Skoči na vsebino

samo za norce

sedna

Recommended Posts

xrolleyesx xcivx Pa to ni ressssssssss.....če podobno privlači podobno....potem se je meni, čist utrgal :wOOt: :blackeye: :huk: mam pa že raj, da se nasprotja privlačijo :OoO: :sniky: :switz:
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 572
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 months later...
<{POST_SNAPBACK}>ne, j ssm tle zarad setsune (izgovor x:Dx  x:Dx  x:Dx ) sm pršu sam komentirat njen vstop v klub zmešanih....... x:Dx  :palec:

aha ja.... kr dej govor....hehe...... kdo se zgovarja, ha?? pa mimgrede....kk so pa mene sprejel? norost nima meja, sm ti povedla... :eek:

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

aha....to pa že poznam pri tebi... tisto trmo da si ti najbl nora kao - sva se že pregovarjala okol tega sam js tud ne odstopim kr tko x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

tko da tud ti pazi....... k kokr se spomnim nisi za delitev prvega mesta, nede? Js bi ga delil s tabo, sam ti ga ne boš hotla x:Dx :palec: xbendx xsrcbumx

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>aha....to pa že poznam pri tebi... tisto trmo da si ti najbl nora kao - sva se že pregovarjala okol tega sam js tud ne odstopim kr tko x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec:

tko da tud ti pazi....... k kokr se spomnim nisi za delitev prvega mesta, nede? Js bi ga delil s tabo, sam ti ga ne boš hotla  x:Dx  :palec:  xbendx  xsrcbumx

:sori: ne...to pa ne!!!!!!!! xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx :eek: hrane in prvega mesta nikol ne delim...zato sm prvakinja v ničemer....hehehe :vragec: xrolleyesx x:Dx x:)x xDDx

zapomn si to hehe x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

za hrano tud ja....... js tle umiram od lakote ti se pa bašeš....pa ne da bi slučajno poslala kšno drobtinico.....že prav - v peklu se vse poplača x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx
cosmic dancer

ja.......ampak to se bo moralo enkrat izravnat......če ne prej, ko bo kozmos umrl, še zadnja zvezda bo ugasnila in energija ter masa bosta enakomerno razporejeni po prostoru - tko da ne bo bo več nikakršnega pretakanja, gibanja, kroženja...... statični konec vesolja xbendx xsmx
cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...