Skoči na vsebino

Ročne ure

mushi

Recommended Posts

hoj!

Mene pa zanima kje v Ljubljani bi imeli veliko izbiro ur, pa da niso odprti zgolj do 18 ure popoldne in po možnosti imajo ročne ure Tissot?

:irs: ko bi jo jst mela.. modelčke pa to sem vidla na netu, sam to je treba videt v živo! x;)x :2src:

Plizzz povejte, če kdo ve.

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Ročne ure. Nekoč sem dobila za rojstni dan Seiko, tako malo okroglo s kovinskim okvirjem, ornamentnim, z malimi cajgrčki, joj kok sem jo imela rada, pa sem jo zgubila in potem sem, si rekla, da je že prav tako, in od takrat se nisem ozirala na čas. Je pa nekaj - če me kdo vpraša, koliko je ura, se ne zmotim za več kot za 5 minut (brez da bi kje vidla uro).

Danes imam eno, ampak jo večinoma pozabim doma

zoprno je edino, če imam kakšno predavanje, pa pol sprašujem mulce, kok je še do zvonenja, pa me vedno nategnejo za par minut:)

SEJ vem, da nima veze s tem, kje je kakšna trgovina z urami dolg odprta, ampak ko sem vidla to temo, sem morala povedat o mojih ročnih urah..

lep pozdrav mušči

Jaz tud shizim na ure ze od malega, sem jih imela vedno ful (ko je fotr od okol nosil). Tudi zdaj jih imam nekaj, samo samo ene tri delajo.

Pa 'popravljala' sem jih... mislim tam sem malo nekaj sharila, pa so delale...

Pa sestrinim frendicam sem popravljala verizice, ko sem bila majhna.

Tu se mi vidi mal devicke... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

In prejšnji teden smo mel tud dva delavca, pa sem pripravila narezek in ga dala tačas v hladilnik. In ker sem se zlo potrudla, sem naredila zelo kmalu ta narezek, jedli pa naj bi zvečer. Žal pa nisempogledala, da je tačas tamal naštimala gumb v hladilniku na max...

(in da ne bo čist brez niti - čez 3 URE je bilo vse trdo ZMRZNJENO)

Jaz imam tudi tako, kovinsko, a bolj minimal od vseh na fotkah - so mi pa kar vsec.

Mili, jaz imam tud alergijo.

Sam tole je jeklo - saj od zlic in vilic najbrz tudi ne dobis alergije....

Al pa pac ubodes zlato itd. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, šment tale alergija, sej jst tud ne vem, če je nimam?? Ker včasih sem lahko tud uhane nosila, take pa ni blo nobenih posebnosti, zdaj ni šans, tud srebrnih ne prenesem. Prstane lahko nosim srebrne, ampak kej drugega od srebra in zlata pa že full dolgo nisem imela in zdaj bi mi bla ena urca recimo fulll dobra pa bi me srbet začelo.. :sori: Ma, kak bo pa bo.. sam da jo zberem prvo.. hm.. :2src:

http://freeweb.siol.net/bukovec/Ure.htm

tule jih je tud neki al pa na slowatch je tud dosti modelov... če bo kdo še kej zbiral.. x;)x

Mushi

Ročen ure? Nora sem nanje. Bi morala kaj pod "razvade" napisati.

Ena (najlepša, kovinska,matirana) je za vsak dan, potem pa ena za na dopust, pa ena za na bicikel, pa ena za na plažo, oz. za v vodo,.... x:Ix

Tisto, kar baje povzroča alergijo, pa je nikelj, ki je (spet baje) primešan tudi k srebru....

..pa ena za v pojstlo, da veš, kok časa spiš

ja, titan je tista zlitina ali kovina,

no moja je iz titana, pa ni tok svinjsko draga bla, 10 tisoč, no saj je čist micena.

Marsa, jaz samo pogledam kovinske uhane, pa me začnejo ušes srbet! In hja, trenutno mam take spraskane prste da se sprašujem, če tud na jedilni pribor nisem alergična

<{POST_SNAPBACK}>..pa ena za v pojstlo, da veš, kok časa spiš

ja, titan je tista zlitina ali kovina,

no moja je iz titana, pa ni tok svinjsko draga bla, 10 tisoč, no saj je čist micena.

Marsa, jaz samo pogledam kovinske uhane, pa me začnejo ušes srbet! In hja, trenutno mam take spraskane prste da se sprašujem, če tud na jedilni pribor nisem alergična

A mas VSE hlace in minice pri gumbih prestepane, kot jaz?

Z blagcem?

No, jaz zaradi alergije to pac moram imet in imam llohk tole jekleno uro.

