Guest mačona 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 en kolega mi jo je kazal. saj res, on je tudi en neptunovski zblojenec, pa mu lahko rečem za to knjigo, če mi jo posodi, pa bova pol oba skupaj totalno zablodila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 ma ne.To je sam knjiga o enem reklamarju - tok da si človek začne približno predstavljat njihov lajf in delo.... Meni je bla kr všeč Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 meni bo ziher tudi ful maš dobro ikono. paše v to temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 A to js? Aaa?? pa sm jo lih včer mislu menjat.No pol je še en čas ne bom (tud tvoja slika je v redu - sm jo pogledal na profilu ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ne, ne, ne, ne je menjat! pusti jo za take retardote kot sem jaz! moja slika na profilu pa itak priča o mejem IQ-ju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Si prebrala knjigo 2999 SIT (to je naslov)? avtorja se ne spomnem...Frederic Beigbeder... good shit! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Si prebrala knjigo 2999 SIT (to je naslov)? avtorja se ne spomnem...Jst sm jo tud...zanimivo, ne...Ti, jst, samsonajt - vsi dvojčki in vsi prebral....virdoti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ne, ne, ne, ne je menjat! pusti jo za take retardote kot sem jaz! moja slika na profilu pa itak priča o mejem IQ-ju. Mislim da ni tok hudo. Ampak zakaj bi jo puščal s tem razlogom? Jst sm jo tud...zanimivo, ne...Ti, jst, samsonajt - vsi dvojčki in vsi prebral....virdoti. Kere besede ti uporabljaš - kot da si vsaj napol Armenka al Uzbekinja..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Kere besede ti uporabljaš - kot da si vsaj napol Armenka al Uzbekinja..... Sej sm, a ti nism povedala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Nisi - js sm bil od zmer prepričan da si eskimka! Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SoloPorTi 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Hm... A si stoprocentn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 tema pozabljena vsi normalni.to se tebi samo zdi.. prva stopnja je zanikanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 ali pa potlačevanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 A če si neumen, si pol tud nor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 če si zelo umen, je skoraj nujno, da si tudi nor,če si neumen, je dopuščeno, da si tudi nor,če si nor, je možno oboje - da si zelo umen ali pa neumen ... vsekakor je bolje biti nor kot pa neumen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 jezo se da zelo dobro odpraviti tudi z dobrimi mislimi (ni treba, da tolčeš po mizi, loputaš z vrati, razbijaš ogledala - kot sem v puberteti jaz - enkarat sem se usedla na ogledalo, enkrat pa sem boxnila vanj - ne me vprašat zakaj - bila sem pač v puberteti in najbolj čudna v celem svojem lajfu, še sama sebe nisem štekala ...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 kaj pa tisti, ki multiple osebnosti že so? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 malo za šalo, malo za res. nočko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 živjo bratje in sestre! tuki hišni mali norček.. Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 a kr izumret bi pustli tole zakon temo?? to mi ni čist nč všeč.... ne, vojnik je že zaseden, zbirajmo se tule(=P)kamikaze? zaspal?drugi? tudi? Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 evo me Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 aaaah jaaaa.... bolje(lunatiki^^) počutim se božanskoo ker nisem edina prismojena tukaj^^ (upam?) javite se vse izgubljene duše, ki sočustvujete z mano in ki mislite, da je trava zelena samo zato ker ni modra(praktično ne more bit zard neba...mora bit kontrast) Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 aaaah jaaaa.... bolje(lunatiki^^) počutim se božanskoo ker nisem edina prismojena tukaj^^ (upam?) javite se vse izgubljene duše, ki sočustvujete z mano in ki mislite, da je trava zelena samo zato ker ni modra(praktično ne more bit zard neba...mora bit kontrast) Ma dej nehi... Trava je zelena zato da lahko vidiš kdaj regrat cveti! Saj sem vedel... Pa je že zgledal da si "normalen"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Saj sem vedel... Pa je že zgledal da si "normalen"... Hvala bogu, nisem. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.