aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja men se je pa zdelo zakaj so sami taki nori okol mene ti si ochitno v neki moderni ustanovi...k mate internet ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 ja je res dobr poskrbljeno za nas bolj pametne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Ni slabo bit v norisnici... mas internet, strezbo pa se droge 24 ur na dan... prijatli, cas je da znorim!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 ja kr pridriži se nam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 ha ha ha lahko nočko norčki moji lepe sanje vam želim Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 tralala jst ne vem kje se me glava drži... to bo najbrž... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> tralala jst ne vem kje se me glava drži... to bo najbrž... To je prvi znak ja......verjetno. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Da malo obnovim tole všečno temo... meša se mi od tega faksa... in učenja... že mal čudn gledam Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smms 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 99% ljudi na tem svetu je bedakov, drugi smo v velki nevarnosti, da se nalezemo. by t.wilder tale stric ma še kako prov poraja se vprašanje ... kdo je pa normalen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 js se ponižno javljam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Kaj pa je to normalen Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 pred leti mi je zidar, ki je zidal pri meni rekel..... "šta bi pametni, da nema glupih" Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Pred dobro uro sem dremal na kavču in poslušal en CD z Jugonostalgijo Vlado Kalember Ja ću biti vječno mladi još luđi nego sad... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Jst pa bol prtegnena, kt sm, ne morm bit. No, zdej pa hit pridte kimat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Sem jaz tud tko mislu... pa sem se zmotu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Eh, verjem, alef, pr men je že nepopravljiva škoda storjena. Pa se nč ne sekiram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 začepi ženo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>začepi ženo Ok, bom, samo še eno vprašanje mam zate: A TI ENGA PRŽGEM? Kva s pa nesramen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hja tak smo mi ko se odvajamo... iz ene skrajnosti v drugo... kr navadi se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hja tak smo mi ko se odvajamo... iz ene skrajnosti v drugo... kr navadi se... hmmmmmmmm....kaj nej bi pa to pomenl? A se misl še kdo odvajat, k pol me pa res dolg nov. Kdo vas bo pa prenašal, sitnobe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmmmmm....kaj nej bi pa to pomenl? A se misl še kdo odvajat, k pol me pa res dolg nov. Kdo vas bo pa prenašal, sitnobe! ne ne samo jaz se odvajam od čikov pa alkohola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ne samo jaz se odvajam od čikov pa alkohola Sm se že ustrašla. A od alkota tud? Ja kaj te je pa pičl, poba? Me prov zanima, kok dni oziroma ur boš zdržu! Sej nism zlobna, no. Za čike bi ti mogoče še verjela, sam alko....phja, prov gotov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 hja dobro alkohola nisn pil že 14 dni, no če ne štejem v petek ko sem spil pir pa pol (a to šteje)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Ah kje, veš da ne šteje. Lohk sm pa karakter, pa zmer, ko bom zravn, nom pila alkota, važi? kartolazise.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ja no sej si prejšnji vikend vidla da nisem bil pijan, pa nikjer.... zaj toti vikend pa tud nisem bil nikjer tak da ni panike od alkohola, vidim da tu še ni tak hudo.... kaj se tiče pa čikov tu je pa pakleno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.