Skoči na vsebino

pomagajmo Stojanu SVETU - STOJČIJU

Recommended Posts

Pozdravljeni lunatiki...

vabim vas , da si ogledate stran Sončeve Pozitivke , kjer poteka akcija za Stojana Sveta - Stojčija...

Stojan že par let piše članke , prispevke , pesmi in komentarje za to stran , sodeluje na svetu pogovorov , v časniku Mladina kot komentator in je bil tudi predlagan za sončno osebnost lansko leto...

Sedaj je v hudi finančni stiski in ni na nas , da razmišljamo , kako in zakaj , ker se to lahko zgodi jutri tudi vsakemu od nas.

On je z nasveti in modrostjo pomagal marsikateremu in sedaj imamo tudi mi priložnost dokazati , da duhovnost niso le lepe besede , temveč predvsem dejanja...

ko je nekdo v stiski , potrebuje pomoč , četudi ga ne poznamo ...

veliko nas je in če vsak pomaga z malenkostjo , bo več , kot dovolj.

verjamem v ljudi dobre volje in odprtega srca ...

pridružite se nam v tej akciji , saj se on zavzema za iste cilje , kot mi...

nikoli ne reci nikoli...naj se izkaže dobrota in nesebičnost ...

pozdrav vsem ljudem , dobre volje :palec:

SFINGA

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 139
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

sm shou pogledat.... :xx!:

kwa...a zej bi pa zhe vsak k po netu blagoslove tala hotu met status umetnika :xx!:

pa nekak ni glih opisu zakaj ma izvrzhbo.... x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Žal, sem se odločila, da bom ta mesec pomagala mamici, ki je vsak dan pri svojem bolnem otročku na onkološkem oddelku pediatrične klinike. Pa naslednji mesec tudi, pa še mesec potem.... :o|o: xrolleyesx

Takšnih apelov kot je takšen, pa ne maram.... :xx!:

Od svojega 17. leta zelo vidno ustvarjam na razlicnih umetniskih in drugih podrocjih.

Imam za sabo kakih 6, 7 projektov (plosce, kasete) kot glasbenica, nadalje kakih 4, 5 kot gost, bodisi ilustratorka ali pevka (med drugim sem se kot pevka in ilustratorka, gostja Borghesie, pojavila na MTV-ju ze pred vec kot desetletjem).

13 let izdajam lunin koledarcek, v tem casu sem se 6 ali 7x selila, pisem, risem, nastopila dvakrat na novem rocku (1x kot pevka in drugic kot basistka, bobnarka in kitaristka), enkrat na drugi godbi kot pevka, na vecih mednarodnih kompilacijah (ZDA, Fra..) in edina slovenska predstavnica sem bila leta dva pa tri za multimedij na mednarodnem festivalu mesto zensk.. imela sem pa 6 samostojnih likovnih razstav sicer. Predstavljala slovenijo na mednarodnem mediteranskem festivalu. Bila snemalka v video skuc produkciji, imam narejen snemalni tecaj.

Imela prvi in do sedaj edini povsem zenski bend.

Ze 5 let ustvarjam na netu, brezplacno se mecem ven.

Drzava in nihce mi ni nikoli ni dala niti ficka, za flat nama je vedno zmanjkalo tock, statusa umetnika ravno jaz nimam, ker ustvarjam na tolikih podrocjih, da kar vse pa ne mores bit ali mi pac pri vsaki tocki nekaj manjka.

Ce si kdo zasluzi umetniski status, lahko brez lazne skromnosti recem, da sem to jaz.

In ga nimam.

in mi dol visi zanj, ker se moram pac znajti.

Vseeno pa zelim Stojciju da bi se mu cim ugodneje resilo in da bi se spomnili nanj tisti, katerim je velikodusno pomagal ali tisti, ki jim je blizje njegovo delo, kajti jaz denimo prvic slisim zanj! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa zelo prav si napisala. :palec:

Nikoli nisem in ne bom razumela umetnikov, ki zaradi lakote umirajo v podstrešnih mrzlih sobah.... :o|o:

Sicer pa je vsak lahko umetnik. Jaz tudi imam več zvezkov svojih pesmi, novel, v les izžganih slik in še mnoge druge "neumnosti". Ampak sem že tam pri petnajstih pogruntala (pa sploh ni bilo težko), da od tega ni kruha... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Sedaj je v hudi finančni stiski in ni na nas , da razmišljamo , kako in zakaj , ker se to lahko zgodi jutri tudi vsakemu od nas.

