BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Norci še vsi spijo... Alef včeraj... :xx!: :xx!: Pa zgodaj spat... Danes pa ob pol štirih pokonc... ...zato, d je lohk Bingi nagaju pri nenem ustvarjanju! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 ...zato, d je lohk Bingi nagaju pri nenem ustvarjanju! Pa sem te KOOONČNO dočakal tuki noter! Dobrodošla med norci! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Ja, sploh vedla nism, d ubstaja, k je vedno sam Dneunik na vrh! Mugoce se se kej uglasm, k nam mela prou nubene fantazije, takrt bom pa kej napisala, ne! Haloo Bongaaaa!!!!!Zakaj te ni tuki noter?? EVOOOOOOOOOOO MEEEEEEEEEEEEE!!!http://www.cheesebuerger.de/images/midi/ekelig/g010.gif http://www.vocinelweb.it/faccine/mad/pag2/29.gif Sam mal puzdravm, pa prec grem, k mam dost dela, ne! http://www.simonerossi.it/faccine/tricolore.gif Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 :xx!: tok me je prjel da se mi je zamašila žila .ampak pol sva se zmenila da je litr bol k kila. do šanka sva stopila da bi se ga napila. v petih minutah me je naredu za debila, da sm prosla litrco če bi se z mano poročila. in tko smo sedel, mal smo pil mal smo pel fino smo se mel k smo bedarije počel. ostal smo celo noč in pozabl na probleme in zgodi zjutri skupi smo klical jelene. k pa niso pršli- prsla pa sta dva zmaja, oba v rdečem sta mi rekla nauš zdej pila čaja! ja valda da ne! še vidva usedta se tle , kej povejta se nasmejta he he he he he.... pol se je zun začel danit men pa začel temnitkva je blo že pol?... men se zdi da sm šla še neki spit... :xx!: Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 :xx!: tok me je prjel da se mi je zamašila žila .ampak pol sva se zmenila da je litr bol k kila. do šanka sva stopila da bi se ga napila. v petih minutah me je naredu za debila, da sm prosla litrco če bi se z mano poročila. in tko smo sedel, mal smo pil mal smo pel fino smo se mel k smo bedarije počel. ostal smo celo noč in pozabl na probleme in zgodi zjutri skupi smo klical jelene. k pa niso pršli- prsla pa sta dva zmaja, oba v rdečem sta mi rekla nauš zdej pila čaja! ja valda da ne! še vidva usedta se tle , kej povejta se nasmejta he he he he he.... pol se je zun začel danit men pa začel temnitkva je blo že pol?... men se zdi da sm šla še neki spit... :xx!: Dobr si začela! Taprava za tle notr! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 http://www.shrani.si/pics/ghost193783.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 No kje ste vsi? DOBROOOOOO JUTROOOOOOOOOOOOOO! A ste spet šli ZAPRAVLJAT. Mi mamo pa sneeeeeeeeg spet. Juuuhuuuuhu. http://www.shrani.si/pics/achilly7194272.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 http://www.shrani.si/pics/aap3195737.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 http://www.shrani.si/pics/haastrek202052.gif Pa kaj je zdej?? A ste vsi normalni ratal?? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 (popravljeno) Popravljeno 30. december 2005 -> Alice in Wonderland Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ma daj...a ne znaš nč bolšga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 [/color]Napni oči, da boš bolj slišu, kako brijem norce pa majo še zmer dlako na jeziku! Glej, prodajam ti klobase, pa je še zmeri celo prasein k kozla ustrelim, se ta še zmeri pase. A ti moram osemkrat povedat !?!,posluši mojo pantomimo in k brenkam na trobento, zavohaj to milino.>>Ačih! Na zdravje! Pazi nase! "Brigi se zase!<<Se ti zdim mal čudna? Če me peče vest si jo pohladim z ledom, na samotnem otoku sama s sabo govorim s sosedom k prav da ne more govortzato k nima ust, da mu je bedn na počitncah ker bi rad sel na dopust .zuni pa sedijo krave, prasica pr prasici, kokodakajo k ovce delajo stoje na žlici!in pol pride duh, o njem ne duha ne sluha, razganja ga od zdravja in zato v kotu bruha v okrogli sobi ker se je najedu zarečenga kruha,dela gužvo, ker debu je k muha!in z mer k se odpravlam pravjo dobr se odrež -ja valda obe noge pa se zmer bom hodla peš *MAAAAAAAAADNEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 [/color]Napni oči, da boš bolj slišu, kako brijem norce pa majo še zmer dlako na jeziku! Glej, prodajam ti klobase, pa je še zmeri celo prasein k kozla ustrelim, se ta še zmeri pase. A ti moram osemkrat povedat !?!,posluši mojo pantomimo in k brenkam na trobento, zavohaj to milino.