Skoči na vsebino

Napoved za 47. teden

Marsa

Recommended Posts

[color="blue"]Najprej Marsi: sem bila zelo presenečena, ko je bila napoved v ponedeljek gor, ti pa toliko dela s kopalnico! Dobra si! :palec: Sem pa malo lena ta teden za pisanje in se še nisem javila.

Mogoče tudi zato, ker se mi ni zdelo nič drastičnega v napovedi. Meni se sliši zelo dobro. (Zanimivo! Se spomnim, da sem ti enkrat težila, da bi morale biti napovedi bolj pozitivne in optimistične, zdaj pa se čudim, ko ljudje iz njih privlečejo negativno, jaz pa tega še opazila nisem, dokler niso sem zapisali. xDDx x:px x:Dx)

Vsekakor mi najbolj dobro dene tole sonce. Najraje bi si vzela dopust in cel dan bila zun, četudi zavita v tisoče cunj, da me ne bi zeblo. x:)x

Drugače pa sem v ponedeljek bila zelo komunikativna (telefon, e-mail), včeraj je bilo malo zatišja, danes pa spet. Pa super se počutim. :palec: :2src: xDDx Ole! [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

Meni tale teden kar fajn.. nic se ne delam, ker sem se vedno malo prehlajena in so starsi od moje varovanke ful panicni, da je ne bi okuzila :o|o:
Pa se drugace zaposlim.. ful druzabna, srecujem ljudi, ki jih ze ful dolgo nisem videla, hodim na kavice.. sem prav opazila to, ker nisem ravno vsak dan taka..
Brskam po trgovinah.. poskusam cim ceneje, cimbolj lustkano opremit stanovanje x:)x generalno ocistla avto, po pol leta... Tko, dogaja.. Pa soncek je, to pa sploh pomaga x:)x
Pa ja, poskusam se ne potegnit v filme.. se mi jih kar nekja rola.. pa ne bi :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ej, Danda, tvoj post me je spravil ful v dobro voljo, pri tebi take spremembe opazujem, si se cisto izluscila in si zdaj sele prava ti al kako.. ;) :palec:
Tistole... ponedeljek... naj bi v bistvu itak bilo po defoltu tako in zdaj je ze par tednov res zal to bila praksa, da sem jo dala v ponedeljek in predprejsnjic ali kdaj celo sele v torek, ampak THANX, ker opazis in cenis... x:Xx :vio:

A to si mi ti tdu pisala, saj res, zdaj se pa spomnim, saj sva bili kar na zvezi, tedaj si se mi zdela resnejsa in zadrzana, sem si pa ocitno zapomnila, saj sem tudi pri donacijah takoj vedela po imenu in zdajle ta hip sem se (spet) spomnila, da si mi nekaj lepega nekoc poslala. Dolgo dolgo, cisto v zacetku LN, tedaj se foruma sploh bilo ni.

aliana, prima, imas ti tud podobno zdaj, ne smemo izgubit navdusenja, veselja...
meni je vceraj malo padlo dol, preprosto ker sem bila tako izmucena, a danes spet komaj cakam in vse... :vio:
filme pa pri miru pusti, pejt si zrihtat flat, prebrskaj malo temo feng shui, sem pozabila omenit, da bi bilo to tudi kul. kaj tacga se it. Pa na LNM je en dober clanek (vsaj en).
No jaz se itak ze grem - bolj dobesedno se ne bi mogla it feng shuja - pretok... ;)
Voda, kopalnica, yes! xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote]filme pa pri miru pusti, pejt si zrihtat flat, prebrskaj malo temo feng shui, sem pozabila omenit, da bi bilo to tudi kul. kaj tacga se it. Pa na LNM je en dober clanek (vsaj en).
No jaz se itak ze grem - bolj dobesedno se ne bi mogla it feng shuja - pretok... ;)
Voda, kopalnica, yes! xyesx[/quote]

Ja, ne bos verjela, ze zadnjic sem si v knjiznici sposodla eno Feng shui knjigo, ko smo se 'kupovali' flat.. In sem jo ze 2x podaljsala v knjiznici, kao bo se prav prisla x8Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kul, super! x^x - torej jo se imas?
Potem ko ti ni za konkretno delo zdaj, si pa malo oglej in razmisli, dobis kaksno idejo ipd. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem se danes spomnil na tole napoved. Kaj vem, brez veze dan. Najprej sem videl sodelavca, da je tezek in vse to, a je pri njem znano da ne prenese povecanega delovnega pritiska.
Potem sem pa se jaz zacel misliti vse zivo po dolgem in pocez, tako da prej, ko sem sel na kavo, sem v reviji prebral eno cisto navadno zivljensko zgodbo, ampak me je kar prevzela. Skratka, nekam cudno je vse to na nebu danes.

