untitled 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 ja kaj khm khm .... rit pa joške pa cela je dobra :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 nč, najbolš, da jo kr vn povabš....sam je primorka zgleda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 hmm mogoče bom pa res :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 ne verjamem ti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 počasi, da se mi dovol sline nabere Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 ne upaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 ko-ko-ko-ko-ko-ko-ko ko-deeeeeeek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 popuši mi ponos, draga.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 komu ti to? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Ma tu se mi neki Azra dere o nekem fafanju , pa pušenju ponosa pa to, pa sm mislu, če kdo kaj ve o čem to poje...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Dva norca v bolni šnici. Prvi drugemu polira tiča. pa pride doktor mimo in vpra ša norca kaj poč ne. "G. doktor, poliram mu teleskop", pravi norec. Pa ga gleda doktor:"kak šen teleskop neki??? A je vse v redu s tabo???" Pa pravi norec:"Kako da ne... Vč eraj mi ga je zabil v rit in sem videl vse zvezde" Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 25. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 25. julij 2005 Ja, ja...Koli v riti, taksni in drugacni.. opazam, da jih je tukaj kar nekaj takih. Logika krci razseznost misli. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 tralala čist noro Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 i am insane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 tukaj se pa počutim res domače lalalalalala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 torta Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Spet doma roooolaaaa se mi zdeeeeeej čist mal Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Dobrodošla v deževen dan. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 men je super ta deževen dan, počutm se odlično, me kr razganja, nekej bo treba ušpičit Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 hehehe odpičena tema.. za vse odpičene.. pa je že treba vrjet v to, da smo vsi malo nori, kr samo tak lahko preživimo v totem norem svetu.. hehesvaka čast.. ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 A ni fajn bit mal nor? Če s preveč pametn pol težko žviš. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.