child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 ej a nč čez ne steče če je šnopc u peharju.dj rajš kej druzga recimo kej fajhtnga za pihnt Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 seka po glav,js kr ne morm iz svoje glave.bemti kva bi blo fajn nekam it pa kokr da tega lajfa ni pa da me noben ne pozna.po bi pa kr nekam šla pa čist bi se mi strgal :xx!: Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 mal se mi meša... čist sm odštekana dons no sej že skoz... tralalalalalala damtidamtidam lalala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> nas je več a nas je tolk da lahko ustanovimo društvo??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 morda Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 dr.moreno je za sem noter zbasat Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dr.moreno je za sem noter zbasat Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 saj ni nor... da bom sem prišel.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 ja ker resnica boli pa se jo izogiba Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 katera resnica pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 Ravno pravšnji plac zame, ko sem čisto na trnih. Kar razganja me od vse te nervoze, pa bom mogoče res znorela. Prijatelji mi že tako prevečkrat rečejo, da se mi meša in naj se umirim. Pa ne gre, ne morem. Ko se bom enkrat umirila. bo konec z mano. Potem sem le še za odpis. BUMUGLUFRU.... UPS... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. julij 2005 Prijavi Deli 4. julij 2005 mi je ne davno nazaj nekdo resno reku, da imam lukne v glavi, js pa kolkr sem nora sem vzela to kot kompliment! tko, da vsem, ki ste Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 mal se mi meša... pa se zdej počutm domače tukej lalalalala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 ajda,da se ti pridružim Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Jaz sem norka na čase. Sm pa nism! Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 NORA, NOREJŠA, NAJNOREJŠA..........fijuuuuuuuuuuuu pa še mal bol nora.....ja saj pravijo mi velikokrat---->ti si nora ......zakaj že?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 11. julij 2005 Prijavi Deli 11. julij 2005 Sam za znoret, na vreme mislm. Jaz sem nor, nor, pa še bolj nor! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 men se rola... nora sm čist dones uuu lalala hopsasa Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 :xx!: mislm kolk ste glupi sami sebe za norga proglasit ko pa gre kdo res na pregled na psihiatrijo :xx!: mu pa štempelj družba prlep :xx!: kao sej ni čist itd kruto jaz še najmanj nnisem NORA ampak zelo pametna Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 feeling groovy lalalalalalalalalala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.