alef 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 aja..kaj pa še potem čakam... sam pol bi bil pa še večji kaos kot je zdaj... Nemogoče... Pa tudi če bi bil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jst nism boga sm pa nora nora noraaa Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 jst nism boga sm pa nora nora noraaa Ja pa kaj... Saj to smo vsi tu gor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 še jaz se javim, ker sem ugotovila, da se pogovarjam sama s sabo, režim sama sebi, blodim po ulicah in me folk gleda ko da sem padla z Marsa, da se kr neki začnem režat v enih situacijah, kjer se sploh ne spodobi ... in še to: da kr laufam po stopnicah, sunkovito odprem vrata, stopim na vrt, pogledam levo desno, sosedje pa se me ustrašijo. al pa vesim cote v kuhni, pride cimra in se me kr ustraši - ne da bi jaz kaj rekla, povzročala šume, ne, sam zato, k zagleda mojo pojavo, se splaši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hehe nori smo vsi hehe in vsak ma svoj film... jah cakam na avtobus pa morm mal postat Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 še jaz se javim, ker sem ugotovila, da se pogovarjam sama s sabo, režim sama sebi, blodim po ulicah in me folk gleda ko da sem padla z Marsa, da se kr neki začnem režat v enih situacijah, kjer se sploh ne spodobi ... in še to: da kr laufam po stopnicah, sunkovito odprem vrata, stopim na vrt, pogledam levo desno, sosedje pa se me ustrašijo. al pa vesim cote v kuhni, pride cimra in se me kr ustraši - ne da bi jaz kaj rekla, povzročala šume, ne, sam zato, k zagleda mojo pojavo, se splaši. Kako pa potem zgledaš da se te vsi ustrašijo?Imaš roge? Eno oko sred čela? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. september 2006 Prijavi Deli 2. september 2006 ma ne, kr ene fleše miselne ki vplivajo na mojo motoriko, gibanje v prostoru, mimiko, glas ... na srečo sem spoznala eno bejbiko ki ma iste težave z motenjem okolice oziroma moti okolica njo ... in je obudila mojo zatrto norost, zadrževano že iz SŠ - 6 let. veš kva je to, 6 let nisem bla zrela za insejn insitjušn - nezaslišano! mene motijo predvsem raznorazni zvoki ... sem našponana ko zajec. in tej moji frendici je zadnjič njen tipo prijavu, da ma v sebi opičjega demona.http://www.clicksmilies.com/s0105/tiere/animal-smiley-080.gif bla sta pri njemu doma, njegovi starši so kar popizdili, foter je tipota kar ruknil po hrbtu, naj se skulira. taista frendica mi je včeraj pošiljala SMS-se med službo, da sem kar pozabila, da moram pucat pisarne in sem se režala tam v 1. štuku, vratar v pritličju, ki je tak ves flegma in me je že, ko sem prišla na šiht, čudno gledal, ker je glih ena baba zakurblala avto, preden sem stopila not in posledice verjetno že poznate. piše mi pa tole, malce bizarno, kar me je poleg norosti tudi začelo privlačiti nazaj. torej:"Ej čez Žale sm šla dam in sm si ful ogledovala grobove in naletela na italijanskega mrtveca z zanimivim imenom: Banano Raffaelle. me je kr kripnl ko sem pomisla. da se moja domišljija k je takoj hitela si zmišlevat pesmco na račun mrtvecev ... a si predstavlaš da napišem komad pa omenm Bannanota pa me čez 10 let najde en njegov častihlepec pa me tož? na tem svetu se folk sploh ne zna zabavat." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 torej:"Ej čez Žale sm šla dam in sm si ful ogledovala grobove in naletela na italijanskega mrtveca z zanimivim imenom: Banano Raffaelle. me je kr kripnl ko sem pomisla. da se moja domišljija k je takoj hitela si zmišlevat pesmco na račun mrtvecev ... a si predstavlaš da napišem komad pa omenm Bannanota pa me čez 10 let najde en njegov častihlepec pa me tož? na tem svetu se folk sploh ne zna zabavat." ta je pa dobra Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Tukaj že dolgo nobenega... Vsi pametni, vsi normalni... Ja pa ja... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Se opravičujem, da me ni blo...se pa pokorno javljam na dolžnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Se opravičujem, da me ni blo...se pa pokorno javljam na dolžnosti. Hvala bogu... Sem se že ustrašil da si šla med normalne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 še js se javim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Hvala bogu... Sem se že ustrašil da si šla med normalne... Nemogouče, je NEmogouče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dakinny 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Naslednji norec? Tukaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 A me je kdo klical? No, sem že doma Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Naslednji norec? Tukaj! A me je kdo klical? No, sem že doma Kolk norcev naenkrat, prej pa nikje nobenga... Samo mal je treba podrezat pa pridejo na svetlo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 ŠE EN SM TLE,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 ŠE EN SM TLE,,, Ti si tako stalni član... Al si tukaj al pa ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Ti si tako stalni član... Al si tukaj al pa ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 :OO!: :onfire: Hvala bogu vsaj ena je še nora... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif Me je bilo že strah da so vsi pametni ratali... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o055.gif No ja, saj eni so... Preveč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 :OO!: AAAAAAAAAA :OO!: aaaaaaaaaaaaaa kaj dogaja kaj dogajaaaa Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 AAAAAAAAAA :OO!: aaaaaaaaaaaaaa kaj dogaja kaj dogajaaaa Ma sem se prav nate spomnil ko je spet oživela ta tema... :palec: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g080.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.