chanceux 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 Ok, mi je uspelo najti,pa tudi ugotoviti, da ste z debato nekako zaključili. Vsak na svoj breg, prej še pa rep med noge, potem pa vsak na svoji strani gledat in občudovat svoj prav.. Saj vem, da tole ne paše ravno v tole temo, a naj bo tukaj, ker tam pa še manj paše lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 Ok, mi je uspelo najti,pa tudi ugotoviti, da ste z debato nekako zaključili. Vsak na svoj breg, prej še pa rep med noge, potem pa vsak na svoji strani gledat in občudovat svoj prav..Saj vem, da tole ne paše ravno v tole temo, a naj bo tukaj, ker tam pa še manj pašelpSem paše vse, ker tule je za norčke . Tam sem se pa velik naučil. In bom vse takoj pozabil in bom rajš spet butl. Pač ne obožavam glih narcis(t)k, ki cvetijo celo leto Dobr, da si se me usmil´la A greva na kauč, tamle igra en zanimiv film? O enmu obsedenem fantku na RTL. ciao Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 fak trpljenje...razen onih dveh pirov , vse ostalo čisti horor s o v r ažim ta pofukan lajf...glih da zlezeš z enga drekaže v drugega čofneš edino kar je bolj ko te lajf tepe boljš zgledaš...tak prestrašeno anoreksično.......enga bi na gobec danes...mrbit kr svojga, da ga nam več otresala spet premalo grgram, nau dobr za zdravje "v peroju plombirajo prkolce, tukaj pa gobce " lepa naša Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 ajde, če ti rečeš,,,jst mislim de bi bil fant za to sam, jebiga po moje bi mene zaprli za rešetke kot pedofila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 a si nora no ja saj sva v ta pravi temi itak kdaj sem pa jst še kaj normalnega dobila v kremplje, al je premlado al pa prestaro..... ajd uživi še naprej Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Sem paše vse, ker tule je za norčke . Tam sem se pa velik naučil. In bom vse takoj pozabil in bom rajš spet butl. Pač ne obožavam glih narcis(t)k, ki cvetijo celo leto Dobr, da si se me usmil´la A greva na kauč, tamle igra en zanimiv film? O enmu obsedenem fantku na RTL. ciaoSem zamudila film med igranjem taroka.. Bom pa vabilo izkoristila za kakšen drug film ob kateri drugi priložnosti. Zdaj bo pa bolje počasi it spat.. še zadnji dan dopusta je jutri (ja, vikend štejem tudi v dopust), pa imam še toliko planov za uresničit - pa še kaj bi se našlo. Drugače pa - narcise so ene take rožice, ki so čisto vsakdanje, preproste, v poznanih oblikah, a sploh ni res, da cvetijo celo leto , so znanilke pomladi, pomeni - novega začetka. Kar sem hotela povedat, je to, da če se od "stvari", ki jih imamo na dosegu roke in jih včasih ravno zaradi tega niti ne opazimo, kaj naučiš, aplavz zate. (jao, je res, da pišem v temi, v kateri pač pišem, a vseeno naj se upošteva dejstvo, da imam v krvi kakšno +/- pivce. Zato bom raje kar nehala). Lepo noč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Sem zamudila film med igranjem taroka.. Bom pa vabilo izkoristila za kakšen drug film ob kateri drugi priložnosti. Zdaj bo pa bolje počasi it spat.. še zadnji dan dopusta je jutri (ja, vikend štejem tudi v dopust), pa imam še toliko planov za uresničit - pa še kaj bi se našlo. Drugače pa - narcise so ene take rožice, ki so čisto vsakdanje, preproste, v poznanih oblikah, a sploh ni res, da cvetijo celo leto , so znanilke pomladi, pomeni - novega začetka. Kar sem hotela povedat, je to, da če se od "stvari", ki jih imamo na dosegu roke in jih včasih ravno zaradi tega niti ne opazimo, kaj naučiš, aplavz zate. (jao, je res, da pišem v temi, v kateri pač pišem, a vseeno naj se upošteva dejstvo, da imam v krvi kakšno +/- pivce. Zato bom raje kar nehala). Lepo noč.Zgleda, da sem ta film že enkrat gledal, o enmu sinu (od hudiča), ki naj bi imel materino znamenje: 666 in je vse po vrsti ubil. Nek horor film, ne bi blo to nč za tebe Imaš prav, narciske cvetijo samo spomladi, ampak strupene so pa celo leto. Ne vodi me v skušnjavo. Lep dopust še Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 tukaj razlike ni, sekica govori in jaz pišem. včeraj pozno popoldne, zdaj sekica govori, kajti, včereraj po po po včeraj ko ko s sekico razliko sva se razšle, postala zmedena (vse bom povedala) deprasta, jokava in seveda nadvse patetična, izsilila svojega v narekovajih partnerja v narekovajih prijatelja