Kovinskih uhanov pa niti ne gledam. ;)

Nosim od 7. razreda osnovne sole samo pravo kovino - odkar sem postekala, da sem alergicna.

celo na stilcke od modrcev sem bila, sam zdaj drugace delajo, da je not umaknjeno.

Mushi, ce 'tud na srebro', pomeni da je manj kvalitetno kot 900 recimo ali 950.

jaz sem tudi na 'pod 900' alergicna'.

Probaj. :palec:

Jaz sem sicer indikator, mi das prstan in ce ni pravo srebro, imam v 10 minutah alergijo.

Sicer pa ze po videzu presodim, ali je pravo ali ne, one medicinske zice, ko ti tam recejo, so velikokrat samo posrebrene. :|||||||

Picasso

Ja, veš, da mam res - jaz imam mikroporo čez prilimano!

Pa na cvetni prah, matr kako kiham spomlad, k vse cveti! Ampak, ko sem živela na morju, nisem mela senenega nahoda. Le zakaj - mogoče tista rastlina tam ne raste? Ali sem se pa tok ufurala v idejo, da mi morska klima PAŠE,da se me nič ne more dotaknit, niti kak zaj*** seneni nahod ne

Marsa, pol mam pa kvalitetne prstane, sam kolk je uhanov to pa ne.. Jst sem pa misla da je to zarad tega ker pač vstaviš uhan v luknjo v ušesu.. pa se pol ma kej za gnojit, če pa daš na prst, pa tak ni neke rance da bi me iritiralo.. ja.. kvaliteta, možno... :vio:

Mili druge rožce na morju.. jst tud bi zblaznela junija tle, a na morju je prav fajn, ni sledu o kihanju, sam na soncu ne smem bit, pol se pa čoham.. :shuriken: najboljš takle oblečena brez unga ko ma ninja u roki,... pa ne zarad alergije.. x;)x

Mushi

Seveda je tudi zato, Mushi, ker se ti najprej vse vname (v rpimeru uhanov).

Sam je tudi odvisno od zlitine. ce bos imela 950, dvomim, da bi imela vseen alergije.

Alergicen si na zlitine in ne na srebro... To pa je procent srebra pac. :palec:

Aha, mili, kaj mas to na gumbih? :irs:

... ker tistele flikce je pain in the ass sivat, imam vedno cist prespkiane prste, da mas pa se kavbojke a la levis 501, ko so gumbi, 5 gumbov! :sori:

Al pa moje minice, ki imajo ene do konca gumbe.

najprej navalim, kupim, sele šotem se spomnim, da v bistvu ne morem imet.

pa potem tiste pisane flikce, da je kdo ze mislil, da imam kao zarad imidza (ker so recimo vijolicne, ker sem glih imela tak pis blaga). :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>milči kak kjut...

aha... ste kr take faconarce, zbirateljice in to.. jst tud včasih bla.. za ure.. zdej si pa eno cartkano bi  mela..  x:px  tako kovinsko

http://www.tissot.ch/cgi-bin/cgi2.exe?mnu=...T=PROD_FAMILIES

tele so mi mal v oči zapele.. pod trend.. cocktail pa belflhour..

hehehe... marsa.. popravlala si jih..  :inocent:  x:)x

UUU, ful so lepe :palec: :vio:

Belfhour mi je se najbolj ja x;)x Mi so enmu za rojstni dan kupili kar v Duty Free-ju...je bilo takrat nam najblizje, pa jo se zdaj nosi. Lepe so ja. Sam ne vem, ce jih se imajo, mislim pa da.

Drugac so mi pa najbolj vsec zenske Omege. Ful lepe...Ja no, mogoce kdaj...cez nekaj desetletji.. x:Dx

Nisem prevec mahnjena na ure...mam eno CK, cist brezvezna, ki je ne nosim...sem se navadla gledat na mobitel koliko je ura... xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:|||| v mozili se ne odpre.

Breitling. haha, enkrat sem spikala en jingle, pa sem ugotovila, da imam mal govorne napake mislim da glih pri tejle znamki. :)

jaz imam pa minimal jekleno uro, sam nisem nikjer take videla... tenka je kake 3, 4 mm... cist obicna, oplavam pa z njo na morju ze nekaj let.

Ful zadovoljna.

Sicer imam pa se eno beneton (tud fajn, rdeca), pa eno swatch al pa dve. :)

Sam nosim pa zdaj nobene, mam tolk drobno roko naenkrat, da bom morala se 1x dat nastelat (ko sem jo dobila, sem jo tud morala dat nastelat, je bil prevelik jermen).

Picasso

Ne saj vem, sam nek r potem cudno izgovorim al kako ze... pa ne pogrkujem.. mislim, razlocno izgovarjam...

Samo v nekih povezavah.

hej, Bobnar, ti mas ziher rad ure?

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...