Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja no sej si prejšnji vikend vidla da nisem bil pijan, pa nikjer.... zaj toti vikend pa tud nisem bil nikjer tak da ni panike od alkohola, vidim da tu še ni tak hudo.... kaj se tiče pa čikov tu je pa pakleno Ja klinc, če si se neki odloču, pol morš to spelat. Ker ne smeš nam dvojčkom sramote narest! Kam pa pridemo!¨ Ma sej boš vidu, če bo šlo, boš, če ne pa pač ne. Psihično se prepriči, da jih ne rabš. Lohk ti pa tud jst to v glavo vbijem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 a pol se moram kao cel dan s tabo družit... to pa ne bo šlo... rajš si kr zaj čik pržgem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a pol se moram kao cel dan s tabo družit... to pa ne bo šlo... rajš si kr zaj čik pržgem Lohk pa obrneva...če novš nehu kadit, se bom v Ruše preselila. Ja, tko bo definitivno bolš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 pizda zadaj pa že izsiljuješ... fu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Sej veš, kaka sm. Že pakiram! Brm, brm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Kolk fajn, da je ta tema spet malo obnovljena dizzy I'm so dizzy lalalalalala Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, verjem, alef, pr men je že nepopravljiva škoda storjena. Pa se nč ne sekiram. Hvala bogu Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Norčki ste kr zginl! Kje pa ste, gremo mal noret! Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Kakšni norci!?? Tukaj smo sami normalni!! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ... aaaaaaaaaaaaaaa, ja kje pa je kdo? bl-bl-bl-bl-bllllbl-bl-blllblbl-bl-bl... Sem edini normalen na tem portalu??? mi bo še dolgčas postalo - ah, lejo tičico, ki mi leti skozi glavo ... aaaaaaaaaaaaaaa, ja kje pa je kdo? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ja , ja huda luna je bla.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 a sam luna? men se zdi da je noro leto.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 ma kaj leto nori so časi.... zdajšnji.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 jp jaz sem si izbrala naroben čas za rojstvo... hehe sem že v osnovin šoli pri pouku Ang. - ste imeli vi tud druga imena ? Nno in mene je doletela čast, da sem imela na mizici tablico z napisom Nora.... so že takrat vedeli a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 A mi zna kdo razložit. lepo prosim... KAJ JE TO NORMALN???? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Samo norci smo zunaj, ostali so na psihiatriji. booahahahhah Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 Norci vsepovsod... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Nikjer nobenga norca A so šli vsi v Ta forum Pridte nazaj prosim Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Alef se pridružim, da novš čist sam tuki Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Alef se pridružim, da novš čist sam tuki saj so tud tam mal k pamet pršli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Ja, ampak zihr Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Samo da se je nehal... Če ne bi blo treba preimenovat temo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 jaz mislim da je vsak po svoje nor Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mislim da je vsak po svoje nor Čak da boš en mesec tu gor... Boš pol videl(vidla?) kaj je to bit nor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.