sedna 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Razpoka v glavi.Sem kot pajek,ki visi s stropa.Osem očigleda v vse smeri neba.Ha! Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Ha Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :OO!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 da se javim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Jst sem pa čist slučajno uletela, da ne b kdo mislu, da sm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Jaz pa na čase mislim, da sem Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hehe, nataly, bo že boljše Ampak ko smo že pri norcih....Zadnjič me je en NORC prehiteval po desni na avtocesti. Normalno sem vozila (140) in prehitevala celo kolono tovornjakov, ki so imeli (jasno) varnostno razdaljo, on pa slalomira po cesti in ekrat prehiteva levo, drugič desno.Črni BMW - jasno, kdo pa. Zato pa ne maram BMW-jev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Jest pa vem da sem....dokazano...shit! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Hm Tistim, ki ste sami prišli do spoznanja, da ste norci sporočam, da vaše spoznanje oz. vaše ugotovitve niso veljavne, ker če ste norci niste sposobni trezno razmišljati in presojati o svojih sposobnostih.Če pa trezno razmišljate, niste norci. Torej?A ste se že odločili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Nehaj ti s takim razmišljanjem Ker zdaj se niti na zmanjšano prištevnost več ne bom mogla izgovarjat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ne ne, saj nismo! sploh ne... razen če sprejmemo povabilo na kavo v stilu *pizda kje te počakam*. torej nismo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 btw a veste, da je obstajalo društvo norcev? uradno registritano ...so bili kar fletni s svojimi pripetijami po ljubljanskih ulicah. Delali so to, kar so mislili, da bi delali norci...saj ne vem, če res niso bili ...mah meni so bili simpatični Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Fočk!! Dolores, zih je bil kak mafijaš x:Dx Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Pišuka, tud mene je zaneslo v tole temo Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ahh, nč bat, sej nismo mi nori! Vsi ostali so! Zanimiva tema, he, he! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 sami norci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Ja, sej pravm! Pa kolk jih je, ne?! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Razpoka v glavi.Sem kot pajek,ki visi s stropa.Osem očigleda v vse smeri neba.Ha!Zelo Kafkovsko Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Sem se sla pogledat v ogledalo. Hvala bogu, razpok v glavi nimam. Pajki pri meni visijo po kotih, na stropu jih ni. Za oci pa...bom jutri pogledala. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Pred kakšnim desetletjem, ko sem bila še redno zaposlena na banki, sem imela sodelavca, ki ga je malo naokrog obrnilo, in je imel kar nekaj časa težave sam s seboj.... Ampak je po končani terapiji začel mahati s papirjem okrog sebe in govorit: "...jaz imam potrdilo, da sem normalen. Vi ga nimate...." Še danes ga nimam. Potrdila namreč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Sm šou, pa sm prišo, sem pa mislil, da sem odišo, saj tam, k sem prišo, ni blo nje, pa sem odišo tja od koder sem prišo, ker pa tam spet ni blo nje sem se vrno tja, od koder sem prej odišo, pa je spet ni blo, pismo, sem letu nazaj, k mogoče je ona spet tam, od koder sem prišo, pa je vmes prišla, ko sem odišo, ko sem prišo tja od koder sem odišo, sem pa se hiter vrno tja, da bim čimprej prišo od koder sem odišo.......mah, nikak, da jo najdem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Jaz tudi nimam potrdila. Pravzaprav sem vedno bil malo čuden otrok. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 imam nekje pesem o pajku in o tem, da smo vsi zamotani v njegove neštete lepljive jeklene nitke... morda jo kdaj objavim, paše točno sem... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Še danes ga nimam. Potrdila namreč... Leto 1941, vojna.Nemcija, prisilno vpoklicejo v vojsko...tudi Hansa.Ga posljejo direkt na fronto, v prve bojne vrste.On pa nekega jutra, odvrze pusko in zacne pobirati vsak list, ki ga najde na tleh,prebere kaj pise na njem, in ga potem odvrze.Najhujsi boji, streli zvizgajo po zraku...on pa flegmaticno hodi okrog in pobira vsak list papirja, ki ga najde na tleh, ga pogleda, prebere, odvrze.... To opazijo, ga jasno posljejo k vojnemu psihijatru.Ta ga pregleda, razmislja kaj narediti, pa na koncu napise na list papirja:"Moten, nesposoben za vojsko, odpuscen domov". Mu da ta list v roko.Vojak ga vzame, prebere in ...:"Piz*da, to je papir, ki ga iscem ze od zacetka vojne !!!! " Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.