Andres

[quote name='borism' date='17. Nov 2004 ob 20:40'][post="326125"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]Se strinjam Andres x;)x [/color][/quote]
Tudi jaz se pridruzujem.
Dum spiro, spero.

napoved mi je ful všeč. danes mam v planu frizerja... pa razmišljam da bi se ta vikend res razvajala in mal zase poskrbela... napoved pa me je še spodbudila.
spet se mi je na bolš poslabšal

:palec: x:Xx Pametno, Aiwa...

Andres, Oona, kaj pa padata v filme. ;)
Boris, si se ze pocajtal?

Picasso

[quote name='Marsa' date='18. Nov 2004 ob 08:45'][post="326408"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:palec: x:Xx Pametno, Aiwa...

Andres, Oona, kaj pa padata v filme. ;)
Boris, si se ze pocajtal?[/quote]

[color="blue"]Hvala za skrb Marsa x;)x , je že bolje, ampak nekaj dni je bilo takšnih, kot bi mi kdo posadil 200kg utež na hrbet, pa naj tako laufam :xx!: , upam, da bo sonce v strelcu boljše, čeprav nimam nič proti škorpijonu, lep dan x;)x .[/color]

hah, tebi dela trigona strelec, meni pa trigone in konjunkcije skorpijon, pa mi tako mach mor sede. :)
In ga maximalno vsako leto izkoristim - kar tako nanese vedno. tako bo ze prav. :palec:
Fajn da si bolje, meni je tudi bilo tako, kot bi imela utezi, bilo pa je parkrat tudi kar dobesedno tako.
me pa kolki bolijo, upam, da se mi samo mishice delajo. ;)

Picasso

meni se pa totalno cudne stvari dogajajo.
ampak vse dobre.

najprej bi omenila, da sem totalno naspidirana in dobre volje ne glede na karkoli.
energetska bomba, v bistvu, tale teden.

potem urejujem milion stvari, in mi kar nekako gre vse smo od sebe.
poleg tega imam kar velike financne zagate ( nic nereslivega, samo trenutno bom pac nekaj casa brez ekstra denarja, do konca februarja) in cudo vseh cudes: splo se ne sekiram!!!
in sploh mi ni tezko. kar je meni navadno velik problem, ker sem tako rada popolnoma neodvisna in
sibam okrog kamor mi pase in kadar mi pase...ampak tokrat me to, da nimam denarja sploh ne omejuje. koncno!!! ah, vse je v glavi....
me zanima, ce ima ucitelj saturn kaksne prste vmes? ali kdorkoli ze....?
mi ni nic jasno, sami novi obcutki, ampak taki fajn. :)

dogaja se mi, da vse, kar potrebujem, samo pride k meni. od novih zimskih gum za pol cene,
do stanovanja, do sluzbenih zadev....uau.

naj traja.... x^x

pa se tole: nekje je marsa omenila, da ne bo luninega koledarcka, marsa..?

pa ema kurent oglasa tule, kako to? :8):

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

[quote name='Marsa' date='17. Nov 2004 ob 14:17'][post="325886"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ej, Danda, tvoj post me je spravil ful v dobro voljo, pri tebi take spremembe opazujem, si se cisto izluscila in si zdaj sele prava ti al kako.. ;) :palec:
Tistole... ponedeljek... naj bi v bistvu itak bilo po defoltu tako in zdaj je ze par tednov res zal to bila praksa, da sem jo dala v ponedeljek in predprejsnjic ali kdaj celo sele v torek, ampak THANX, ker opazis in cenis...  x:Xx  :vio:

A to si mi ti tdu pisala, saj res, zdaj se pa spomnim, saj sva bili kar na zvezi, tedaj si se mi zdela resnejsa in zadrzana, sem si pa ocitno zapomnila, saj sem tudi pri donacijah takoj vedela po imenu in zdajle ta hip sem se (spet) spomnila, da si mi nekaj lepega nekoc poslala. Dolgo dolgo, cisto v zacetku LN, tedaj se foruma sploh bilo ni.[/quote]

