tanaja* 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Men je te tuki tako domace, da skoraj ne morem proc.slk, clk... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 men se rolllaaaa Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 mene pa itak vedno nekaj meče..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 šmooooooooorn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 tukaj se mamo pa zmeraj luštno,ane ane ane Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 JA EETAQ Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 evo za znoret , post mi ni prijel, vroče je... internet počaaaaaasi dela za znoret :xx!: zato grem jaz se kopat in živet vn....... drugače bom znorela... od pasje vročine... :O:in počasnega neta.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 aaaaaaaaaaaaa ql, pol ni problem samo naš počasen server, če mate tud drugi probleme s svetlobno počasnostjo neta... a se greš namakat v jezero, princ(ip)eska? js se grem pa pod tuš Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 mah.... čeprov prihajajo nove stvari... še zmeri za starimi norim.... lalalala .... še vedno nora je že čas da grem svojo pot... čisto ločeno pot... pa kaj ko mi nekako noče čisto uspeti... samo vem da s časoma mi bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 fajn se počutm, malo sem nora zdejle ne vem kdo je že nekje rekel, treba si je upati biti vsaj malo nor... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 27. junij 2005 Prijavi Deli 27. junij 2005 DEJ AIWA NE TOK MAHAT S TEMI RUMENIMI TSCHRKAMI NO...... SI BOM ČIST OČI POKVARU TLE..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 to je lih zato da spregledaš moj post in bereš naslednjega Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 eeeeeeeej lih to ti pa ne uspeva......ne vdam se tko hitro GRRRRRRRR Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 HOPLA, HOPLASEM IN TJA,SKACE... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>HOPLA, HOPLASEM IN TJA,SKACE... dogaja?al DOJAJA zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 HORUK, NA POSKOK! UPS.. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 dons se pa res počutim kot nekdo, ki zavestno dopusti, da ga imajo za norca... mogoče je samo mars na kironu tega kriv torej kakšen bedak sem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 zavestno? jah, če je pa zavestno, je to pol mazohizem...... xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 noraaaa.... baje nisem več tok nora k včasih... men se zdi da sn še bl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zavestno? jah, če je pa zavestno, je to pol mazohizem...... xsmx ja al pa dobrota je sirota ali pa pomanjkanje "jajc" mah nema veze... sicer pa če vem in dopustim se nimam kej žalit ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 Pa, pa parapa, papap, papa, parapapa.....Vsak dan bl nori... Ups... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 1. julij 2005 Prijavi Deli 1. julij 2005 tralala hopsasa dogaaaaaaaajaaaaaaa tam taram popom Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 (popravljeno) jaz sem pa mislil da sem samo jaz norec Popravljeno 2. julij 2005 -> učenik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa mislil da sem samo jaz norec nas je več Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Smrketa: tidam, tidam, tidam... tidam, tidam, tidam... tidam, tidam, tidam... tidam, tidam, tidam... Pehar poln snopsa.... UPS.... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.