Skoči na vsebino

pomagajmo Stojanu SVETU - STOJČIJU

Recommended Posts

• Komentarji 139
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja, Tjazy, saj razmišljam.... :palec:

Kje, hudiča, naj najdem čisto studenčnico? :eek:  x;)x

Na Gorenjskem jih je kar nekaj.. in tudi na dolenjskem jih poznam nekaj.. eden, 2 km stran od mene.. Ce ga ne najdes nikjer drugje.. blizje, pa pridite enkrat na obisk.. in vam ga pokazemo..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Na Gorenjskem jih je kar nekaj.. in tudi na dolenjskem jih poznam nekaj.. eden, 2 km stran od mene.. Ce ga ne najdes nikjer drugje.. blizje, pa pridite enkrat na obisk.. in vam ga pokazemo..

A cviček tudi tisto vodo pije x:Dx

O, kondicije, no saj je imam kar nekaj, vseen... nisem se cist opesana. :P ;)

Sem sla za stos pogledat, kolk je tam prebranih in kolk je tu.

Pa tam, na 'maticnih' straneh takorekoc. Pa se od tu je obisk, saj pac kliknes tja da vidis za kaj gre.

Kar dobra akcija tole torej tukaj, ceprav imam pravzaprav se vedno pomisleke in mi ni tolk vsec to tu.

Sam pac vseeno privoscim cloveku - se mi pa zdi, da bi poleg casha mroda rabil se kaj... Malo drugacna stalisca, morda.

V bistvu gre za eno tozbo... kako pa sploh vem, da se strinjam z njim?

Ce je tako, sta dve plati vedno.

ce je pa clovek, je pa sam clovek v stiski.

V bistvu nisem spremenila mnenja.

Menim, da je velik vec folka v bolj resnih tezavah, pa tudi delajo kaj dobrega za druge, saj nihce ni samo sebi dovolj.

na neke tozbe se zanasati - kaj pa ce jo izgubi?

In kaj ce jo dobi?

Saj ne bo dozivotno najbrz pol preskrbljen?

Torej, morda bi se vseeno lohk mal drugace zastavilo.

Jaz imam tud par tozb okol, pa a se koga drugega tice to kot mene?

je pa lepo, da ste se nekateri izprsili. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dragi moji forumaši, :)

kar zabavno je bilo prebirati vaše komentarje na moj račun.

Najprej hvala sfingi, da je pobudo za pomoč prenesla tudi na lunin forum in pa seveda vsem ostalim, ki ste me z dobrimi željami podprli.

Akcija je uspela, nekaj prijateljev je nekaj denarja doniralo, nekaj pa mi jih je denar posodilo, tako da je druga javna dražba mojega stanovanja za polovično ceno preklicana.

Zakaj je nastal problem?

Stanovanjska doo iz Postojne, ki je upravnik zgradbe v kateri imam stanovanje, je popravljala dimnike, delavci pa so ves gradbeni material zmetali v dimnike in jih popolnoma zamašili. Ker je bilo to še v kurilni sezoni, se mi je dimnik zamašil in nisem mogel več kuriti.

Pozval sem upravnika naj vendar uredijo zadevo in očistijo dimnik in jim povedal, da dokler tega ne storijo, ne bom plačal računa za popravilo dimnika, ki je znašal 17 000 sit.

Seveda upravnik s svoje strani ni storil nič. Klical sem dimnikarja in sva skupaj znosila ven štiri vedra gradbenega materiala, dimnik pa je bil še vedno zamašen.

Letos po treh letih je zaradi treh dimniških požarov v drugih dimnikih požarna inšpekcija prepovedala kurjenje, dokler se v dimnike ne namestijo jeklene cevi.

Ko so mi mojstri pred kratkim vrtali celo steno, je pod stropom iz zoženega in zavitega dela dimnika padlo ven en kup gradbenega materiala in zraven še celo zidarska kela, jaz pa sem zaradi zamašenega dimnika tri leta zmrzoval.

Stanovanjska doo me je zaradi takratnega neplačila računa tožila, ker nisem imel denarja za odvetnika sem se zagovarjal sam in izgubil tožbo, sodišče pa ni ničesar preverilo.

Nato je Stanovanjska doo sprožila še izvršbo na mojem stanovanju. Zaradi stroška

17 000 sit je prišel cenilec katerega samo cenitev mojega stanovanja je stala

100 000 sit in izvršitelj pa sodni stroški in vse skupaj je naneslo 420 000 sit.

Samo banana mafijske države in njihova sodišča dopuščajo izvršbe na nepremičninah, katerih stroški izvršbe celo deset in večkrat presegajo sam znesek dolga.

Seveda bi bilo pravilno in pošteno sprožiti izvršbo najprej na premičninah in šele nato na nepremičninah, zato bom storil vse, da se taka banana zakonodaja pri nas spremeni.

Takih krivičnih primerov kot je moj, je bilo in je v Sloveniji precej, zato je skrajni čas, da se take nedopustne stvari čimprej prekinejo.

Sam sploh nisem imel namena stvari dajati v javnost, ampak je vse skupaj prišlo ven na pobudo mojih prijateljev, ki so bili seznanjeni z zadevo.

Mogoče za konec še par besed o meni in mojem delovanju.

Poleg poglabljanja vase in pisanja, sem na sebi preizkusil vse vrste prehranjevanja od vegetarijanstva, makrobiotike, presnojedstva in pranojedstva. Imel sem na stotine postov in smatram sebe za tozadevnega strokovnjaka.

Sem prvi Slovenec, ki je tri leta živel na prani. Že več let predavam in svetujem ljudem s področja prehrane.

Lani sem imel kar precej predavanj po Sloveniji o raznih načinih prehranjevanja in vplivih na zdravje.

Imel sem tudi več intervjujev za razne radijske postaje in celo HTV in POPTV.

Moje sporočilo vsem je,

da je vsak od nas znotraj srca energetsko neumrljiv

in da se s smrtjo naša pot še zdaleč ne konča.

V tvojem srcu so tvoja nebesa

in tam je ta najvišja sila,

kateri eni rečejo Bog,

ki se manifestira kot notranji mir in notranja izpolnjenost,

lahko pa tudi kot blaženost.

Zavest blaženosti je danes vsakemu dosegljiva.

Način pa vsak izbere tak, ki mu najbolj ustreza.

Vse lepo pozdravljam še posebej sfingo in andresa, ki ju osebno poznam.

Vsem želim vse dobro in srčen pozdrav. :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...