Pozdravljen/a SFINGA,

Stojčijevo težavo sem že zapazila na Pozitivkah pa me žal ni prepričal. Tako kot me ti nisi prepričal s tem stavkom, da ni na nas, da razmišljamo kako in zakaj. Če nekomu dam denar imam verjetno pravico vedeti zgodbo, ki je za tem in imam pravico razmišljati o tem kako in zakaj. In Stojčijeva zgodba na Pozitivkah je zelo kratka in za mojo presojo neprepričljiva. Moraš vedeti, da smo ljudje sicer naivni, kar se je izkazalo pri Rdečem križu in še kje, ampak stvari se spreminjajo.

Vsekakor pa se strinjam tudi z Marso: Vseeno pa zelim Stojciju da bi se mu cim ugodneje resilo in da bi se spomnili nanj tisti, katerim je velikodusno pomagal ali tisti, ki jim je blizje njegovo delo, ...

Pa lep pozdrav!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Nikoli nisem in ne bom razumela umetnikov, ki zaradi lakote umirajo v podstrešnih mrzlih sobah.... icon21.gif

Sicer pa je vsak lahko umetnik. Jaz tudi imam več zvezkov svojih pesmi, novel, v les izžganih slik in še mnoge druge "neumnosti". Ampak sem že tam pri petnajstih pogruntala (pa sploh ni bilo težko), da od tega ni kruha... icon_smile_wink.gif

jaz pa take umetnike popolnoma razumem. ( tu ne govorim zdaj o stojciju).

da je vsak lahko umetnik je tudi res.

biti dober umetnik in prezivljati se s svojo umetnostjo sta tudi lahko dve popolnoma razlicni stvari.

vcasih zelo neodvisni od tebe, kot marsa in se marsikdo dobro ve.

da ne gremo zdaj v debato, kaj je dobro in kaj ni...

hocem reci: stojan svet se je odlocil, dela kar dela in tu nikogar nic ne prosi...

ga sicer ne poznam, sfinga ocitno ga in mu zeli pomagat...mu zelim dobro in srecno.

x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

:2src: dragi moji lunatiki...

sama sem na luninem netu , že nekaj časa , kot SFINGA...in na soNčevih pozitivkah ...kot ARLENA-

tam imam možnost objave svojih člankov , pesmi in komentarjev ...

Stojana poznam od tam , iz sveta pogovorov in srečali smo se tudi osebno...

večina ga sploh ne pozna in vendar je lansko leto bil skoraj izbran za sončno osebnost leta...in že leta se ukvarja z duovnostjo ...piše pesmi , članke in komentarje.

veste , malo umetnikov prodre in so res upešni , še več je tistih , ki bolj životarijo..tako pač je..

ko si uspešen , te poznajo vsi , ko se situacija obrne ...ostanejo le redki ...saj to vsi poznamo , mar ne?

ne , ne poznate ga in nisem nameravala da ta apel za pomoč izzveni , kot neka zahteva...bolj prošnja za mogoče malo dobre volje....

preprosto , človek rabi pomoč , da ga ne bodo vrgli na cesto sredi zime...

in , čeprav je to neznanec ...ga bo zeblo in trenutno sredstev za

pokritje stroškov stanovanja...in za življenje

ureja neke svoje pravne zadeve , a te še niso v izvršbi in tako ne more sedaj do sredstev , ki jih potrebuje...

ja, to se ne tiče nikogar od nas ...vsak od nas in tudi jaz sama imam iste ali podobne probleme ...na finančnem področju ...to je tudi moja izkušnja

in vendar se lahko odpovem škatlji ali dvema ...cigaret in mu pošljem to malenkost...

ja, včasih , če si lačen ...je že malenkost dovolj , da preživiš...

ne razumite to , kot igranje na strune vaših čustev ...vem , da ga ne poznate in da imamo vsi slabe izkušnje glede dajanja podobnih prispevkov ...tudi jaz sama ...

vendar njegovi znanci ne vemo , kako bi mu drugače pomagali...

in tudi to je eden od načinov ...

in , če bi bil to nek znanec ali neznanec in luninega neta , bi ravnala enako...

in včasih zadostujejo tudi dobre in iskrene želje , ker sem prepričana , da se tudi te nekoč uresničijo......saj nihče ni osamljen otok...vsi smo povezani...

sama sem storila , kar je pač v moji moči in ne zamerite , ker sem objavila ta apel...