[color="blue"]Jo, Marsa. Res ne vem zakaj sem ti zdela tako resna. Mogoče prvi vtis tak naredim. Sploh na netu. Drugje imam ponavadi težave, da me ne jemljejo dovolj resno, ker se preveč smejem. x:Dx Sem se zdaj v službi moorala strenirat, da sem stroga. Samo tu mi itak ni preostalo kaj drugega. :xx!: Bi me sicer pohodili. xrolleyesx

Ponedeljek napoved: :palec:

Ja jaz sem ti pisala še preden je bil forum. Sem našla tale lunin net in so me prevzele barve in vse o luni na enem mestu in full nasvetov, ki jih drugače iščeš bogvekje... Najbolj pa so me fascinirale tvoje "slikice", ki si mi jij potem (nalepkice) tudi precej poslala. Še danes jih nekaj hranim, ker mi jih je škoda kam nalepit... x:Dx Poslala pa sem ti verjetno samo eno novoletno voščilo. [/color]
[quote name='tinka' date='18. Nov 2004 ob 11:18'][post="326531"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]poleg tega imam kar velike financne zagate ( nic nereslivega, samo trenutno bom pac nekaj casa brez ekstra denarja, do konca februarja) in cudo vseh cudes: splo se ne sekiram!!!
in sploh mi ni tezko. kar je meni navadno velik problem, ker sem tako rada
pa ema kurent oglasa tule, kako to?  :8):[/quote]

[color="blue"]Ho, tinka. Tudi jaz sem navajena imeti nekaj denarja več in sem sedaj v isti situaciji, ko moram zračunat, če bo šlo skozi mesec oziroma, kaj si pač ne morem še kupiti za v brlog. Pa se mi je uspelo privaditi na ta feeling in se ne sekirati. Saj po novem letu boljše bo... x;)x

Luninega koledarčka letos res ne bo. Marsa pravi, da se ji ne izide. Bo pa drugo leto.

Kar se Kurentove :xx!: tiče je nekaj bentila, potem pa je dala oglas na LN. Sem tudi jaz tako gledala :eek: . Pojasnila je, da je Mitja rekel, da bosta letos pa služila na račun drugih. Zanimalo nas je, če je dobro, da klikamo tja, pa pravi, da je verjetno dobro (mogoče bo potem naročila še eno rundo oglasov) x;)x x:Dx Upam, da Ema ne utegne vsega brati... x;)x [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Izredno zanimiv dan. Kot bi se skozi težje in lažje faze življenja premikal. Zjutraj v službi sem bil ves tak, čorav, pa z nekakšnimi predhodnimi mislimi, potem sem šel pa med službo domov in sem mislil, da bo kaj pomagalo če se sprostim. Ah seveda. :palec:
Pa je malo bolje bilo, tako da ko sem v službo prišel sem imel nekako moč in voljo za biznis klicat in sem tudi v redu opravil. No, skozi neko besedno zanko sem nekega odgovornega ujel. Potem me je pa klical še en tip ravno tako za iste vrste poslov, (turizem) in bi se kar takoj z menoj sestal. No, danes ne morem, jutri pač in je. In tako je ostalo.
Grem iz službe direkt k frizerju, ker tak z dolgimi lasmi se jutri ne morem pojaviti na turist biroju.
Pridem domov pogledam pošto in za isto stvar mi dajejo povratne informacije iz Slovenijo. Skratka, napoved za ta teden vsaj kar zadeva mene zelo točna.