>>Ačih! Na zdravje! Pazi nase! "Brigi se zase!<<Se ti zdim mal čudna? Če me peče vest si jo pohladim z ledom, na samotnem otoku sama s sabo govorim s sosedom k prav da ne more govortzato k nima ust, da mu je bedn na počitncah ker bi rad sel na dopust .zuni pa sedijo krave, prasica pr prasici, kokodakajo k ovce delajo stoje na žlici!in pol pride duh, o njem ne duha ne sluha, razganja ga od zdravja in zato v kotu bruha v okrogli sobi ker se je najedu zarečenga kruha,dela gužvo, ker debu je k muha!in z mer k se odpravlam pravjo dobr se odrež -ja valda obe noge pa se zmer bom hodla peš*MAAAAAAAAADNEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!! http://www.shrani.si/pics/diverse1213876.gifhttp://www.shrani.si/pics/aap3213887.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...k clovek tole bere spozna, da je celo zivljenje zivel v zmoti... pizda, pa sej jest sm cist normalen... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ...k clovek tole bere spozna, da je celo zivljenje zivel v zmoti... pizda, pa sej jest sm cist normalen... Pa sej tle not smo sami normalni!!Nori so ostali! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 sploh nisem vedla, da kaj takega na forumu obstaja ...taka tema, pa mene ni zraven? jaz sem norec vrste "kokoška brez glave" (ko se neky zaženem, ne da bi se prepričala, ali delam prav )neptunski norec tudi zmedena aja, pa kljub temu, da sem baje inteligentna včasih mam dolgo lajtongo in sploh ne zaštekam, da se kdo heca. ta kategorija mi gre najbolj na živce. norec sem tudi, ker mam še vedno en otročje finte, ki mojim vrstnikom začuda niso smešne. ne vem, zakaj so lahko taki debilkoti resni kislih fac. skratka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 K pr norcih. NORMALNA RATAM PO KŠNEM SKURJENEM VIKENDU. Ah, pa sej to sploh ni važn! Edina stvar k je važna -kwa u glavi dogaja- . Js sm bla navsezgodaj v družbi samih škratov! Trenutno sm pa prazna. Sam spat pa sanjat! Pa k mi bobni u glavi... jointttkal bomo!!!!!!! Mi je neki padl na glavo zdej! <<<<<<<<<<<<<---- Sm smotka s to marijuano. Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Let nad kukavičjem gnezdom film, z Jack Nicklsonom. Toplo priporočam! Nategvt folk da si norc.. Ne potegne mi ! Res . SKušam zbrati misli pa kr neki...Resnično ql film, k ti da zagon da študiraš mal o svoji norosti & norosti nasploh! :xx!: Same pizdarije sm spet počela ponoč, joj mene Js se bom enkrat dramatično zakurla; namest svojga jointka. Black out.. Sam palčkov se spomnim... pizda, očitn je bil vs folk še bl v p*, da sm se jst zabavala s palčki.! hihi! Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ko vidim kako reklamo, v kateri je več kot očitno, da gre za nateg in oglaševalci verjamejo, da je folk tok neumen (saj večina je), mi gre na bruhanje, ker mi je tok nizkotno ... :xx!: in ker vem, da bom enkrat nevede podlegla temu oglasu, tudi če sem spregledala keč, se počutim še večjega idiota, kot tisti, ki ne vidijo fint. :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 js sm morala na silvestrovanju zapet: Jaz sem nor, jaz sem bogi bogi bogi bogi stvor, Jaz sem nor ... (smo ene listke žrebali, gor je bila za vsakega napisana ena naloga, js ne bi mogla bolš izžrebat ) Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ko vidim kako reklamo, v kateri je več kot očitno, da gre za nateg in oglaševalci verjamejo, da je folk tok neumen (saj večina je), mi gre na bruhanje, ker mi je tok nizkotno ... :xx!: in ker vem, da bom enkrat nevede podlegla temu oglasu, tudi če sem spregledala keč, se počutim še večjega idiota, kot tisti, ki ne vidijo fint. :!!: Si prebrala knjigo 2999 SIT (to je naslov)? avtorja se ne spomnem... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.