čutila sem , da moram nekaj storiti...

ker mi ni vseeno ...že tako je preveč nesrečnih , osamljenih in lačnih ljudi ...za katere ne morem storiti ničesar drugega , kot da jim pošiljam dobre misli...in sočutje...

...pozdrav za vse

:2src: in ...verjamem , da so prijatelji zato , da si pomagajo in v dobrem in v manj dobrem...KO NAM JE HUDO...

SFINGA

<{POST_SNAPBACK}>...

večina ga sploh ne pozna in vendar je lansko leto bil skoraj izbran za sončno osebnost leta...in že leta se ukvarja z duovnostjo ...piše pesmi , članke in komentarje.

veste

Hm, ja, OK, ampak to je to, pise clanke, pesmi in komentarje?

A zato je bil v izboru?

Cudi me, kako to, da ni bil potem se kdo drug v tem izboru...

in , če bi bil to nek znanec ali neznanec in luninega neta , bi ravnala enako...

Veliko znancev LN tako podpira (upam pa, da ne objavlja podobnih apelov na drugih straneh).

vem pa, da si hotela dobro in lepo od tebe. Res je, ko si v badu, ti vse pomaga, samo je pa res tudi to, da jaz recimo sem prodajala tud svece na trgu. da nismo gagali.

... in ne zamerite , ker sem objavila ta apel...

čutila sem , da moram nekaj storiti...

ker mi ni vseeno ...že tako je preveč nesrečnih , osamljenih in lačnih ljudi ...za katere ne morem storiti ničesar drugega , kot da jim pošiljam dobre misli...in sočutje...

...pozdrav za vse

:2src: in ...verjamem , da so prijatelji zato , da si pomagajo in v dobrem in v manj dobrem...KO NAM JE HUDO...

Nihce ti nicesar ne zameri, jasno, pac pa ti ne zameri, ce na napisano dobis odziv.

Imam frendico, ki je slikarka, tezave, brez elektrike bila po vec mesecev parkrat.

Ona v svojem flatu, midva v podnajemu, jaz furala razstave, koledarcek, net... slogala za cash, da ficki, a ne - ona slikarka, ne bo sla v sluzbo, ji je bilo pod.

verjamem, samo nekje je treba dobit denar - glede na to, da sem jaz tud umetnik, pa mroam delat druge stvari, ne morem se jaz tebe mecenirat (kar sem seveda jo, potem pa sem ugiotovila, ne samo da sem bebo, da se dajem potuho skoz, pa se mi je uprlo in nimam vec stikov)..

zadnjic gledam na tv debelo, ko nek tip junky looka razlaga: ne da se mi zjutraj vstajat in zato sem glasbenik - al nekaj tacga.

Kwa bi ga v rit sunila, modela! :xx!:

Odtod tudi zelje po STATUSU umetnika - za slo folk je umetnik to, da ima status - in to je to... xrolleyesx

Sistem - pesmi zna vsak pisat.

In 'ze vec let se ukvarja z duhovnostjo' - kaj pa naj bi to pomenilo?

Se vedno namrec ne vem, kaj tip pocne - se da kaksno njegovo delo tudi videt?

Mislim ne komentarjev, teh imamo tu po 20.000, mene zanima kaj konkretnega, kar je dal, njegov doprinos, ce naj bi se ze podeljevalo ne vem kaj, obstajajo najbrz kaksne reference...

ce pa naj mu pomagam zgolj kot cloveku (in ce itak ne zvem nobenih okoliscin, referenc, tudi ce me slednje zanimajo), je dovolj - pomagajte mojemu prijatelju, ki je v stiski. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Točno tako...POMAGAJTE MOJEMU PRIJATELJU, KI JE V STISKI...

S tem se strinjam.. x^x ...da pa bi kr tako, ker piše pesmi, članke, komentraje...dobil status umetnika..halooooo x?x

In ...zelo mi je žal...ampak na te finte, da ima nekdo ene pravne zadeve, pa bo pozneje prišel do keša...pač ne padam ...več... x;)x

Ukvarjanje z duhovnostjo...ja, lepa reč...samo včasih pač to ni dovolj...in je treba tudi kaj konkretno narediti...za kos kruha...

