, pa se mi en da, ker vem, da bi se sam skregala... berem, spim...in mirno živim... ...aha, znal bi biti mars v 12-ti...mal pomanjkanje energije in to... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 [quote name='astra' date='16. Nov 2004 ob 14:21'][post="325229"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]...in so se vozniki stepli... [/quote] (cist blazni vsi, si jih kar predstavljam )... ej jej jej... sco z merkurjem v strelcu, to pa je natancno tole... cisti ufur in do konca... No to se stopnjuje bolj proti koncu tedna, ampak ocitno so eni ze cist ufurani. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Ne vem, a narobe berem, al kaj...vse mi gre narobe... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2004 Avtor Prijavi Deli 16. november 2004 A daj! Nic ne pomaga trigon? Al padas v filme mal prevec? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 [quote name='Marsa' date='16. Nov 2004 ob 14:28'][post="325288"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]A daj! Nic ne pomaga trigon? Al padas v filme mal prevec?[/quote] ..ti s pa za hece ... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Ta očitno še drži za posle. Sem dobil spet mail, to pot iz notranjega štaba za turizem. Ker sem danes klical tukajšnjega partnerja, pričakujem, da me bo jutri poklical nazaj. Bom seveda sporočil. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 [color="purple"]Veliko bo tudi joka in solzavega vzdušja, vendar bo prevladovalo prijateljstvo in pozitivni občutki. Predvsem pa nas bodo zdaj vznemirjale težave kot so nervoza, razdraženost, motnje spanja, zasanjanost in odstonost. Ne pustimo se povleči v filme, ki nam niso všeč, ohranjajmo zdravje in trdnost.[/color] [color="orange"]hm, kratek opis mojega začetka tedna[/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2004 Avtor Prijavi Deli 17. november 2004 jaz pa nimam teh tezav, za solzavost in motnje spanja preprosto ni cajta zdaj. kul. Ja, selene, samo ne bo ona tezha, kot je npr. 'saturnovska', pac malo takih obcutkov, sicer pa kar lahkotno, vseeno, ne bo ono, beton v taksne filme. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.