lia 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Pa to ni ressssssssss.....če podobno privlači podobno....potem se je meni, čist utrgal mam pa že raj, da se nasprotja privlačijo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne. seksualno sem fantazirala long time ago, ko sem imela o čem. zdaj ko mi je vse jasno, mi več ni zanimivo. joj zarad tega ti ni treba med nore it Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Men je pa že marsikdo rekel, da sem nora, pa vzamem to kot kompliment. To pomen, da sem nekaj posebnega, ker sem drugačna od drugih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Evo mene sm že potrdil članstvo! A mam zdej že kr avtomatsko rezervirano sobo v ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 jst sem nora..... O_o Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 toooooooooooooooooooooo vidim da si našla svojo rubriko a js sm prosu za članstvo pa so rekli da tok norih pa spet ne morjo sprejet Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 sej se mi je kaoj zdel da boš slej ku prej sm zalutal... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ne, j ssm tle zarad setsune (izgovor ) sm pršu sam komentirat njen vstop v klub zmešanih....... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, j ssm tle zarad setsune (izgovor ) sm pršu sam komentirat njen vstop v klub zmešanih....... aha ja.... kr dej govor....hehe...... kdo se zgovarja, ha?? pa mimgrede....kk so pa mene sprejel? norost nima meja, sm ti povedla... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHH boš tekmovala z mano kir je bl utrgan? Pazi, konkurenca je huda Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 a je blo res treba posebi temo odpret?pa sej je cel forum namenjen takim zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 ma ja.... to je samo kamuflaža, po moje..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>AAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHH boš tekmovala z mano kir je bl utrgan? Pazi, konkurenca je huda vem sam jst ne odneham......... zlepa ne...pazi!!!! Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 aha....to pa že poznam pri tebi... tisto trmo da si ti najbl nora kao - sva se že pregovarjala okol tega sam js tud ne odstopim kr tko tko da tud ti pazi....... k kokr se spomnim nisi za delitev prvega mesta, nede? Js bi ga delil s tabo, sam ti ga ne boš hotla Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 manj že ne morem bit ku sem.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. maj 2005 Prijavi Deli 29. maj 2005 Better that sex je rekla pilotka in odletela v nebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 je bil napis pri vhodu v eno norišnico VEČINA JE ZUNAJ :!: Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha....to pa že poznam pri tebi... tisto trmo da si ti najbl nora kao - sva se že pregovarjala okol tega sam js tud ne odstopim kr tko tko da tud ti pazi....... k kokr se spomnim nisi za delitev prvega mesta, nede? Js bi ga delil s tabo, sam ti ga ne boš hotla ne...to pa ne!!!!!!!! hrane in prvega mesta nikol ne delim...zato sm prvakinja v ničemer....hehehe zapomn si to hehe Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 za hrano tud ja....... js tle umiram od lakote ti se pa bašeš....pa ne da bi slučajno poslala kšno drobtinico.....že prav - v peklu se vse poplača Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>....... js tle umiram od lakote ti se pa bašeš.... temu se reche KOZMICHNO RAVNOTEZHJE zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja.......ampak to se bo moralo enkrat izravnat......če ne prej, ko bo kozmos umrl, še zadnja zvezda bo ugasnila in energija ter masa bosta enakomerno razporejeni po prostoru - tko da ne bo bo več nikakršnega pretakanja, gibanja, kroženja...... statični konec vesolja Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ... ... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ne ne, ni ta ta še neki miga...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne, ni ta ta še neki miga...... k ne shtekash tist na sredi sm jst....okol pa vse ostalo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 EGOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIST sj ne Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.