Imam eno frendico, kiparko...ki je prišla pred leti na firmo..in predlagala, da ji doniramo eno kr konkretno cifro... :eek: ...je rekla, da si ej izračunala, če najde 10 firm...lahko kupi eno fajn hišo v centru mesta...in bo imela dobre pogoje za delo... xrolleyesx

saj nočem primerjati...in želim vse dobro..in naj tole reši... :detelca: ...samo tale zahteva po statusu umetnika mi je mal mim...

Astra

Per aspera ad astra

Nimam statusa umetnika. :xx!:

Ze par let pomagam ljudem v stiski z nasveti, pogovori...

Tudi z duhovnostjo se ukvarjam...

Pred casom sem se znasla v hudi financni stiski. Ni na vas, da bi sodili, zakaj je do tega prislo...da bi pomagali, pa tudi ne ... Aja...se vedno sem v financni stiski. :xx!:

Aaah..dost nakladanja...sploh ne vem, kaj je prav in kaj ni. Obicajno mi ljudje, ki jim pomagam, ne pomagajo...pomagajo mi eni cist tretji... da se ob tem zahvalim enemu mirku in enemu janezu... ta dva sta mi svoj cas priskocila na pomoc in mi posodila nekaj kesa...ki sem ga potem vrnila z obrestmi..zdaj naj se pa ze odpre nebo in mi vrze tistih par miljonckov evrckov...

Ziveli!

Dum spiro, spero.

ja...vem , da prodaja neke vodne filtre ...in da ta zadeva ne gre preveč dobro v promet in piše za razne revije...Mladino...

Mogoče je premalo pozornosti posvetil resničnemu življenju in se je preveč orientiral na meditacije...je učenec P. Rawata in pomaga pri predstavitvah njegovega učenja...volontersko že leta...

Marša , mislim da si prav napisala ...to bi bilo bolje zvenelo , kot pomoč sočloveku...

Vem tudi iz zanesljivih virov , da dejansko poteka postopek , v katerem mu bo vrnjeno zemljišče v Strunjanu in vrednost le -tega , vendar se ti postopki ponavadi znajo zavleči.

Mislim , da je privržencev P. Rawata v Sloveniji okoli 1500 in nekateri od njih tudi pišejo za Pozitivke ...o nesebični ljubezni do sočloveka in velike besede o sočutju ...

In vendar - kar naenkrat ni nikogar...besede so se izgubile v vetru...ko so potrebna dejanja ...mnogokrat izgine tudi t. i. duhovnost

Sama imam svojo Pot in nisem pod okriljem nobenega mojstra ali ustanove...tako , da ne vem , kam so se ti njegovi prijatelji porazgubili...

Imela sem priložnost , da ga spoznam in ne morem vam reči , da ima karizmo , ki bi spreminjala svet ...mogoče se le v tem svetu celo ne znajde najbolje ...

to niti ni tako pomembno...

sedaj pač vidim le človeka , ki ga bodo vrgli na cesto in potrebuje malo pomoči...

Seveda pa ne podpiram takih ljudi , ki se ne znajo postaviti na svoje noge in samo pričakujejo od drugih , da bodo vedno urejali njihove zadeve...

Pričakujem pa, da si bo z malo pomoči znova uredil svoje življenje in poskrbel potem SAM ZASE.

In , če me nekdo prosi za pomoč ...ne morem odkloniti, ker vedno pomislim , da bi se kaj takega lahko primerilo tudi meni...

vsak pa pri sebi najbolje ve , kaj čuti in kaj ne in prav je tako...

nikoli ne bom vprašala otroka , ki je lačen , kaj je naredil za ta svet , ampak mu bom dala hrano...

tudi Stojana nisem spraševala in nič ni naredil zame osebno , a je prijeten in prijazen človek in pomagati mu želim ... kot vsakemu človeku , ki je v težavah ...

brez da bi zahtevala povračilo...

pozdravi vsem :2src:

SFINGA

Oona, ze parkrat sem opazila tole, pa ker vem, da se ukvarjas takole s cim, zakaj ne das kakega oglasa? Za kaksno uslugo? nekaj pa je le...

In do necesa sem ze davno prisla - tisto, kar imas ti, TOCNO nekdo rabi. Na tocno tak nacin.

Jaz velik stvari v lajfu primerjam s stopanjem.