Je pa res, da sem spet potreben. xDDx

Andres

[quote name='Andres08' date='17. Nov 2004 ob 20:53'][post="326098"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Sem se danes spomnil na tole napoved.  Kaj vem, brez veze dan. ...
Skratka, nekam cudno je vse to na nebu danes. ...[/quote]
[quote name='Andres08' date='18. Nov 2004 ob 23:06'][post="326908"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Izredno zanimiv dan. Kot bi se skozi težje in lažje faze življenja premikal. ...[/quote]
Glej to nihanje, Andres... beden dan, fajn dan... pa sta samo dva dneva... v daljsem obdobju nic, sicer pa pravo pravcato 'obdobjece'... a stekas? :8): x;)x
ravno to sem hotla rect... bodo tudi bad momenti, vendar ne bodo prevladali, bomo sli dalje... Ti si fajn odziven... Bluzim pa filozofiram pa psihologiram ze jaz... ti pa mi dajes stvaren, zemeljski in razumski odziv... v bistvu 'opozicija' (skusam uporabljati cimbolj primerne besede, ki so na voljo za posamezne pojme...). No, in ti si dojemljivo skepticno opozicijska stranka, ki pa je vendarle naklonjena in dojemljiva...

[quote name='borism' date='18. Nov 2004 ob 11:00'][post="326478"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]....pri tebi se pa poznajo gibi, ki jih sedaj dost ponavljaš pri renoviranju kopalnice, saj se boš utrdila, lep dan[/color][/quote]
Saj sem se ze, okrepila v kratkem cajtu (prakticno na brokoliju in avokadu [in ne na klobasah in spehu in kruhu], ker znam izkoristiti dano) pridobila svojo tezho. x^x
Thanx za spodbudo! :vio:

[quote name='tinka' date='18. Nov 2004 ob 12:18'][post="326531"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]meni se pa totalno cudne stvari dogajajo.
ampak vse dobre.

najprej bi omenila, da sem totalno naspidirana in dobre volje ne glede na karkoli.
energetska bomba, v bistvu, tale teden.

potem urejujem milion stvari, in mi kar nekako gre vse smo od sebe.
poleg tega imam kar velike financne zagate ( nic nereslivega, samo trenutno bom pac nekaj casa brez ekstra denarja, do konca februarja) in cudo vseh cudes: splo se ne sekiram!!!
in sploh mi ni tezko. kar je meni navadno velik problem, ker sem tako rada popolnoma neodvisna in
sibam okrog kamor mi pase in kadar mi pase...ampak tokrat me to, da nimam denarja sploh ne omejuje. koncno!!! ah, vse je v glavi....
me zanima, ce ima ucitelj saturn kaksne prste vmes? ali kdorkoli ze....?
mi ni nic jasno, sami novi obcutki, ampak taki fajn. :)

dogaja se mi, da vse, kar potrebujem, samo pride k meni. od novih zimskih gum za pol cene,
do stanovanja, do sluzbenih zadev....uau.

naj traja.... x^x

pa ema kurent oglasa tule, kako to?  :8):[/quote]
Tinka, :palec: kok je fajn opazovat rast, pa sory ce v dolocenih situacijah izpade pokroviteljsko... ipak rada recem, sploh dobro... :palec:
Ema Kurent?
Nek ji bude sa srecom... :palec:
Kok se spremenimo, skuliramo... nekomu je to ribje, bedasto... meni pa je to - 'ker se cenim'... dober slogan... ne, ker se cenim, ven padam, ker pac moja pravica in cenim torej moram bit jaz zmagovalec (in to za ceno mojih zivcev, stresa, rane na zelodcu, raka na crevesju...), pac pa ker se cenim, sem zmagovalec, ker ne padem v to blazno in histericno igro in pravila igre jaz postavljam..,. torej - point, zmaga, ce hocemo, je drugje...
Zmaga je pot, ne cilj... :vtz:

[quote name='Danda Luna' date='18. Nov 2004 ob 15:12'][post="326678"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]
Ja jaz sem ti pisala še preden je bil forum. Sem našla tale lunin net in so me prevzele barve in vse o luni na enem mestu in full nasvetov, ki jih drugače iščeš bogvekje... Najbolj pa so me fascinirale tvoje "slikice", ki si mi jij potem (nalepkice) tudi precej poslala. Še danes jih nekaj hranim, ker mi jih je škoda kam nalepit...  x:Dx Poslala pa sem ti verjetno samo eno novoletno voščilo. [/color]
[color="blue"]Ho, tinka. Tudi jaz sem navajena imeti nekaj denarja več in sem sedaj v isti situaciji, ko moram zračunat, če bo šlo skozi mesec oziroma, kaj si pač ne morem še kupiti za v brlog. Pa se mi je uspelo privaditi na ta feeling in se ne sekirati. Saj po novem letu boljše bo...  x;)x

Luninega koledarčka letos res ne bo. Marsa pravi, da se ji ne izide. Bo pa drugo leto.

