Sati 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ker nobena ni čista. Vse slo vode so polne pesticidov, na našem koncu je pa še posebno trda voda....ecco Zakaj pa imaš ti pomisleke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Nimam nobenih pomislekov, le radovednost me daje, zakaj ljudje mislijo, da je destilirana voda boljša od trde, mineralizirane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ker imam raje vodo brez mineralov kot pa vodo s pesticidi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 To niso šale. Kaj ne opažaš, da se iz hrane prav načrtno izganjajo minerali, brez mineralov pa organizem ne more zdravo funkcionirati Filtrirana voda in neslane tune, za crknit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 zdaj me pa že indoktriniraš... Saj minerale dobimo tudi drugje. Ali se motim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Cista definitivno ni... ze klor je dovolj velik razlog. Samo ga ni cistilca, ki bi vodo ocistil klora.. Predlagam studencnico.. ki spet ni nujno, da je cista.. je pa ziher bolj cista.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>zdaj me pa že indoktriniraš... Saj minerale dobimo tudi drugje. Ali se motim?Jaz te ne, pač pa globalni market managerji Kje drugje dobiš minerale, kot pa v hrani. Seveda, lahko jih tudi požiraš v tabletih skupaj s sintetičnimi vitamini, toda tvoj želodec ni rostfraj pisker Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ne razumem te sstane. Kaj je narobe s filtrirano vodo? Tej naši vodi pač ne zaupam, ker je večkrat rjava, sploh takrat kadar je močno deževje... Ne bom pa pila ustekleničene vode...če mi voda teče v kuhinji...! Ko sem omenila minerale sem mislila na minerale,ki so v zelenjavi in sadju, ne pa na sintetične...(in jasno v tvoji soli). Sicer pa je, kar je. V nedeljo pride k nam ocenit vodo, potem se bova pa z možem odločila. Zelo je možno, da se ne bo strinjal s tem, ker mu bo predrago... Jaz sem pa že zdaj napol indoktrinirana.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Oj, to mi mal slici na one druge vse zive variante.Ki ti najprej izmerijo, potem pa ti povejo, ce rabis. Pri meni gre pri teh stvareh preprosto za to, da ne sprejmem te igre, tega globalnega tripa.nekak mi ni...nekje pa je - ZAL! - najbrz to celo nujno. Po domace receno - kar frzmaga se mi, da moram tole zganjat (filtri, flasirana voda pa tak).Voda pismu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Nič ni tako strašno, kot si predstavljaš, za Stojčija pa mislim, da ima filtre z aktivnim ogljem, ki pobirajo organsko nesnago, minerale pa pustijo, kar je super. Hočem te le navesti na to, da začneš razmišljati tudi o Zemlji v prehrani, mineralih, ne samo o Soncu, o kalorijah. Mi gre pa res že na živce ta sofisticirana propaganda proti mineralom v prehrani, ki rezultira le v to, da so ljudje bolni in pretežki in da jim lahko prehrambena in farmacevtska industrija potem čim več prodajata :xx!: Samo, ne reci mi še ti sedaj, kot mi je nekoč prijatelj, da je to tudi za moj biznis dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> mogoče , če bi bil ti v njegovem položaju , ne bi imel več takega smosla za humor...sicer pa podpiram humor , vendar je tule malce mimo... a zdej pa zhe karkoli napishem je v naprej jasno de je zajebancijatistle blo jako resno mishljenok sm jst biu ceu let u pizdi zard posla, sm bi clo prostitutek neki cajta (se ve s kom ) 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Se ne ve, povej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> sm bi clo prostitutek neki cajta (se ve s kom ) 666 zlomkou....tralala Se mi zdi da subs-titutek....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi da subs-titutek....... v druzhinska razmerja se pa nebi spushcjhu....klele 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Moram poročat, ker sem glih rekla... Ocenitev vode odpadla, ker se nam v nedeljo ni izšlo...so druge stvari prišle vmes... Sicer pa - dobila vse informacije iz prve roke. "Stojčijev" filter je baje "mercedes med filtri". Sistem sam je sestavljen iz šestih posameznih filtrov, membran in tudi aktivnega oglja, vodo prefiltrira do zadnjega delca, izloči vse bakterije, pesticide, vodni kamen,itd. Zadnji filter baje revitalizira vodo in jo naredi prijetno za pitje.Tak filter baje uporabljajo natovi vojaki - spustiš blatno vodo in priteče bistra voda... Minerali so najbrž tudi "prečiščeni". Moram priznati, da sem res indoktrinirana. Moj mož pa ni. Je takoj izračunal, koliko radensk bi se dalo kupit za ta denar, in je ugotovil, da je predrago...Saj v bistvu je res predrago, vendar mi ta voda, ki priteče iz naše pipe, res ne deluje glih najboljša... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Koliko radensk je pa izracunal? Bi lahko imela eno veliiiiikoooo jezero iz radenske? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 stojchi bi tut lohk radensko prodaju sam....pol neb biu umetnik 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Koliko radensk je pa izracunal? Bi lahko imela eno veliiiiikoooo jezero iz radenske? 1000 radensk takoj, potem pa vsako leto še 150 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>1000 radensk takoj, potem pa vsako leto še 150 z davkom al brez.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> z davkom al brez.... 666 zlomkou....tralala Z Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 166 jurjou za filter :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 cca 10 % manj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Torej ce namesto radenske kupis Julijano.. je to 9 litrov vode an dan.. celo leto.. Ce spijeta na dan 3 litre vode.. mas to za 3 leta.. + vsako leto po 1,5 litra Julijane na dan.. S tem da se vedno pijes le precisceno vodo.. ki meni ne bi prevec teknila.. Ti dam pa se drug izracun... Ce gres za ta denar 2 x na mesec nekam do enega dobrega studenca.. si natankas bistro vodo.. (tisto precisceno blato naj kar nato pije, ce hoce.. ) imas pa tudi lep izlet... Jaz ti ziher ne bi podpisal stroskovne pogodbe za tale nakup.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 Ja, Tjazy, saj razmišljam.... Kje, hudiča, naj najdem čisto studenčnico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>cca 10 % manj... Saj ti pravim, pošlji mu cankarja, pa bo mož sit in ti cela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.