borism 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Mick pa pamet išče x:Dx Jest tut. Pa sploh ne vem, če se mi jo sploh še da najt. Se imam preveč fajn tko. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Mick se samo dela, da pamet išče Pa ti tudi, ker se mi ne zdi, da je ne bi imela ali da bi jo izgubila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 bolnca pacienti Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick se samo dela, da pamet išče Pa ti tudi, ker se mi ne zdi, da je ne bi imela ali da bi jo izgubila... ehehehe Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick pa pamet išče x:Dx Jest tut. Pa sploh ne vem, če se mi jo sploh še da najt. Se imam preveč fajn tko. Sončna Hihihi....sm čakal, kdo bo skužu kaj v tistem postu iščem.......in ko sm vidu, da si tuki komentirala, sm točno vedu, kaj si napisala, še preden sem pogledal.... Dolores, s tabo se marsikdo ne bi strinjal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 O Mick, kok časa te že nisem videla... Pa glej, kje se najdeva....v temi o norcih...hehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 ....kul ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ahh, nč bat, sej nismo mi nori! Vsi ostali so! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>sami norci Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 V iskanju modrosti, nagibam se k norosti... otrok in norecživita v vodnjaku radosti.... Vsi ostali na pokopališču modrosti.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hihihi....sm čakal, kdo bo skužu kaj v tistem postu iščem.......in ko sm vidu, da si tuki komentirala, sm točno vedu, kaj si napisala, še preden sem pogledal.... Dolores, s tabo se marsikdo ne bi strinjal...... Mah, Mick x:Dx Midva sva si zlo podbna v tem, da imava pamet al pa je nimava - in to točno takrat, ko to hočeva x:Dx Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 O kako je lijepo biti glup... Ne bavi se politikom, spavaj, radi, čuti, jedi,i ne vjeruj više nikom, lezi, diž se, ustaj, sedi,lezi, diž se, ustaj, sedi... Kosa gori ispod šlijema,valjamo se po prašini, niko od nas pojma nema, da smo davno u mašini,da smo davno u mašini... O kako je lijepo biti glup... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 da se pofočkam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 ....jp Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 IN KONJI Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> O kako je lijepo biti glup... i ne vjeruj više nikom, lezi, diž se, ustaj, sedi,lezi, diž se, ustaj, sedi... O kako je lijepo biti glup... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>IN KONJI delajo....jez nč ne delam... ne vem, kaj "delam" tle, med samimi norci... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 kvariš povprečje nisi edina Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Huh... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 2B or not 2B....norica...heheheh... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 danes pa premišljujem v stilu - pa kdo je sedaj nor, jaz ali... ok, mal sem že cel život, ampak v tej situaciji pa res ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 ...zakaj mi je nekam znano...polnočna filozofija Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 JAZ SEM ENA ČIST NAVADNA TUNA, RAD BI BIL PA CALVO.... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Kaj je sploh normalnost in kaj norost? Za mnoge je normalno da se dela v službi tudi po 16 ur na dan. Za mnoge je normalno, prekoračitev hitrosti.Za mnoge je normalno kaditi, drogirati in piti.Za mnoge je normalno da policaj kaznuje staro teto zaradi napačnega prečkanja čez cesto, a nekateri nekaznovano kradejo milijone, ali pa se s pištolami svobodno sprehajajo naokoli.Za mnoge je normalno, cena nepremičnin.Za mnoge je normalno trošiti denar za raznorazne neumnosti.Za mnoge je normalno cel dan presedeti pred TV zasloni. Le kje se potem skriva norost? Če je vse normalno? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.