Kar se Kurentove  :xx!: tiče je nekaj bentila, potem pa je dala oglas na LN. Sem tudi jaz tako gledala  :eek: . Pojasnila je, da je Mitja rekel, da bosta letos pa služila na račun drugih. Zanimalo nas je, če je dobro, da klikamo tja, pa pravi, da je verjetno dobro (mogoče bo potem naročila še eno rundo oglasov)  x;)x  x:Dx Upam, da Ema ne utegne vsega brati...  x;)x [/color][/quote]

Danda, hvala ker si vskocila in hvala za vse. ja, je nekaj takega bilo... Meni se je zdelo pomembno in kot ful darilo... Mi je vsec, ko sparas nalepke. :D :P
Poslji mi naslov, ti jih se posljem, da bos te lahko nalepila v novem flatu. x:Xx :vio:

Picasso

[quote]Glej to nihanje, Andres... beden dan, fajn dan... pa sta samo dva dneva... v daljsem obdobju nic, sicer pa pravo pravcato 'obdobjece'... a stekas? 
ravno to sem hotla rect... bodo tudi bad momenti, vendar ne bodo prevladali, bomo sli dalje... Ti si fajn odziven... Bluzim pa filozofiram pa psihologiram ze jaz... ti pa mi dajes stvaren, zemeljski in razumski odziv... v bistvu 'opozicija' (skusam uporabljati cimbolj primerne besede, ki so na voljo za posamezne pojme...). No, in ti si dojemljivo skepticno opozicijska stranka, ki pa je vendarle naklonjena in dojemljiva...[/quote]

Če recimo te napovedi nebi prebral bi bilo to vse nekako samoumevno in kaj vem, pač dan nekoliko bolj drugačen od včerajšnjega, podoben kot tisti pred nekaj leti. Ker sem torej napoved prebral sem le še toliko lažje pozoren. Pač vidim kdo se fighta okrog mene, kaj se meni dogaja, kaj jaz delam, kam me žene, kaj se mi ne da.
Nisem skeptičen, samo tako malo kmečko napišem, ker se na astro ne spoznam. Nisem pa nikoli rekel, da v zvezdah nič ne piše. Je pa obenem res, da tiste horoskope ki so v časopisih ne berem. Pravzaprav [url="http://www.gape.org/geeklog/public_html/article.php?story=20020903152913406&query=Andres"]sem gdaj kakega napisal tudi sam. [/url]

Andres

[quote name='Danda Luna' date='18. Nov 2004 ob 14:12'][post="326678"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]

Kar se Kurentove  :xx!: tiče je nekaj bentila, potem pa je dala oglas na LN. Sem tudi jaz tako gledala  :eek: . Pojasnila je, da je Mitja rekel, da bosta letos pa služila na račun drugih. Zanimalo nas je, če je dobro, da klikamo tja, pa pravi, da je verjetno dobro (mogoče bo potem naročila še eno rundo oglasov)  x;)x  x:Dx Upam, da Ema ne utegne vsega brati...  x;)x [/color][/quote]

:palec: x:Dx

kar naj bere, ema...sem ze razmisljala, da bi ji sama kaksno rekla...mogoce se pride prilika x;)x

andres x:o)x x:px x:Dx

Kdo lahko spremeni svet?

[quote name='Andres08' date='19. Nov 2004 ob 00:09'][post="326944"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Če recimo te napovedi nebi prebral bi bilo to vse nekako samoumevno in kaj vem, pač dan nekoliko bolj drugačen od včerajšnjega, podoben kot tisti pred nekaj leti.  Ker sem torej napoved prebral sem le še toliko lažje pozoren.  Pač vidim kdo se fighta okrog mene, kaj se meni dogaja, kaj jaz delam, kam me žene, kaj se mi ne da.
Nisem skeptičen, samo tako malo kmečko napišem, ker se na astro ne spoznam.  Nisem pa nikoli rekel, da v zvezdah nič ne piše.  Je pa obenem res, da tiste horoskope ki so v časopisih ne berem. Pravzaprav [url="http://www.gape.org/geeklog/public_html/article.php?story=20020903152913406&query=Andres"]sem gdaj kakega napisal tudi sam. [/url]