In pravim - vsi bomo dobili stop. x^x

ker en gre v NM, en pa v CE, en te ne pobere, ne sljivi, pa nic. En pa ustavi, pa ti da filing, pa kljub temu, da ne gre v tvojo smer... vsaj opazil te je, SI - obstajas... Eden za v tvojo smer pa bo slej ko prej naletel. x8Dx

Drz se! xcrossfingx

Picasso

Sfinga, saj sem ti rekla - to je zelo lepo in vse hvale vredno! :palec: :palec:

Ampak kot ti, tudi jaz takoj pogledam vase... tako pri kritiziranju... hm, kaj pa ce jaz tud to pocnem?

Kot tudi pri situacijah.... hm, kaj pa jaz, ki veckrat gagam, pa je duhovnost vselej izpuhtela, prav tako, s tem da meni ni bilo nikoli mimo ali pod fizicno delo, garanje... ali karkoli...

Torej ne glede na nic, energetski vnos je vedno pomemben.

Poleg tega pa mi ze v osnovi ni vsec, da se postavlja tako...

Konec koncev se tule odpira tema, da naj se pomaga nekomu (drugemu), ki nekaj dela za ljudi.

A jaz sem pa javna socialna ustanova?

Odkod pa mislis, da se financira LN?

Gre pa se za en vidik - sposobnost prezivetja.

Ali si lahko duhoven, ce nisi sposoben preziveti?

Jaz svojo sliko cenim 100 jurjev recimo tudi... ja, ok, halo?

Moj problem, saj je moja.

Bom pa nekaj naredila za 3 jurje... 3 jurje na 3 jurje - ajdov kruh z orehi. ;)

Umetnik je tudi garanje. Je pot. Da ne govorimo seveda o duhovnosti.

Kristus - je malo pojokcal, pa so mu k nogam prinesli?

Ne, zastihali so ga, ker je dobro hotel... se je pritozil, je jamral?

Menim da ne - smilili so se mu oni - ker ne vidijo.

Ce ne stekas nekaterih pointov v lajfu, mi ne mahaj z duhovnostjo (ne ti, kdorkoli, clovek).

Duhovnost je lajf. To pa je tudi, da si kdaj brez casha.

Midva sva osebno pustila v mercatorjevi trgovini (na puf, je rekla prodajalka, saj smo vsi ljudje, bomo skup drzali - delala je prekrsek, da je pomagala, 'neduhovna' mercatorjeva prodajalka), ker sva bila sestradana, pekla sva sama kruh, ker je bila moka cenejsa ali je bila na broju od koga, da so frendi prisli od doma, siti, s toplega, pa rekli, o, specialiteta, pa smo se tega delili, no problem... ampak... na koncu koncev te moti, da si bebo... do sebe, zaradi samospostovanja...

Za kurjavo sla v gozd po veje, 'frende', ki sem jih vsak dan gostila cele dneve, sem cakala en teden, da so me peljali (bila brez avta in telefona, mobijev se ni bilo), ker 'se imajo za ucit in nimajo casa'. Jaz pa sem na betonskih tleh z dvema ponchema in v lesenih coklih s trojnimi stumfi cepela ob kaloriferju in se tresla, zaradi vseh teh pogojev staknila revmo hudo, ko se selila, ti sment, ravno niso imeli casa, ko pa doseljena, na zur pa so vsi prisli...

Lajf je point - in kako se znajdes v njem.

Ce ne znam zivet, ne morem ucit zivet.

Picasso

xrolleyesx ja, Marsha...strinjam se s teboj..

sama tudi delam in tudi ponoči in sobote in nedelje in nič mi ni poklonjeno...vem , kaj pomeni biti tukaj in zdaj in kaj je odgovornost zase in za svoje življenje.

Z samorazvojem se ukvarjam aktivno že 20 let in prav nič ne podpiram ljudi , ki igrajo žrtve ...sami pa ne store nič , da bi se stanje izboljšalo...

