Skoči na vsebino

CHAT

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>

3 teme so odprte o pesmi počutja, verjetno je ta tretja odprta zaradi tega, ker imajo drugi dve že toliko strani, a posta se v vse tri;)

mah ja, čudni dnevi, sej bo boljše xsrcx

aha vidis to je pa moja 'napaka', ker sem pozabila skenslat ostali dve... ocitno...

a glih zato... mal namignem, da bi blo fajn ce bi bla nova tema, ker ima stara recimo 150 strani, no pol je pa nova 'in', pa ni stare vec na broju, da bi opazila in zbrisala...

No pol se vmes pojavijo komentarji na vse tri, ko me glih ni okol al pa ne opazim.

ja, in tole ignoriranje linkov na obstojece teme... :||

mislim saj je res tecno... kar eno temo nekaj osvezevat, ko0 so zadnji komentarji morda glih 6 strani dialogov 'kaj bos pocela' in 'komaj cakam da te vidim' staf...

ampak glih to razbije - in pol glih s tem nazaj zalaufas temo...

saj, isti bodo pol z istim uletel tud v novo temo...

zacaran krog.

xrolleyesx :o|o:

ampak ocitno je prepomembno za chat... ker je fajn, da vsi skoz vse bulmo.

ne, bunili se bodo isti, da nekdo nekje nekaj... jih pa moti... glih ene dva posta tam nekje. x:o)x

jaz pa cist shizim na ostale nebuloze. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>al pa das tisti gumbek za "nove teme" stran; pa kdor hoce novo temo odpret, te lahk vprasa kam naj napise... je tudi ena moznost...

ni sans, a mislis, da mam cajt se za to, sem pa ke os-i in tole, 16 osev da se zmenmo, hvala prosim in vse tole... :D ;)

Poleg tega moram razmisljat pol, kje je ze to, pod kaksnim naslovom, da mal usmerim, pa razlagat po moznosti, zakaj ne oz. zakaj kako drugace...

Velik ljudi je... ne znajo vsi uporabit iskalnika (pa je cist simple, res ne stekam, da je lohk kak problem) itd.

pa vsakdo se kdaj zapricha in se gre tale pinkponk mal...

sam kar je prevec je pa prevec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja, ce je pa to tako, da ne zivis od tega, potem je pa res neizvedljivo.

V moji naglici sem prebrala moderator in napacno sklepala, da je moderirano... sorry, sem izhajala iz napacnih predstav

Pa jaz sem probala z iskalnikom s kljucnimi besedami ali delom besed in zvezdico, pa pri meni ne gre... nic hudega...

Sicer pa, tudi nisem clovek za v chat  x;)x

ce se je potrebno s kom kaj pogovoriti grem v OS ali na messenger...ce pa me kdo javno napade, ga pa nazaj, ni kaj  x:Ix

Tko, zdaj pa moram se malo delat.

Lep dan zelim...

x:)x

saj izvajam to, kljub temu da je neizvedljivo, saj imam skoz nekaj, vecine pa vi itak ne vidite in ne veste.

ja, forum pa ni edino, kar je za pedenat na LN.

In LN ni edino, kar se pedena, ker mora vsakdo se kaj jest tud pa tak pa kaksen rachunchich placat v lajfu. :|||

menim, da ce hoces v eni trgovini poiskati en oddelek, nikakor ni treba direkt k shefu v pisarno, niti sploh ni nujno, da moras prodajalko ali zaposleno vprasat.

Po mojem ti nakljucni obiskovalec prav rade volje pove, kje je oddelek s perilom. ;) :)

Ce ze nisi znal razbrat s table, kjer pise, kje so posamezni oddelki.

Zvezdice ne rabis pri iskanju, sem ti ze zadnjic rekla, najbrz ravno zato nic ne najdes.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja, ce je pa to tako, da ne zivis od tega, potem je pa res neizvedljivo.

V moji naglici sem prebrala moderator in napacno sklepala, da je moderirano... sorry, sem izhajala iz napacnih predstav

x:)x

sam marsa to pa res....glede na to da nimaš kej bol pametnega u lajfu za počet, bi pa res lohk vse tole pedenala.....za vseh 4000nevemkokše članov....šalamala.....si umisliš tole pol se pa zgovarjaš neki xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

ma jaaaa....sami izgovori so je....pol ga pa po metelkovi zhura, namest deb tole rihtala x:Dx  x:Dx

zlomk x:Dx

x:Dx x:px Kok mim od mene, a ne. :D

Picasso

• 7 months later...
vas vabim, da ko si zelite klepeta z dolocenimi osebami, preprosto uporabite klepetalnico (poleg OS-ev, ki jih itak uporabljate tudi tisti, ki na forumu sicer ne sodelujete ali pa zelo zelo redko oz. nedejavno).

x:Dx x:o)x x:Dx Nobenega zanimanja za tole, same resne debate so vedno, nič chatanja x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

x:o)x aha, se je ful ircal spet, me ni blo nic gor, nic opazla, hvala ker si semle diskretno civknila in itak so te jasno zignoriral in najbrz dalje ircal. x:o)x xrolleyesx

Picasso

• 5 months later...
Pridete vsi ponočnjaki, ki ste še online na CHAT x?x x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...