Marsa 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Dragi forumovci! Ker imamo vse vec clanov in veliko vas je tu zgollj zaradi druzenja, da se dobite in malo pokramljate s somisljeniki ipd., vas vabim, da ko si zelite klepeta z dolocenimi osebami, preprosto uporabite klepetalnico (poleg OS-ev, ki jih itak uporabljate tudi tisti, ki na forumu sicer ne sodelujete ali pa zelo zelo redko oz. nedejavno).Na dnu LN forumov imate tudi link in tudi pise, ce je kdo v Chatu.Imate vec sob, prav tako lahko ignorirate clana, kar pomeni, da se lahko samo po dva pogovarjata. Obstaja vec teh razlicnih placev po netu, internetnih sticisc, pa smo ocitno malo pomesali pojme.Opazam namrec, da se vse bolj samo se mal pogovarjamo, vse manj pa jih sodeluje v temah na nacin, kot je zamisljeno. Ker pac tega ne mores zajeziti in forum so tudi ljudje, sem pac v glavnem to puscala, vsake toliko mal opomnila, a so potem isti akterji v drugih temah spet na tak nacin sodelovali. Ni sicer to nic strasnega, a za take klepete, za dvorjenja razna in podobne zadeve obstaja dovolj placev po netu, kot receno, tu pa uporabite Chat. http://www.lunin.net/luninchat/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 A bo treba nekatere forumovce po ritki šeškat, dajmo Marsa kar s klofarjem po rit našeškat poredne Lunatike. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2004 Avtor Prijavi Deli 19. december 2004 Za zgolj pogovor pejte v Chat, odprla pa sem tudi temo Small talk (v Forumu Cvekarije, Dnevne cvekarije je pa naslov teme). x!x Kot smo ugotovili, mnogi srfate po netu in uporabljate razne irc-e, msn-je ipd., pa ste tako morda vajeni taksne komunikacije.Nic narobe - vendar ker imamo Chat, je tako tudi ta moznost. So ocitki, da se ne chata, ker se je dogajalo, da je dolocen clan zlorabljal clanstvo, torej ta razlog lahko razumem, vendar zakaj se bojite, da drugi berejo vase pogovore, ce se slednji itak tudi tu lahko berejo javno? Skratka, forum ni namenjen temu. Se zgodi (in se itak nenehno dogaja), a postaja pa prav motece. x!x Uporabite tako torej Chat. http://www.lunin.net/luninchat/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Ker gumpec ga je to spet sviral? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2004 Avtor Prijavi Deli 19. december 2004 Konkretno ves, je pa tega ful. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Če se pa že tak dolg nism spozabu mal, no..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2004 Avtor Prijavi Deli 19. december 2004 Je ze OK, point je, da pravi cas postekamo... ce pa ni nikol problema, ni problema... v bistvu pa sam ne recemo (vedno )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 imaš prav marsa, pravi čas moramo poštekat ampak zanese nas pa tko lahko in hitro... potem pa glavo v pesek Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2004 Avtor Prijavi Deli 19. december 2004 Hoj!Prav vesela sem te, umetnica! :) Mick, tebe pa tudi, da se mi ni treba pregivarjat in da stekas. zdaj pa sibam nekaj finishirat, nad nujnega (!), pa se nekdo mi uleti, potem pa se finish napoved... :|Tako dA.. nimam casa za chat, ampak - me je veselilo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 zakai js newem kwa se tle dogaia..mogoče morm še mau zrast?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2005 Dejte se spokat v Chat.Cist se je razpaslo tole - tile dialogi, ki zavzamejo celo stran, se pa dva pogovarjata, kdaj se dobita in kdaj se bosta poklicala po telefonu!(in pol se bosta se pritozevala, da hocta zasebnost in da nocta vtikanja forumovcev!!!!!!!! :!! Ne da se mi vas skoz opozarjat, ce pa vas ne, se pa prec razpase spet. A SE VAM RES NE DA DOPOVEDAT, da FORUM je FORUM?????Chat je pa Chat. razpizd! A vam moram naprej metat, da PLACUJEM plejs?????????da mi vi poskakujete tlele. v vsaki temi s 150 komentarji! :xx!: x!x x!x x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ej dej Marsa....po moje bi blo to fajn v kaksno drugo temo napisat...bi folk bl vidu... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 uf marsa huda še js mam mal slabo vest........k me zanese mal včas Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 pa sej to je simpl reshitmick, ki je najvechji goflator dobi recimo na razpolago 5 (pet) postou dnevnoche jih ponuca za lajat name al pa na bobnarja, za pecat pichke al pa kej druzga je to pach njegov blemmi si bomo pa tut oddahnal zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa sej to je simpl reshitmick, ki je najvechji goflator dobi recimo na razpolago 5 (pet) postou dnevnoche jih ponuca za lajat name al pa na bobnarja, za pecat pichke al pa kej druzga je to pach njegov blemmi si bomo pa tut oddahnal zlomk po mojem definitivno aiwa vodi tule, ni pa jasno sam ona, dalec od tega, je kar par takih kalibrov.Eni mislite, da ste na onih kaj so ze msnjih al kaj... 1x sem postekala, da najbrz zato tko debatirate eni..Nc od nc, sploh ne forumska debata, kar tko mal - kaj si kaj delala, a gres kaj ven pa tak... kar se recimo menis po telefonu al pa, si rpedstavljam, na temle, al pa pac v chatih. Tko da mi gre RESNICNO na jetra vcasih to.Predvsem zato, ker je prakticno v vsaki temi to, ce se le kdo najde za pink ponk furat nazaj. Tko da, thanx, Michelle, za support... In ja, nihce ne opazi tega, pol moram se not v temah tezhit! :xx!: Vsakic znova. Sam za en dan postekajo. Pol pa dalje, se ne pustijo motit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam za en dan postekajo. Pol pa dalje, se ne pustijo motit. kwa s pa ti prouzaprou kle za ena, deb se ti folk pustu motit zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Mogoče je tole eden izmed razlogov, da me ne potegne več na forum..tako zelo kot včasih. Dve strani mežikcov, hahljanja in poljubčkov..in potem pomislim. Ma dajte se že dol pa roka...in potem povejte podrobnosti...mogoče jih bo kdo rad prebral. Sicer pa - če pogledaš - chat x krat sameva..tudi teme posebej zato nastavljene..Zdaj bom ena težakarica izpadla...ampak res folk...špar program malo vključit..(to govorim jaz, ki že tri leta nisem do lunatka prišla Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Men se zdi, da je cisto prevec teh tem; caffe della luna-lunina kavarna, salon, gremo nabijat poste, dnevne cvekarije, PR ZOBATIH KURAH... Pa sej naprimer v dnevne cvekarije še grem velikokrat ( po resnicni povedano, ko mysti notr, da pofirbcam, ce mi ne odgovarja na OS-je). Sam tko nasplosno so tipicne teme za te pogovorcke, pa ful jih je..prevec pol pa se za spemanje, o pocutju, pesem pocutja, poljubcki... Me pa itak kdaj zanese, zato mam slab feeling, se posebaj v telovadbi (ker sem pac psiho ) Men se zdi, da eni prav poskusajo podirat rekorde s posti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 ja, mene je na začetku tudi kar zanašalo in sem "nabijala" poste, ker sem pač noter padla ...je pa tudi res, da se včasih počutim kar malo izgubljeno, ko berem "intimne lokalne fore", ki jih nočem štekat, ampak se želim prebit do tistega kar bi me zanimalo in včasih odneham.... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2005 ja saj.. sam to se je tko razpaslo, da se prakticno ne da vec zajezit tega. ce gre komu najbolj to na zivce, sem to ziher jaz (vse te teme bedaste poljubcki in vse, kure in tko, ker je ze itak cvekavih tem dost in clo v zdravju se brezveznarije cveka in kar nekaj vtika v tri krasne ). sam ko se cloveku ne da skoz tezit v lajfu pa bit mat pa tak... :xx!: jaz sploh ne stignem vec... pridem v kako temo, pa grem par strani nazaj, pa je od enega dneva, pa sam dva se pogovarjata cist nekaj desetega...iz ene butaste tud vljudnosti kao vcasih, da je treba do nezavesti se it tale pinkponk butast. ampak nic ne zalezhe.... cez en dan ISTI spet stepcajo vsevprek.kaJ Naj pol? xrolleyesx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak nic ne zalezhe.... cez en dan ISTI spet stepcajo vsevprek.kaJ Naj pol? xrolleyesx nimash kejzavijesh z ochmi .....pa pomislsh: "Matr...a je folk tak tut u RL" zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 hmmm..., zanimivo... tema ima naslov CHAT.... bi clovek mislil, da bodo cvekaci navalili v njo... pa nikjer nikogar ... res je motece tisto cvekanje med dvema na parih straneh... pa se plac zaseda po nepotrebnem, kar, ce drugega ne, nekako ni fer do gostitelja ... mal, hmmm, kako bi rekla, nekaksnega bontona ali obzirnosti ali nekaj takega no, bi bilo dobrodoslo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm..., zanimivo... tema ima naslov CHAT.... bi clovek mislil, da bodo cvekaci navalili v njo... pa nikjer nikogar ... res je motece tisto cvekanje med dvema na parih straneh... pa se plac zaseda po nepotrebnem, kar, ce drugega ne, nekako ni fer do gostitelja ... mal, hmmm, kako bi rekla, nekaksnega bontona ali obzirnosti ali nekaj takega no, bi bilo dobrodoslo in potem nekomu nekaj odgovoriš in imaš kr mal slab filing... in Tine, ki uleti z linki na novo odprte teme se ne upošteva - uleti zaradi informacij, ki jih teme že vsebujejo,ampak čveka se lepo naprej v novo odprti temi, verjetno noben niti ne pogleda kaj je za eno čudo to, kar je tina prilimala ... 3 teme so odprte o pesmi počutja, verjetno je ta tretja odprta zaradi tega, ker imajo drugi dve že toliko strani, a posta se v vse tri;) mah ja, čudni dnevi, sej bo boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.