tam po eni nuli mesiđiranju prisilno vzel dopust od svojega dela, ker se je tako žrtvoval, za mojo patetično depro, na to se dela v zamračenem balkonu, kjer sem mu iz slabe vesti v zahvalo, odprla fršlus in opravila svoje, narekovaji, dolžnost ali kaj, ne ni res, edino to sem zmogla in sledilo je slovo naslednje jutro zbudim se kar v redu, brez depre, skuham kosilo, pomijem kopalnico, spijem dve pivi in preberem mladino in se odpravim na delo v njegov zelo zelo intimen prostor, ki se mu reče sicer atelje, preden sem vstopila v atelje sem že eno uro pred tem padla v depro, za to sem se odločila, da bom zelo zadržana, ker ne vem, kaj bi siccer naredila, delala sva... sicer??? z vprašaji z njegove strani, kaj je narobe, z moje strani nič nič, z očitnimi solzicami v mojih očeh. nato on odvandral je na čevapčiče, kljub mojim namigovanjem, da če bi želel, da spim pri njem to noč (v oklepaju, če bi ga, hotu namočt) in vse, kar je premogel: "ne da ne želim, sam nočem. zdej pa forum, odgovori, kaj naj si mislim? drugo, grem vrnit ključe in on reče, a si u redu in jaz rečem, kaj pa misliš? zdaj pa sami klicaji naprej !!!!! Pozdravljena, razlika, si bom drznila ob površnem vpogledu v situacijo povedat svoje mnenje: na tvoje vprašanje, kaj si naj misliš, boš dobila najboljši odgovor, če še enkrat prebereš to, kar si napisala, z distanco, kot da bi brala besede nekoga, ki ga sploh ne poznaš. Drugače pa tip po moje vseeno goji neke vrste spoštovanje do tebe, ne tega prezret. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 lepo od tebe, da ti je mar, sam ne morem v imenu nekoga drugega odgovarjat a veš. bom pa sporočila tvoje mnenje dotični osebi. hvala chanceux, lepo se imej. ux hauk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 lepo od tebe, da ti je mar, sam ne morem v imenu nekoga drugega odgovarjat a veš. bom pa sporočila tvoje mnenje dotični osebi. hvala chanceux, lepo se imej. ux hauk. Vas obveščam, da se ne strinjam z vašim mnenjem glede odloka o izvršitvi sporočila.Ta zadeva bi po kriterijih korektnosti morala potekati odprto in pred očmi občega doumevanja.Močno upam in pa terjam, da bo temu odločbi navkljub tako.V nasprotnem primeru pričakujte ugovor pri vašemu vodilnemu organizmu. Hvala za razumevanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Moj vodilni organizem je ravnokar odpovedal! Z drugimi besedami, se me je odpovedal, ker mi je skušal nekaj dopovedat, pa nisem slišala in smo se prijateljsko poslovil en od druzga. So, i m in charge now! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 aja, a potem je spet nekdo drug kriv, da ni noben kriv, al kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 a je kdo kriv? kdo je kriv? aha, spet je en kriv. sej vedno je tko. na koncu mora bit en kriv. nujno, če ne ni nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 sodnik ponavadi ni kriv, sploh če ima zaledje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 razen če se zaledje ne odloč, da je sodnik kriv, al pa če se sodnik odloč da ne bo več sodnik ampak poštar recimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 ja... to je potem šit, sploh, če postane poštar... ker je znano, da poštarji rado izdajajo skrivnosti... in teh ima sodnik dovolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 hm... potemtakem je poštar tisti, ki nima skrivnosti? ne, v tem ni logike. ampak hej, zakaj bi pa sploh bila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 ...odvisno od tega, kaj v pismu piše. logika je, razlika, a pogojena z osmišljanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 to temo pa rajš preskočim....da si ne bo še kdo kaj mislil o meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 to temo pa rajš preskočim....da si ne bo še kdo kaj mislil o meni prepozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 bom rajši pustil...da ona preskoči...v mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 mislim, da je že davno tega, kar je to storila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 ni se mi mogla upret...upam da ni koga prevarala zarad tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 ja, vse ki niso nori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 norost ne vara...sebi podobnih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.