Tudi sama sem že doživela situacije , ko ni bilo prijateljev ...ko sem jih potrebovala...

a ne bom izhajala iz tega ...

mislim , da ne morem pomagati vsemu svetu in vsem in da včasih tudi sama potrebujem malo pomoči...a sem včasih preponosna da bi prosila

če lahko pomagam , bom , če takrat tega ne čutim , pač ne...vendar pa ne bom obsojala nikogar , ki se mu lahko to pripeti ...

razlogov je lahko na tisoče in mnogi so tudi sami odgovorni za stanje , kakršno je...in se jim ne da pomagati

nekateri pa so tudi žrtve nesrečnih okoliščin...

ja, kako vedeti , kaj je kaj ...je res težko

sedaj se ne poglabljam v njegovo življenje , katerega niti dobro ne poznam ...

vidim le nekoga v stiski...ki bo kmalu na mrazu in lačen...jaz pa na toplem in ...postane mi težko....

v službi , ki jo opravljam se vsakodnevno srečujem z ljudmi v stiski in težavah , in ki so še bolni ...

tudi z ljudmi iz dna družbene lestvice, klošarji in pijanci ipd. ...ki se jih ne da spremeniti...ker tega nočejo sprejeti

in pridejo umazani in pijani in zanemarjeni...

in vendar tudi take umijemo in jih skušamo pomagati , kolikor je mogoče....

delam v bolnici na urgenci in veš , da sem doživela že marsikaj...

odločila sem se za pomoč Stojanu , ker je pripravljen nekaj narediti zase , ko se bo uredilo to s stanovanjem in, ker je prijeten človek , ki nikomur ne želi nič žalega..

in , ker je človek , kot jaz ...PREPROSTO ZARADI TEGA

mogoče mu bo vseeno uspelo zbrati sredstva , da ga ne bodo izselili ...

tudi to je en izmed načinov , da nekomu ponudiš pomoč ...

pozdrav

SFINGA

Guest sstane
Sfinga, pa imaš njegovo soglasje za tako fehtanje. Ne verjamem, da bo prav rad prebiral te razprave, če slučajno zaide sem :o|o: :sori:

<{POST_SNAPBACK}>Sfinga, pa imaš njegovo soglasje za tako fehtanje. Ne verjamem, da bo prav rad prebiral te razprave, če slučajno zaide sem :o|o:  :sori:

A je dovolil ta apel? xrolleyesx

na pozitivkah? xrolleyesx

A je skromno a ponosno zdel, zivel, ali je aktiviral javno (internet je javen medij) zadeve?

Torej nima kaj praskat, ce dozivi odziv... vsakrsen..

jaz tudi tvegam, ko napisem... karkoli pac. xcivx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>A je dovolil ta apel?  xrolleyesx

na pozitivkah?  xrolleyesx

Tale:

Pismo STOJANA SVETA:

Dragi moji prijatelji,

Nihče ne more postati takšna, ali drugačna žrtev, če tega sam na tak, ali drugačen način nekomu ne dopusti in jaz sem si to razkošno dopustil. Pisanje mi je pač pomenilo več kot dohodek in skrb za lastno eksistenco.

Težko je razumeti umetnika, razen če tudi ti sam ne postaneš eden od njih. Pred nekaj meseci sem šel na kulturno ministrstvo in jim povedal, da ustvarjam, pišem poezijo in brezplačne članke za razno razne internetne strani in če bi na račun tega lahko dobil status kulturnega delavca, pa so mi lepo povedali, da nimam šans.

Do sedaj je pri nas veljalo v tranzicijski zakonodaji, da je dovoljeno vse, kar ni prepovedano, seveda bi bilo dosti bolje, da bi veljalo, da je vse prepovedano, kar ni dovoljeno.

Srčno upam, da bomo s skupno močjo storili vse, da se tak nepravičen zakon, ki dopušča izvršbe na nepremičninah katere sami stroški izvršbe tudi deset in več krat presegajo vrednost samega izvršbenega dolga čimprej ukine.

Takih primerov kot je moj je v Sloveniji vse preveč na izvršbenih sodiščih.

Vse vas dragi prijatelji, ki ste mi pripravljeni pomagati obveščam, da sem odprl račun pri koprski banki na moje ime:

Stojan Švet

Številka TR: 10100-0038390946

Že vnaprej se vsem iskreno zahvaljujem za pomoč

in dobre želje.

Lep Pozdrav

stojči Stojan Svet

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sfinga, pa imaš njegovo soglasje za tako fehtanje. Ne verjamem, da bo prav rad prebiral te razprave, če slučajno zaide sem :o|o:  :sori:

Soglasje misim, da je Stane. Sem danes govoril s Stojčijem. Hmm. Neugodna situacija, ki po celi črti zadeva slovenski pravni sistem in glede na to je nastal članek v Pozitivkah. V bistvu se lahko vsak med vami v takem zosu znajde. Pač zakonodaja to omogoča, kar pa ni pravično.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...