Andres[/quote]
Haha, Andres, fajn, ti das dober odziv, pa se zabavas me, ko si tolk resen. :) :D
Sem sla preletet - jaz sem krompir. x:o)x xDDx :palec:

[quote name='tinka' date='19. Nov 2004 ob 10:35'][post="327143"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]:palec:  x:Dx

kar naj bere, ema...sem ze razmisljala, da bi ji sama kaksno rekla...mogoce se pride prilika  x;)x
andres  x:o)x  x:px  x:Dx[/quote]
Pravzaprav mi je popolnoma vseeno - menim celo, da je tudi za naju to dobro - mora bit, ker gre tko v lajfu, bo to kul.
Jaz recem v lajfu - se boljs! :)

Vceraj ali predvc., ko sem nosila keramicne ploscice, sem pomislila - preprosto ne bi mogla vec tega furati - se koledarcke vse sama raznosit okol (kot 11 let, kajti prva dva je izdal in trzil amalietti).... ena skatla, 60 koledarckov, to je tolk tezko, da si sploh ne mroes predstavljat... jaz totalen fizicki radnik, to je tolk garanja...
Pa se cena projekta LK recimo podobna ceni projekta kopalnica, da ne govorim o LN in ostalem.... ne samo da v cashu ne znese, fizicno nama ne znese, casovno ne znese...
... ne znese - 13 jih je zneslo redno oz. nepretrgano vsako leto. x;)x x^x

Ampak to ne pomeni, da ne bo vec izhajal. x^x xcivx

Picasso

ja, legende ste... in b.v. je cajt porabit za sekiranje, preveč je dragocen, se da toliko vsega drugega boljšega

in legenda je tud vajn LK Marsa,
valda ne smeta nehat.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[quote name='Marsa' date='19. Nov 2004 ob 09:52'][post="327159"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Haha, Andres, fajn, ti das dober odziv, pa se zabavas me, ko si tolk resen. :) :D
Sem sla preletet - jaz sem krompir.  x:o)x  xDDx  :palec:
Pravzaprav mi je popolnoma vseeno - menim celo, da je tudi za naju to dobro - mora bit, ker gre tko v lajfu, bo to kul.
Jaz recem v lajfu - se boljs! :)

Vceraj ali predvc., ko sem nosila keramicne ploscice, sem pomislila - preprosto ne bi mogla vec tega furati - se koledarcke vse sama raznosit okol (kot 11 let, kajti prva dva je izdal in trzil amalietti).... ena skatla, 60 koledarckov, to je tolk tezko, da si sploh ne mroes predstavljat... jaz totalen fizicki radnik, to je tolk garanja...
Pa se cena projekta LK recimo podobna ceni projekta kopalnica, da ne govorim o LN in ostalem.... ne samo da v cashu ne znese, fizicno nama ne znese, casovno ne znese...
... ne znese - 13 jih je zneslo redno oz. nepretrgano vsako leto. x;)x x^x

Ampak to ne pomeni, da ne bo vec izhajal.  x^x  xcivx[/quote]

ja saj vem, da je vseeno...ampak tako, vcasih je fino kaj reci, ko se te v bistvu ne tice, ker ti potem nihce ne more ocitat, da imas kaj od tega... x;)x x^x

hura za trinajstko. mi je v cast, da je bil (trenutno) zadnji moj prvi :vio:

andres... x:Dx x:Dx x:Dx

x:Xx x:Xx x:Xx od limone :inocent: x:o)x

Kdo lahko spremeni svet?

Zanimivo, da je osvezena napoved - ravno sem jo napisala, 48. (lunino, pa del sonca in merkurja), da imam to pod streho. :palec: :)
ja, ni jih bilo denimo 12, pri 13. pa zalom. ;)

Picasso

[quote name='Marsa' date='18. Nov 2004 ob 22:55'][post="326940"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Danda, hvala ker si vskocila in hvala za vse. ja, je nekaj takega bilo... Meni se je zdelo pomembno in kot ful darilo... Mi je vsec, ko sparas nalepke. :D :P
Poslji mi naslov, ti jih se posljem, da bos te lahko nalepila v novem flatu.  x:Xx  :vio:[/quote]

[color="blue"]Prosim x:)x

Ti pošljem naslov na OS. Bom vesela nalepkic :palec: xDDx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...