Skoči na vsebino

pomagajmo Stojanu SVETU - STOJČIJU

Recommended Posts

• Komentarji 139
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

Samo banana mafijske države in njihova sodišča dopuščajo izvršbe na nepremičninah, katerih stroški izvršbe celo deset in večkrat presegajo sam znesek dolga.

:vragec:

juhuhu.....MICK..... x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Dragi moji forumaši,  :)

kar zabavno je bilo prebirati vaše komentarje na moj račun.

Najprej hvala sfingi, da je pobudo za pomoč prenesla tudi na lunin forum in pa seveda vsem ostalim, ki ste me z dobrimi željami podprli.

Akcija je uspela, nekaj prijateljev je nekaj denarja doniralo, nekaj pa mi jih je denar posodilo, tako da je druga javna dražba mojega stanovanja za polovično ceno preklicana.

Zakaj je nastal problem?...

Zivjo Stojci, dobrodosel! :palec: x:)x

Lepo ko si se se sam oglasil in povedal, za kaj gre.

Me veseli, ko je akcija uspela. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tole me pa zmoti - sem prvi..> kako ves da si prvi?

ker je jasno ko je nekdo 'na prani', da to ve ves vesoljni svet? :||

Imamo temo tocno o tem, Stane.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja dragi moji, ko greš na prano to res ve cel vesoljni svet,

kako to, da sem se odločil leta 2 000 oditi na prano?

Tako ali tako sem bil na enem od rednih vsakoletnih postov,

pa so mi v polbudnem stanju prišla na obisk neka vesoljna bitja,

še najbolj podobna marsovčkom, saj veš takimi z velikimi očmi in zelo majhnimi noseki in usteci,

vsi so si bili podobni kot jajce jajcu in so mi zelo lepo v zboru zapeli eno svojo himno,

saj tako je to zvenelo, da sem se od vzhičenosti kar zjokal in me povabili naj grem skoi proces.

Tako sem se odločil in nadaljeval post en teden brez kapljice vode.

Med tem časom sem doživljal čudovite stvari, čeprav priznam, da me je mučila tudi huda žeja, vendar sem ves čas vedel, da imam podporo in da bom zdržal.

Med samimi procesom so se mi dogajale notranje kemično-fizikalne spremembe, večkrat sem čutil kot bi skozi mene tekel električni tok, vendar mi to ni bilo neprijetno.

Ko sem pogledal skozi okno, so se mi skozi oblake prikazovala razna angelska bitja, tako, da sem se moral prav pogledati v ogledalo, če mogoče ne haluciniram in tudi v sebi že vidim kakšno drugo podobo kar sem. Vse je bilo v redu še vedno sem bil takšen kot prej.

Tri leta kolikor nisem jedel, razen pil razredčene pomarančne sokove in tu pa tam pojedel kak sladoled sem se počutil fenomenalno imel sem neverjetno veliko energije, lahko sem ure in ure hodil brez da bi me kaj bolele noge, edini problem, ki me je dajal, da v kolikor nisem bil v gibanju, ali na soncu me je ves čas zeblo, tudi poleti, zato sem se spet vrnil na gosto prehrano, ki vsaj meni daje več notranje toplote. Nekateri drugi, ki so šli na prano niso imeli podobnih problemov.

Upam, da bo tale zapis zadovoljil nekatere radovedne od vas, čeprav je lastno izkustvo glede česarkoli dosti boljše, kot zgodba nekoga drugega.

vsem lep pozdrav :2src: xwizardx xloveyx

še glede vode,

po meritvah trdote, ki sem jo izvajal po vsej Sloveniji, trdota po merilih svetovne organizacije WHO pri nas vsebuje tudi do stokrat preveč kalcija, ki se skozi leta življenja vsebolj nabira na kosteh in ožilju in povzroča tudi osteoporozo, saj zmanjšuje poroznost kosti.

V deželah, kjer imajo mehko vodo, osteoporoze ne poznajo.

Idealno razmereje po lestvici WHO je sedem pri nas pa je nikjer nisem našel pod dvesto.

Najslabše pa so se izkazali vodni viri takozvane "zdrave" vode, kamor ljudje hodijo iskat to vodo v kateri je veliko nesnage in bakterij, ki pridejo na dan šele pri merjenju koagulacije.

Torej samo filter reverzna ozmoza je tisti, ki zmanjšuje kalcij v vodi, ostali filtri so pri tem neuspešni vsaj po mojih meritvah.

Koristen kalcij je tisti, ki ga telo pridobiva iz encimov iz sadja, zelenjave in raznih oreščkov.

lp xcheersx :love:

Guest sstane

Stojči, Apeninski polotok je sam kalcijev karbonat, voda pa trda, kot kamen x:Dx

Da te kak Italijan ne čuje, te bo dal na pranje še za tri leta x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Ja dragi moji, ko greš na prano to res ve cel vesoljni svet, ...
ma, ni nujno, verjamem pa, da zna bit cist gud, ce si na tej stopnji (ze cist etericen). xDDx

Sicer pa se tema na LNF Živeti brez hrane, pa lahko se tam podas svoj komentar, ce zelis, Stojci. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>še glede vode,

po meritvah trdote, ki sem jo izvajal po vsej Sloveniji, trdota po merilih svetovne organizacije WHO pri nas vsebuje tudi do stokrat preveč kalcija..

Verjamem, saj je logicno, ampak samo (drag) filter je way out oz. resitev?

<{POST_SNAPBACK}>Stojči, Apeninski polotok je sam kalcijev karbonat, voda pa trda, kot kamen x:Dx
Saj tu ni kaj dost drugace, ko so alpe.

Picasso

Ja saj sem vedela, da bo sol jasno, sam kako... pa se to izvede, daj, bom kar sama jaz tole... xDDx x;)x jaz rada sama pogruntam kaj, namesto kupujem drago.. verjamem da obstajajo resitve djabe ze na broju.

Picasso

Eh pa kaj, bom pa sama postekala, kot vse... :vragec:

Sem rekla slikarskim frendom, daj me nauc risat, so rekli, sama se daj (sam oni so mi dal vsaj barvice... xscratchx no saj ti si mi dal pa sol xDDx x:px), ko sem lovila enega frenda, ki obvlada tarot, da me mal pouci, je rekel, ma sama se nauci... Ko so hotli neko bedasto teorijo in na flavti zacetke in taksno, ce sem jaz hotla IGRAT klavir, sem se ga bila prisiljena pac sama naucit...

itd.

Sam se materialcek dobim, pa bom sama svoj zobar. :P ;)

Pa ne bi enga filtra zimprovizirala. ;) :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...