Marsa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 a to ta prvo, ko so posamezne gor - modro?Ce si to, fajn izbira! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. december 2004 Avtor Prijavi Deli 23. december 2004 ne, ko je preotroška kao.. če ta drsni pas čist dol prestaviš so take ko se na ježka zapirajo, sam ni čist taka.. je takšna bolj umirjena in take svetlo modre barve, ampak na ta način.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 ...manj bi v MB po Lentu laufala, pa več po urarnah in prodajalnah ur, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Help! Za babi iščem veliko ročno uro črne številke na belo podlagi, ker res slabo vidi, preiskala sem že vse možne trgovine, pa je ne najdem, vsaj ne take, kot bi želela! Ima kdo kakšno idejo, kam naj še pogledam? Rojstni dan ima v sredo! na stensko uro paščke natakneš pa je.... Hecam seeee Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>na stensko uro paščke natakneš pa je.... Hecam seeee hehehehehe...bebo! Good one! Ma, najbolš, da greš kr lepo v BTC, tm je miljon urarn...no, tok jih lih ni, sam maš pa vsaj ene par možnosti...razn, če si tm že bla. Pol je pa center opcija...kjer si tud že bla,a ne? Jah nč, v MB bo treba...Pa uno ''distrakcijo'' zaklen tacajt v stanovanje, da boš mela mir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 tim js dal bebo mam vsaj trimestni IQ..... (to zdej kao pomen pameten ) sej bi napisal, nej Big benski številčnici paščke natakne ampak pol bi se zbunli da pretiravam........... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Moj je bil med 122 in 192....na različnih testih...največkrat je bil 144...hočm čez 150! Aja, o čem že gre tema? hihi Ja ja...big ben, ja. Bebo. Tale kamikaze sploh ni resn. A s ti dvojčk mrbit? :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 si ti zihr da nisi unih štirk pri 144 vidla dvojno mislim , da je blo drugač 14, ti si pa vidla 2 štirki......... (zloba, zloba!! ) ja, se strinjam, ni resen tale kamikaze. Po moje ni dvojček, ampak desettisočerček...... Aja, tema je pa drugač o ročnih urah........................ Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Sej lohk greva pa skp na menso en mali testič opravt, pa bomo vidl pol, kdo bo dvojno vidu svoj rezultat! Ja, me prov zanima, če jo contesa že zvohala...glej, da jo pol slikaš in postneš, k se kle tok matramo zate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res ste se namučili, vsa čast! A pol s jo najdla? :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh! Hočem konkreten predlog,če kdo kaj ve? Namesto ure ji kupi špegle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej,Sstane, ne norčuj se! Stara je 92 let in vidi samo na eno oko in še to samo 30%! Misliš, da je njej prijetno, da tako slabo vidi! Oprostita, nisem vedel Potem ji pa kupi ono uro, ki je na tipanje, ne vem, kako se ji že reče, ampak poleg številk ima tudi neke bunkice. Je pa žepna, s pokrovčkom, se mi zdi. Kje se pa dobi, pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. december 2010 Prijavi Deli 5. december 2010 Tehnično gledano nič posebnega, ampak, meni, nekaj posebnega, če ne drugače,z razliko nekaj mesecev, moje starosti Tako je zgledala nekaj mesecev nazaj, v UK,Prodajalčeva fotografija Potem poslana v Tokio na generalko, nova tesnila, nova krona, osvežena številčnica. Pa še v Nizozemsko, po nov, "custom made double domed sapphire crystal".Urarjeva fotografija Potem pa še moja malenkost izbrska skoraj NOS luneto in nove "plongeur" kazalce......pa se enkrat k strokovnjakom po WR test, 175m, passed........in.....Come to Daddy Ready for another 30 years. 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 Kwa maš kosmate roke sam Krokodil, če bi vsi tk delal, kt ti, bi šla svetovna ekonomija papa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 Kwa maš kosmate roke Ja, a si mislila, da jetrce pa jajca za dlako jedo samo moji mački ? sam Krokodil, če bi vsi tk delal, kt ti, bi šla svetovna ekonomija papa Ravno nasprotno, avantura me je stala polovico rolija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 Kwa maš kosmate roke ane hehe sem hotla že jaz včeraj enako pokomentirat, ma sem se raje vzdržala in evo - danes ti Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 Ja, a si mislila, da jetrce pa jajca za dlako jedo samo moji mački ? Ravno nasprotno, avantura me je stala polovico rolija. Misliti se pravi nič vedeti no, so pa vsaj delo imeli (Zidar.press) šele zdele skapirala tole z rolijem ane hehe sem hotla že jaz včeraj enako pokomentirat, ma sem se raje vzdržala in evo - danes ti dec mora bit kosmat - glih prov, kolk prow pa Janka nič ne briga (k vem, da lah sam on pstav tak vprašajne) 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 dec mora bit kosmat - glih provPa koliko prednosti to prinaša, no vsaj tri: 1.brez vstopnice lahko greš v ZOO (ok, ven malo težje)2.pozimi te definitivno manj zebe3.ženskam je prijetneje s tabo (nikoli se ne sprašujejo/so v zadregi, ali sem bolj kosmata kot on)... 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 xsmx ubrisanc ******sej ne vem, a sem že povedla, ampak brez ure mi živeti ni (pa stalno!!! zamujam )se mi zdi, kot da zamujam time of my life, če nimam vsaj ene ure na domet oči Za ročno uro nosim znamko ZWC (Zlatarne Celje) in ne, ni zlata je pa srebrna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 dec mora bit kosmat - glih prov, kolk prow pa Janka nič ne briga (k vem, da lah sam on pstav tak vprašajne) res me ne briga me pa fejs briga, kwa ma on to za ene babe kr za eno uro?ko da pol ure ni dost tkole dopoldne sred mesta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 Nisem odvisen od časa, ne nosim ure Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.