ScorpioGirl 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Čist sm nora In ponosna sem na to Pa fajn je videt, da nisem edina Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Čist sm nora In ponosna sem na to Pa fajn je videt, da nisem edina jaz tudi. mi to vsi okoli mene govorijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 IIIIIIII kako se v tej temi dobro počutim Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Čist sm nora In ponosna sem na to Pa fajn je videt, da nisem edina A misliš? jaz tudi. mi to vsi okoli mene govorijo Kaj pa če so oni nori? IIIIIIII kako se v tej temi dobro počutim Zakaj?A zato ker si ti nor?Ker smo drugi nori?A zato ker smo VSI nori? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 I used to be a christmas tree. (But now I am a traffic light. ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Opa.... men se Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 tole je pa ožvelo! krč v nogi me je spustil, ker je koncentracija lunaticosnorosti prevelika^^ Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 A misliš? Kaj pa če so oni nori? Zakaj?A zato ker si ti nor?Ker smo drugi nori?A zato ker smo VSI nori? Na tole bom odgovoril po Mušketirsko: Eden za vse ,vsi za enega . Drugač sem pa dons probu popravt osebni hitrostni rekord v spustu s kolesom. pa ni šlooooo. Mam še premal moči v nogah. Ampak bo šlooo, sej se je sezona šele začela Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Na tole bom odgovoril po Mušketirsko: Eden za vse ,vsi za enega . Drugač sem pa dons probu popravt osebni hitrostni rekord v spustu s kolesom. pa ni šlooooo. Mam še premal moči v nogah. Ampak bo šlooo, sej se je sezona šele začela Paz da ne postaviš hitrostni rekord v USTAVLJANJU... Na kakšnem drevesu... tole je pa ožvelo! krč v nogi me je spustil, ker je koncentracija lunaticosnorosti prevelika^^ To se ti samo zdi... Krč ti je šel v glavo, pamet pa v noge... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Haaa... Pa ravno moja objava tu not je zadnja ki je še ostala... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kdo bi si mislil kako se nekateri veselijo vsaj nekdo ki siri pozitivno energijo... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kdo bi si mislil kako se nekateri veselijo vsaj nekdo ki siri pozitivno energijo... Kaj je tisto oranžno na tvoji ikonci? A je nos al je kljun? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 oboje skupj 2v1 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 In kaj je to za ena žival? A je pingvin al je raca? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pingoracak Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mene mal spominja na Janšo... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 :!: Mene mal spominja na Janšo... :xx!: Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mene mal spominja na Janšo... :xx!: skor sn s stola padla od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pokorno se javljam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pokorno se javljam dobro jutro zaspanci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pokorno se javljam Zakaj? A da zamenjaš Janšo? Sigurno bi bila boljša od njega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mene mal spominja na Janšo... :xx!: men je usec pa cprov nism za janso...S Trudijam se pa strinjam pingoracak Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 men je usec pa cprov nism za janso...S Trudijam se pa strinjam pingoracak Saj je lepši od Janše... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Saj je lepši od Janše... ja da je lepsi od janse vem Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Zakaj? A da zamenjaš Janšo? Sigurno bi bila boljša od njega... aja..kaj pa še potem čakam... sam pol bi bil pa še večji kaos kot je zdaj... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.